Érdekesség

Winona Ryder elárulja, miért nem fog megházasodni, még 12 év kapcsolat után sem

Winona Ryder kapcsolata Johnny Depp-pel az egyik leghíresebb kapcsolata maradt. Keanu Reeves is felkerülhet a listára. A Stranger Things színésznője azonban 2011 óta elkötelezte magát Scott Mackinlay Hahn divattervező mellett. Nemrég megosztotta a végső okokat, amiért nem akar férjhez menni, és ma itt vagyunk mi, hogy eláruljuk az igazságot szeretett olvasóinknak.

Kapcsolat Johnny Depp-pel

Winona Ryder karrierje az utóbbi időben újra felívelőben van, részben a Stranger Things című filmben játszott főszerepének köszönhetően. A színésznő azonban egykor Hollywood egyik legfényesebb fiatal csillaga volt. A ’80-as évek végén és a ’90-es évek elején eljegyezték egymást az akkoriban feltörekvő sztárnak számító Johnny Deppel. Winona és Johnny Depp A rock ‘n’ roll ördöge 1989-es premierjén találkoztak, amikor a lány 17, a férfi pedig 26 éves volt.

Körülbelül 3 évig voltak együtt a szomorú szakításuk előtt, amitől mindkét hírességnek összetört a szíve. Azokra az időkre visszaemlékezve Winona egy „hihetetlen terapeutának” köszöni, aki segített neki kilépni ebből a hullámvölgyből.

Kapcsolat Keanu Reeves-szel

Reeves legutóbb adott némi információt Winona Ryderrel való korábbi kapcsolatáról. Mindketten csodálják egymást, és az 1992-es Drakula forgatásán úgy jöttek ki egymással, mint régi barátok. A rajongók talán nem is tudják, hogy a film egy bizonyos jelenete teljesen igaz, ami miatt mindkét színész azt hitte, hogy házasok voltak.

„Egy egész felvételt csináltunk egy házassági szertartásról, igazi papokkal” – mondta Reeves egy interjúban. „Winona azt mondja, hogy házasok vagyunk. Coppola azt mondja, hogy azok vagyunk. Szóval azt hiszem, házasok vagyunk…”

Kapcsolat Matt Damonnal

Gwyneth Paltrow, aki akkoriban Matt legjobb barátjával, Ben Affleckkel járt, és Winonával is jóban volt, 1997-ben mutatta be Damont és Rydert egymásnak. Röviddel a találkozás után elkezdtek randizni, mivel azonnal jól kijöttek egymással. A pár románca eleinte mindenkinek elkerülte a figyelmét, mert sokan azt hitték, hogy Damon a Good Will Hunting sztárjával, Minnie Driverrel jár.

Sajnos a pár kapcsolata nem tartott sokáig, és 2000 tavaszán úgy döntöttek, hogy elválnak útjaik.

Most Scott Mackinlay Hahn-nal van együtt.

Winona Ryder és a divattervező Scott Mackinlay Hahn közel 10 éve járnak, és kapcsolatukat diszkréten kezelik. Hahn általában visszafogottan viselkedik, de több vörös szőnyeges eseményen is támogatta Rydert. De ha esküvőről van szó, a pár még bizonytalan.

A házasság nem tartozik a legfontosabb prioritásai közé.

Hahn és Ryder már több mint 10 éve együtt vannak, de lehet, hogy soha nem házasodnak össze, mivel a színésznő nem akar válni. Egy 2016-os interjúban kifejtette: „Házasság? Nem tudom. Inkább soha ne házasodjak meg, minthogy néhányszor elváljak. Nem mintha bármi baj lenne a válással, de nem hiszem, hogy meg tudnám tenni, ha ez a lehetőség fennállna”. Hozzátette: „Amikor a szüleid 45 éve őrülten szerelmesek egymásba, akkor nagyon magasak a mércéid”.

Te egyetértesz Winona Ryderrel? Szerinted a házasság elengedhetetlen az egészséges szerelmi egyensúly fenntartásához? Oszd meg gondolataidat a hozzászólásokban!

via