Emberek Érdekesség

10 erőteljes történet a hírességek tetoválásai mögött, amelyektől még jobban csodáljuk őket

David Beckhamnek 55 tetoválása van a testén, Angelina Jolienak pedig ezidáig 17 – a tetoválásláz Hollywoodban nem új, és határozottan egyre erősebb. De nem minden művész a trend kedvéért tetováltat. A legnagyobb hírességek közül néhánynak érzelmes képek vannak a bőrébe vésve, amelyek mögött mély történetek vannak.

Összeállítottunk egy listát 10 híresség tetoválásáról, amelyek nagy jelentőséggel bírnak a tulajdonosaik számára.

1.Rihanna – tisztelgés a nagymamája előtt

A merész nyilatkozatairól ismert Rihanna 2012-ben, közvetlenül a mellkasa alatt az egyiptomi Isis istennő hatalmas tetoválásával debütált. A tetoválás valójában tisztelgés néhai nagymamája előtt.

2.Ariana Grande – a Manchester Aréna áldozataiért

A Manchester Aréna áldozatainak emlékére az énekesnő egy méhet tetováltatott a füléhez. A méh Manchester szimbóluma, amely a kemény munkát jelképezi.

3.Vanessa Hudgens – egy édes emlék megőrzésére

A Szerelmes hangjegyek (High School Musical) sztárjának első tetoválása egy pillangó volt, ami mögött egy édes történet van. Egy héttel a születése előtt egy pillangó szállt édesanyja hasára, és így adták neki a Vanessa nevet, ahogyan az egy interjúban kiderült. Vanessa a „pillangó” latin származéka.

4.Kevin Jonas – a felesége szerelméért

Kevin Jonas a feleségét tetováltatta a karjára. Összevetve a tetoválást a zenekar legújabb zenei videójának screenshotjával, Kevin felfedte, hogy büszke az életében zajló eseményekre, és örül, hogy a feleségével emlékezhet vissza erre.

5.Miley Cyrus – tetoválások a kutyáiról

Miley Cyrus számára nem idegen a tetoválások készíttetése, és tucatnyi van neki. De kettőt közülük kutyáinak, Mary Jane-nek és Emu-nak szentelt, hogy örökké vele legyenek.

6.Halsey – a szerencséért, amelyre nincs szüksége

Csakúgy, mint Miley Cyrus, az énekes Halsey számos tetoválással díszítette a bőrét. Az egyik tetoválás a karján egy fejjel lefelé fordított patkó, amelyet rossz ómennek tekintnek, és rossz szerencsét jelent. Halsey tudatosan csináltatta a tetoválást, mert a kemény munkában hisz, és nem a szerencsében.

7.Sam Smith – az egyenlőségért

Ez az angol énekes az egyenlőség jelet tetováltatta a gyűrűs ujjára, hogy normalizálja az azonos neműek házasságát. Sam 2017-ben jelent meg a világban, és azóta emeli hangját az egyenlő jogokért az LGBTQ + közösség számára.

8.Grant Gustin – a legjobb barátjának

Grant tetoválása a kutyájáról, Jettről a legaranyosabb dolog. Egy Instagram-posztban a Flash – A Villám színésze felfedte, hogy sok mindent éltek át ketten együtt, és akart egy tetoválást Jett arcképével, hogy mindig vele legyen.

9.Lea Michele – Cory Montieth emlékére

Vőlegényének, társ-szereplőjének és élete szerelmének, Cory Montieth-nek emlékére Lea Michele-nek számos tetoválása van. A mellkasán egy „5”-ös szám szerepel, amely Cory mezének száma volt a Glee-ben, „Finn”, a Cory által játszott karakter neve a csípőjén, és utolsó szavai hozzá: „Ha azt mondod”, mind rajta vannak Lea testén.

10.Joe Jonas – elvesztett barátjának halhatatlanná tétele érdekében

Mielőtt Joe és Sophie összeházasodtak, 2018-ban örökbe fogadták Waldo-t. Sajnos, néhány héttel az esküvő után a kutya autóbalesetet szenvedett és életét vesztette. Emlékére Joe és Sophie egyaránt Waldo-portréját tetováltatta magára.

Van tetoválásod? Mi volt az első tetoválásod? Mutasd meg a fotódat kommentben, hadd lássuk!