Érdekesség Nők

10 híres anyuka, akik dolgoztak, miközben terhesek voltak

Bár a terhesség nagy kihívást jelenthet, a terhes nők 56%-a továbbra is teljes munkaidőben dolgozik. A többi leendő anyuka vagy kevesebb órát kér, vagy úgy dönt, hogy ideiglenesen otthagyja a munkahelyét. A hírességek sem kivételek, és sokan közülük úgy döntenek, hogy folytatják a karrierjüket, miközben gyermeket várnak.

Összeállítottunk egy listát 10 olyan hírességről, akik folytatták a színészkedést, az előadásokat és a munkát, miközben gyermeket vártak.

1. Adriana Lima

2022 áprilisában, miközben harmadik gyermekét várta, Adriana Lima visszatért a kifutóra, és megmutatta növekvő pocakját. A 40 éves szupermodell egy Alexander Wang divatbemutatón sétált, és mutatta meg a pocakját.

2. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez akkor jelentette be, hogy ikrekkel terhes, amikor akkori férjével, Marc Anthonyval turnézott. Ezt megelőzően több más koncerten is fellépett, megmutatva a babapocakját, és találgatásokra késztetve a rajongókat. Az énekesnő később, még abban az évben a Movies Rock rendezvény egyik műsorvezetője is volt.

3. Beyoncé

Az ikreivel szintén várandós Beyoncé 2017-ben a Grammy-díjátadón lépett fel, miközben lánya és férje a közönség soraiból figyelték. A popsztár később a fellépéséről beszélve ikonikusan azt mondta: „Az olyan nőket, mint ő, nem lehet megfékezni”.

4. Halle Berry

Bár Halle Berry elismerte, hogy az X-Men: Az eljövendő múlt napjai forgatása kihívás volt, a színésznő nem akart kiszállni a produkcióból. A franchise alkotói alkalmazkodtak változó alakjához, és a legtöbb jelenetét korábban vették fel, miközben Vihar szerepét is némileg megváltoztatták.

5. Naomi Watts

Naomi Watts az Eastern Promises – Gyilkos ígéretek forgatása során korán rájött, hogy terhes, és megpróbálta eltitkolni a társai és a stábtagok elől. Egészen addig, amíg a jelmeztervező rá nem jött, hogy a színésznő már nem fér bele a ruháiba. A film készítői megértőek voltak a helyzettel, és Watts folytatta a forgatásokat a szülésznő szerepében.

6. Kate Middleton

A hercegné mindhárom terhessége alatt többnyire továbbra is részt vett a királyi megbízatásokon. Bár az évek során vészes terhességi hányással küzdött, és néhány nyilvános eseményt le kellett mondania, Kate mindig igyekezett mindent megtenni, hogy megjelenjen, és gyakran mutogatta nyilvánosan a pocakját.

7. Christina Aguilera

Miközben 2014-ben második gyermekét várta, Christina Aguilera előrehaladott terhesen adta elő egyik dalát. Az énekesnő a várandóssága alatt is folytatta a munkát új albumán.

8. Serena Williams

A teniszezőnő nem sokkal a 2017-es Australian Open kezdete előtt tudta meg, hogy terhes. Ahelyett, hogy visszalépett volna, Serena Williams 8 hetes terhesen megnyerte a versenyt.

9. Kerry Washington

Kerry Washingtonnak, aki 6 éven át játszotta Olivia Pope-ot a Botrányban, a 6. évad forgatása alatt el kellett titkolnia terhességét. A stáb nagyszerűen elrejtette a színésznő növekvő pocakját „virágok, Prada-táskák, nagy kabátok és köpenyek mögé”, így a forgatókönyvet nem kellett módosítani.

10. Gal Gadot

Gal Gadot egy másik színésznő, akinek a leghíresebb szerepéhez el kellett rejtenie a terhességét. Gadot úgy forgatott le néhány jelenetet a Wonder Womanhez, hogy 5 hónapos terhes volt második lányával, Mayával. A babapocakját a stáb egy zöld anyaggal takarta el, így később ki lehetett vágni a filmből.

Van még más híresség, akit hozzá tudnál adni a listához? Szerinted a nőknek dolgozniuk kellene terhesség alatt?

via