Emberek Érdekesség

„Túl öreg vagyok ehhez” – Selena Gomez szünetet tart a közösségi médiában, hogy támogassa Taylor Swiftet

Miután megvédte közeli barátnőjét, Taylor Swiftet attól, hogy Hailey Bieber a régi fotóin gúnyolódott, Selena Gomez bejelentette, hogy egy időre kivonul a közösségi médiából. Annak ellenére, hogy 30 évesen ő a legtöbb követetővel rendelkező nő az Instagramon, nemrég egy élő TikTok videóban elárulta, hogy egy időre búcsút vesz az internettől a Justin Bieber feleségével szembeni megjegyzéseire kapott kritikák miatt. Selena megerősítette elkötelezettségét, hogy hű marad önmagához, és háláját fejezte ki hűséges barátai és rajongói támogatásáért, mielőtt megtette nyilatkozatát.

Selena Gomez kifejtette, hogy azért döntött a szünet mellett, mert a közelmúltban történt eseményeket triviálisnak tartja, különösen 30 évesen. Kijelentette: „Egy kis szünetet tartok a közösségi médiában, mert ez egy kicsit butaság, és 30 éves vagyok. Túl öreg vagyok ehhez”. Ennek ellenére kifejezte szeretetét és nagyrabecsülését a rajongói iránt, és megígérte, hogy hamarosan visszatér.

Selena Gomez az élő adás után deaktiválta TikTok-fiókját, de Instagram-fiókja továbbra is aktív. A dráma akkor kezdődött, amikor felbukkant egy régi klip, amelyben Hailey Bieber és Method Man Taylor Swift dalain gúnyolódik. Selena, aki 2008 óta jó barátja Taylornak, a kommentek között megvédte barátnőjét, és azt írta: „Bocsi, a legjobb barátom az egyik legjobb a pályán, és az is marad.”

Selena múltbéli kapcsolata Justin Bieberrel tovább fokozta a spekulációkat a két nő közötti viszályról. Azonban mindkét nő tagadta, hogy bármiféle ellenségeskedés lenne köztük, annak ellenére, hogy Selena rajongói könyörtelenül trollkodtak a közösségi médiában.

Selena és Hailey tavaly októberben kerültek a címlapokra, amikor együtt pózoltak a Los Angeles-i Academy Museum gálán, ami vírusként terjedt a közösségi médiában. Egy későbbi interjúban az énekesnő „nem nagy ügyként” kommentálta az esetet, és hozzátette, hogy „semmi jelentősége nincs”. Hailey korábban azt is kijelentette, hogy tiszteli Selenát, és tagadta azokat az állításokat, miszerint Justin megcsalta volna vele Gomezt.

Selena és Justin tinédzserkoruk óta éltek egy se veled-se nélküled kapcsolatban, de a végső szakítás 2018-ban történt, alig néhány hónappal azelőtt, hogy Justin feleségül vette Hailey-t. A következő hónapban Selena állítólag összeomlott autoimmun betegségével kapcsolatban, és kezelésre járt.

Selena állítólagos 2018-as összeomlásának hírét követően Justin-t kiszúrták, amint feldúltan nézett ki, miközben Hailey-vel ült az autójában. A modellt a Justinhoz fűződő kapcsolata alatt, akivel immár több mint 4 éve házasok, rengeteg kritika érte Selena hűséges rajongóinak részéről. Ráadásul Hailey annyira frusztrált volt a folyamatos online trollkodás miatt, hogy egy TikTok videót posztolt, amiben ezt írta: ” Elég idő telt már el ahhoz, hogy békén hagyjatok végre. Könyörgöm, tényleg.”

Nemrég egy TikTok-felhasználó olyan megható posztot tett közzé, ami Selena Gomezt könnyekig meghatotta. A felhasználó együttérzését fejezte ki az énekesnőnek, mondván, hogy nem tudja elképzelni, hogy milyen lehet a nyilvánosság előtt szakítani valakivel, akibe 7 évig volt szerelmes, és aztán alig 2 hónappal később a férfi valaki mást vegyen feleségül. Kifejezte együttérzését azért is, hogy Selena krónikus betegséggel küzd, és mentálisan sincs könnyű helyzetben, amit szintén a nyilvánosság előtt kell viselnie. „Ez a megjegyzés megríkatott. Köszönöm!” – válaszolt Selena a kommentekben.

A poszt emlékeztetőül szolgál arra, hogy a hírnév és a közvélemény figyelme még a legsikeresebb hírességeket is megviseli.

via