Érdekesség

„Nem vagyok sugar mommy”: a kolumbiai színésznő úgy döntött, hozzámegy 30 évvel fiatalabb barátjához

A szerelem valóban nem ismer határokat. Alina Lozano (54) színésznő és barátja, Jim Velásquez (23) esküvőt tervez. A kolumbiai színésznő úgy döntött, hogy 30 év korkülönbségük ellenére új lehetőséget ad magának barátjával.

Alina azt mondja, a tökéletes időben találkozott a párjával.

A boldog pár, akik több mint egy éve vannak együtt, egy televíziós műsorban árulta el szerelmük kezdetének intimitásait. Ennek hatására Alina kritikát kapott a korkülönbség és a szerelmi története miatt a férfival, aki a férje lesz.

„Életem legjobb pillanatában érzem magam. Ha 10 évvel korábban, 15 évvel korábban találkoztam volna vele, nem hiszem, hogy ez a kapcsolat lehetséges lett volna… És 10 szerelmem lenne, ez sem lenne lehetséges” – árulta el Alina.

Jim bevallotta, hogy gyerekkorában látta Alinát egy filmben.

A fiatal influencer Jim egy tévéműsorban kérte meg Alina kezét, és bevallotta, hogy mióta kisbaba korában meglátta a Pedro el Escamoso című filmben, tudta, hogy ő élete szerelme.

„Alina, úgy nőttem fel, hogy téged néztelek, amikor egyéves voltam, anyukám Pedro el Escamosónak hívott, és attól a pillanattól kezdve tudtam, hogy te vagy életem asszonya, akkor már megbizonyosodtam róla, és ezért szeretném, ha életem végéig elkísérnél…” – mondta a szerelmes térden állva egy sima élő adásban, és ekkor kérte meg a híres színésznő kezét.

A pár most az esküvőre készül.

Korábban Alina Lozano és Jim Velásquez együtt osztották meg Instagram-profiljukon a hivatalos esküvőjük videós meghívóját. A videón Alina menyasszonyi ruhában és fátyolban, míg Jim egy borszínű zakóból és fekete nadrágból álló öltönyben mutatkozik be.

„A szerelem egy utazás, és a mi kalandunk az esküvőnk napján kezdődik” – írták a leírásban.

A kritikák ellenére mindketten nagyon boldogok.

„Azért van kapcsolatom Jimmel, mert ő egy önellátó ember, mert én nem vagyok sugar mommy, nem támogatom Jimet, ő először ezzel a munkamodellel jött a hálózaton, és már pénzt keresett, profi színészként is dolgozik; szóval egy menő csapat és egy gyönyörű csapat vagyunk az életben és a szerelemben” – mondja Alina.

Jim sem habozik egyértelművé tenni, hogy ő hisz a szerelemben. „Hűen hiszek a szerelemben, és úgy érzem, ha megtalálod, nem kell elengedned”.

Mivel a két partner közötti korkülönbség elfogadhatósága szubjektív, és az erről szóló viták végtelenek lehetnek, a társadalom létrehozott egy szabályt a határ megállapítására. A „fél életkorod plusz hét év” szabály határozza meg a randipartnerek minimálisan elfogadható életkorát.

via