Érdekesség Nők

8 sztár, akik bizonyítják, hogy az anyák igazi harcosok

Néha az anyaságot természetesnek vehetjük. De tagadhatatlan tény, hogy az anyák valóban a legnagyobb áldozatokat hozzák gyermekeikért, még mielőtt azok megszületnének. Sőt, a kutatások azt mutatják, hogy a terhesség sejtszinten megváltoztatja az anya testét. Ez azt jelenti, hogy a szüléssel járó fizikai változásokon kívül az anyák molekuláris változásokon is keresztülmennek.

Csodáljuk azokat az anyákat, akik oly sokat tesznek a gyermekeikért, és készítettünk egy listát azokról a hírességekről, akik bizonyítják, milyen mély az anyai szeretet.

1. Ashley Graham

A háromgyermekes anyuka, Ashley Graham nagyon nyíltan beszélt azokról a küzdelmekről, amelyekkel az anyaság útján szembesült. Első fia születése után megküzdött az új testével, és eleinte megdöbbentette a sok változás, ami történt. De végül rájött: „Ez nem csak egy harci seb. Ez olyasvalami, ami örökre megváltoztatta az életemet, és meg fogom ünnepelni az új testemet”.

2. Halsey

Az énekesnő 2021-ben adott életet egy gyönyörű kisfiúnak, de a korábbi terhességekkel küzdött, mivel endometriózisban szenvedett. Állapota miatt a szülés nagyon fájdalmas folyamat volt. Egy Instagram-posztban Halsey megosztotta, hogy mennyit változott a teste a szülés után, mondván: „Nem akarom azt az illúziót táplálni, hogy a szülés után azonnal „nagyszerűen” kell érezned magad és kinézned”.

3. Kate Winslet

A gyönyörű színésznő, aki 3 gyermek édesanyja, így nyílt meg az anyaként szerzett tapasztalatairól: „Ez a csodálatos dolog az anyákban, hogy meg tudod tenni, mert muszáj, és egyszerűen megteszed”. Bár elmondása szerint kezdetben sok nehézséggel kellett szembenéznie a munka és a gyermekei gondozása között, elmondása szerint ez „teljesen átformál”.

4. Blake Lively

Még egy ok, amiért szerethetjük Blake Livelyt, az az, hogy sokszor beszélt már arról, hogy milyen irreális elvárásoknak vannak kitéve az anyák. „Szerintem egy nő teste a szülés után csodálatos” – osztotta meg, miután rengeteg megjegyzést kapott a szülés utáni testével kapcsolatban. Bár azt is elmondta: „Naponta milliószor jött rám egy rakás bizonytalanság, de most hihetetlenül megnyugodtam”.

5. Amy Adams

A színésznő, aki egy gyönyörű kislány édesanyja, nem gondolta, hogy a szülés után rögtön a fogyás lenne a fő prioritása. „A terhesség végre segített megérteni, hogy mi az igazi kapcsolatom a testemmel – vagyis, hogy nem azért került a földre, hogy jól nézzek ki egy fürdőruhában” – mondta. A legjobb tanács, amit szülőként kapott, az volt, hogy nem leszel mindenben tökéletes.

6. Drew Barrymore

Az út, amin Drew Barrymore keresztülment, miközben anyává vált, sokunk számára átélhető. A színésznő arról beszélt, hogy a szülés után egyedül érezte magát: „Azt hittem, hogy egy kicsit romantikusabb és meghittebb lesz, ehelyett csak rettegtem” – osztotta meg. Barrymore kifejtette, hogy minden anyuka osztozott ebben az érzésben, és hogy szerinte mindannyian szuperhősök, bármi is történjék.

7. Kristen Bell

Kristen Bell mindig is olyan nyílt őszinteséggel közelítette meg az anyaságot, amilyennel kevesen. A színésznő nyíltan bevallotta, hogy nem tudta, akar-e gyereket. De miután megtette, képes volt rájönni, hogy a szülői lét hullámvölgyei ellenére a gyerekek miatt megéri az egészet. Kristen még arról is nagyon őszintén beszélt, hogy a 33 órás vajúdás megviselte, de a gyerekei miatt abszolút megérte.

8. Jennifer Garner

Miután 3 gyermeket szült, Jennifer Garner elárulta, hogy mindent megtett azért, hogy ne hasonlítgassa a testét másokéhoz. „Akkor is úgy fogok kinézni, mint egy nő, aki 3 gyermeket szült, és mindig is úgy fogok kinézni” – mondta a színésznő, helyre téve a dolgokat, miután számos pletyka indult arról, hogy újra terhes. „Mostantól kezdve, hölgyeim, lesz egy pocakom. És ez az én babapocakom lesz. És mindannyian nyugodjunk meg és szokjunk hozzá”.

Tapasztalataid szerint mi a legjobb példa arra, hogy édesanyád igazi harcos? Oszd meg velünk a hozzászólásokban.

via