Életmód

Válassz egy rózsát! Döntésedből kiderül, mikor teljesül be a kívánságod

A fent látható szépséges és gyönyörű rózsák nemcsak alapos jellemrajzot adnak rólad, de megmondják, mikorra válnak valóra az álmaid. Ne gondolkozz sokat, válaszd ki az elsőt, amelyik a leghamarabb megragadja a figyelmedet!

1. RÓZSA

Az érzelmeid alapvetően meghatározzák a döntéseidet, a rózsaszín rózsa a gyengédséget szimbolizálja, tiszta lélekkel rendelkezel, amely azonban azt is jelenti, hogy néha nagyon, de nagyon érzékeny tudsz lenni. Tartasz tőle, ha megosztod másokkal a titkaidat, azok nem lesznek biztonságban. Fontos számodra a bizalom, és ez az érzés, amely minden emberi kapcsolat alapja nálad. A kívánságod jóval előbb bekövetkezik, mint amire számítanál! Csak még egy kicsit menj tovább az úton előre!

2. RÓZSA

A sárga rózsa felszabadult és optimista természetet takar: nem hiszel a nehézségekben, annál inkább a megoldásokban! Nem görcsölsz rá semmire, úgy éled meg az életet, ahogy van… Rengeteg szeretetet tudsz adni, és sokat is kapsz vissza a körülötted élő emberektől! Egy kicsit még türelmesnek kell lenned, de a kívánságod valóra válik!

3. RÓZSA

A szerelmet és a romantikát jeleníti meg a vörös rózsa, és egyben azt is jelzi, hogy nagyon fontos számodra a boldogság, és azért mindenre képes vagy! Tetteidet az a hajtóerő vezérli, hogy elérd a célodat, szeretve legyél, és te is szeretetet adhass! Álmod valóra válik, bár lehet, hogy az út rögösebb lesz, mint azt eleinte megálmodtad!

4. RÓZSA

Különleges világlátással és szemléletmóddal rendelkezel, olyan képességekkel is bírsz, amelyekről mások nem is álmodnak. Meglátod a dolgokban a szépet és a jót, és olyan részleteket, amelyek másnak nem tűnnek fel. Bölcsességed, komolyságod és lényeglátásod alkalmassá tesz arra, hogy szinte bárkinek jó tanácsokat adj. Bölcsességed birtokában abban a ritka helyzetben vagy, hogy lényegében a te döntésed, hogy a kívánságod beteljesül, vagy sem!

5. RÓZSA

A lila rózsa a változást és a fejlődést képviseli, ami az egyetlen egy állandó dolog az életben. Tisztában vagy vele, hogy sok választási lehetőséged van, a döntés azonban mindig a Tiéd. Életedben igencsak mozgalmas időszak következik, sokat teszel bele, de sokat is vehetsz ki. Te irányítod az események folyását, és nem hallgatsz azokra, akik megpróbálnak nyomást gyakorolni rád. Amit most kívánnál, az szinte jelentéktelen lesz azon változások tükrében, amelyeknek éppen te vagy a mozgatórugója! Éppen ezért gyakorlatilag mindegy, valóra válik-e, vagy sem. Ennél sokkal nagyobb dolgokra vagy hivatott!

A fent látható szépséges és gyönyörű rózsák nemcsak alapos jellemrajzot adnak rólad, de megmondják, mikorra válnak valóra az álmaid. Ne gondolkozz sokat, válaszd ki az elsőt, amelyik a leghamarabb megragadja a figyelmedet! Amint kiválasztottad ezt a rózsát, a reklám alatt található gombra nyomva lépkedhetsz a különböző oldalak között.

via