Érdekesség

Taylor Lautner és felesége, Taylor Lautner megosztotta a bensőséges titkot, ami különlegessé teszi a házasságukat

Az Alkonyat sztárja, Taylor Lautner és felesége, Tay szembeszállnak a házassággal kapcsolatos elvárásokkal, és váratlan betekintést nyújtanak a nyugodt első évükről. Úgy tűnik, sokat lehet meríteni a bájos pár tapasztalataiból, mindannyiunk számára inspirációs forrást nyújtva.

A kommunikáció kulcsfontosságú számukra.

Taylor Lautner és felesége, Tay Lautner arról meséltek, mi volt a legfontosabb dolog, amire rájöttek házasságuk első évében. 2022. november 11-én kötött házasságuk után arra jöttek rá, hogy szuper fontos, hogy beszélgessenek egymással.

„Ezt valahogy végig tudtuk a kapcsolatunk alatt. Úgy értem, már majdnem hat éve együtt vagyunk” – mondta Tay.

De itt a csavar: rájöttek, hogy mindketten a maguk egyedi módján beszélgetnek, és ez olyasmi volt, amit korábban nem teljesen értettek.

Taylor Lautner és felesége, Tay Lautner a házasságuk első évében fedezték fel, hogy másképp kommunikálnak.

Tay szerint rájöttek, hogy eltérő kommunikációs stílusuk van. Megemlítette, hogy viták vagy nézeteltérések esetén ő hajlamos csendben maradni és nem sokat beszélni, míg Taylor sokkal nyíltabban tudja kifejezni az érzelmeit.

Tay megosztotta, hogy Taylor néha kihívásnak találja a visszafogottságát. Frusztrációjának így adott hangot: „Frusztráló tud lenni, mert mindent meg akarok beszélni ott és akkor, és kész. Szeretném megérteni az érzéseit. Tudom, hogy feldúlt. Azt mondom: ‘Csak mondd el nekem'”.

Taylor Lautner és felesége, Taylor Lautner kellemesen tapasztalták, hogy házasságuk első éve simább volt, mint várták.

Elmagyarázta, hogy a nő hajlamos kiakadni, és szüksége van egy pillanatra, hogy visszalépjen, feldolgozza és kitalálja az érzéseit. Ahogy ő fogalmazott: „Szóval amint rájöttünk egymás eltérő kommunikációs stílusára, most már sokkal könnyebb átvészelni ezeket a beszélgetéseket”.

A kezdeti év kihívásaival kapcsolatos figyelmeztetések ellenére a pár elnevette magát a várható nehézségeken, könnyűnek és kényelmesnek találták közös útjukat. Elhalasztották az évforduló megünneplését, hogy megszervezzék a Lemons Foundation gálát, egy szenvedélyes projektet, amely egyesíti a közösség, a rendezvényszervezés és a mentális egészségvédelem iránti szeretetüket.

Miközben az eseményre való felkészülésre összpontosítottak, a házaspár az emberek összehozása és a mentális egészség támogatása iránti szeretetükről elmélkedett. A zsúfolt időbeosztás ellenére azt tervezik, hogy néhány hét múlva privátban ünnepelnek, esetleg egy hétvégi kiruccanást vagy egy üdülést választanak.

Taylor és Tay is kifejezte egymás iránti szeretetét az évfordulójuk alkalmából, Taylor az Instagramon fejezte ki háláját, Tay pedig megosztotta örömét, hogy Taylor felesége lehet.

via