Érdekesség

„Teljes szívemből szeretlek!” John Travolta megosztja a legédesebb tisztelgést a lánya, Ella iránt a 23. születésnapján

John Travolta ismét bebizonyította, hogy ő a legjobb apa, akit egy lány kívánhat. A hollywoodi sztár különleges helyszínt választott lánya, Ella 23. születésnapjának megünneplésére. Egy szívhez szóló üzenetet is szentelt neki, amitől libabőrösek lettünk.

Elmentek a ‘legboldogabb helyre a Földön’.

Travolta Disneylandbe vitte el a családját, hogy egy felejthetetlen születésnapot szerezzen Ellának. Ráadásul egy imádnivaló videómontázst töltött fel az Instagramra, hogy megörökítse a nagy napot, és megossza örömét 4,8 millió követőjével.

A videofelvételen John Ella-val és 12 éves fiával, Bennel látható, amint felfedezik a parkot, megnézik a kivilágított kastélyt, és élvezik az esti látványos tűzijátékot.

A rajongó édesapa azt a pillanatot is megörökítette, amikor lánya, Ella elfújta a születésnapi gyertyákat, amelyeket 3 imádnivaló süteménybe helyezett el.

Travolta a következő képaláírást fűzte hozzá: „Itt egy dal neked a születésnapodra, drága Ella! Teljes szívemből szeretlek!!! Az apukád!!!”

Tragikus veszteségeken mentek keresztül.

A színész gyermekei, Ella és testvére, Ben néhai feleségével, Kelly Prestonnal közösek, aki 2020-ban, 57 éves korában hunyt el, miután mellrákot diagnosztizáltak nála. John és Kelly szülei voltak Jett nevű fiuknak is, akit 16 évesen, 2009-ben veszítettek el.

Ez az apa-lánya kötelék nagyon erős.

A Grease sztárja még februárban ünnepelte 69. születésnapját egy luxus „Viva Las Vegas” tematikával. A nagy napra Las Vegasba repült egy csomó barátjával, és természetesen lánya, Ella is jelen volt. Ella egy megható tisztelgést is posztolt az Instagramon az apukája előtt, és ‘Az én hősömnek’ nevezte őt.

Nem tudunk betelni azzal az édes kapcsolattal, amit ez a gyakorlatias apuka a gyerekeivel kialakított, és még sok örömteli ünneplést kívánunk ennek a szoros kötelékű családnak.

via