Érdekesség

10 édes ok, amiért Dakota Johnson olyan gyengéden szereti volt mostohaapját, Antonio Banderast

Nem mindenki tudja, hogy A szürke ötven árnyalata sztárja, Dakota Johnson Antonio Banderas volt mostohalánya! Még jobban meglepődtünk, amikor megtudtuk, hogy több mint 2 évtizede szoros barátságot ápolnak, annak ellenére, hogy Antonio és Dakota édesanyja, Melanie Griffith már nem élnek együtt.

Mi csodáljuk azokat az embereket, akik a szakítás után is fenntartják a meleg kapcsolatokat, különösen, ha a gyerekek továbbra is szoros barátságban maradnak a mostohaszüleikkel.

1. Antonio a lányának tekinti Dakotát.

Dakota 1989-ben született Melanie Griffith és Don Johnson színészek családjába – a szülei egyébként akkor kezdtek randizni, amikor Melanie 14, Don pedig 22 éves volt. Kétszer házasodtak össze – 1976 januárjában (és még az év júliusában elváltak) és 1989-ben, Dakota pedig e házasságuk alatt született. 1996-ban, amikor Dakota 6 éves volt, elváltak. Ugyanebben az évben, a Hárman párban című film forgatásán Melanie megismerkedett Antonio Banderasszal, összeházasodtak, és 2015 decemberéig együtt éltek.

Melanie Griffith, Antonio Banderas and family

Antonio mindig melegen beszél a szeretetéről Dakota felé, a lányának nevezi. Johnson is megnyílt, elmondta, hogy Banderas valójában az egyik legnagyobb hatással bíró ember az életében, a kreativitás és a kultúra egy teljesen új világát hozta a családba.

2. Most Dakotának van egy féltestvére – Stella Banderas.

Banderas és Griffith 1996-ban köszöntötték lányukat, Stella del Carmen Banderast, aki 7 évvel fiatalabb Dakotánál. Dakota azt is elárulta, hogy hálás mostohaapjának a kishúgáért, és „varázslatosnak” nevezte őt.

3. Dakota első vörös szőnyeges fellépései az ő társaságában zajlottak.

Dakota már kiskorától kezdve részt vett társasági eseményeken, és filmsztár szüleivel együtt jelent meg a vörös szőnyegeken, sőt, 10 évesen még az Oscar-gálán is részt vett velük! A fenti képen a 2000-es ceremónián láthatjuk őket.

4. Antonio szerepeltette Dakotát az első filmjében.

Embed from Getty Images

1999-ben, 9 évesen Johnson megkapta első szerepét a Tűzforró Alabama című filmben, ahol ő és kisebbik húga, Stella a főszereplő Lucille Vinson (Melanie Griffith alakította) lányait alakították. A filmet akkori mostohaapja, Antonio Banderas rendezte.

5. Banderas meggyőzte, hogy mielőtt elkezdene színészkedni, végezze el az iskolát.

2016-ban Dakota Johnson interjút adott a Live! With Kelly and Michael-ben, és megosztotta, hogy annak ellenére, hogy korán debütált a Tűzforró Alabama című Banderas-filmben, Antonio és Melanie is lebeszélte őt a színészkedésről, amíg le nem érettségizett. Banderas és Griffith is először fejezte be az iskolát. Johnson tehát csak a középiskola elvégzése után kezdett el Los Angelesben meghallgatásokra járni.

6. Dakota most már ért spanyolul.

Embed from Getty Images

Dakota egyszer bevallotta, hogy Antonioval Spanyolország érkezett a családba, hihetetlen spanyol rokonokkal, flamencóval és persze spanyol nyelvvel. Johnson egy interjúban elmondta, hogy tökéletesen érti a nyelvet, de nem beszéli folyékonyan, ezért amikor spanyol nyelvű tévéműsorokban szerepel, tolmáccsal dolgozik.

7. Antonio megosztotta, hogy Dakota volt az egyik oka annak, hogy a házassága megérte.

Embed from Getty Images

Néha a válási folyamat olyan bonyolult, hogy az magát a házasságot is érvénytelenítheti. De ennek semmi köze a Banderas-Griffith családhoz – a színész nemrég bevallotta, hogy Dakota még mindig sokat jelent neki, és hogy a Melanie Griffith-tel kötött házassága sok mindenért megérte, többek között Dakota miatt is.

8. A válás után is meleg és szoros kapcsolatot tart fenn az egész család.

Talán azért, mert Antonio spanyol, és Spanyolországban más hagyományaik vannak a szakításokkal kapcsolatban, vagy talán azért, mert mindkét színész korábban már volt házas, de Melanie és Antonio, valamint a gyerekeik még mindig nagyon meleg és baráti kapcsolatot ápolnak. Antonio elmondta, hogy bár Melanie már nem a felesége, még mindig a legjobb barátjának tartja, és még mindig a családjának.

9. Van egy közös hobbijuk – mindannyian imádnak síelni!

Az egész családot, beleértve Antoniót, Dakotát és Stellát is, az évek során sokszor látták már a coloradói Aspenben síelni. Ezt számos paparazzi fotó is megerősíti.

10. Közel 20 évig volt a mostohaapja.

WESTWOOD, CA – JUNE 24: Jesse Johnson, Dakota Johnson, Antonio Banderas and Melanie Griffith and Tippi Hedren attend the 2008 Los Angeles Film Festival’s „Una Noche con Antonio Banderas” Screening on June 24, 2008 at the Hammer Museum in Westwood, Ca

Antonio 1996-ban vette el Dakota édesanyját, amikor Dakota 6 éves volt. Közel 20 évig maradt a mostohaapja, és még a 2015-ös válás után is fontos szerepet játszik Banderas az életében.

A híres színész elárulta, hogy a fiatal Dakotával a vállán járta az egész világot. Johnson pedig megható tisztelgő beszéde során megosztotta, hogy Antonio olyan hevesen, nagyon és hangosan szerette az egész családot, hogy ez örökre megváltoztatta az életüket.

Most még jobban szeretjük Antonio Banderast! Te tudsz még más menő sztárapukát, akit feltehetnénk a listára?

via