Emberek Érdekesség

10 híresség, aki elég bátor volt ahhoz, hogy nyíltan megossza történetét a bizonytalanságáról

Kevés ember van, aki 100%-ig elégedett azzal, amit a tükörben lát. A hírességeknek is vannak bizonytalanságaik. Néhányan közülük nem szégyellik bevallani. Talán, ha megtudjuk, hogy a kedvenc, számunkra tökéletesnek tűnő hírességünknek is van néhány dolog, amit nem szeretnek magukban, könnyebben megbirkózunk a saját komplexusainkkal.

Találtunk olyan hírességeket, akiknek nem tetszik valami a külsejükben, és akik nem szégyellték ezt megosztani az egész világgal.

Scarlett Johansson

A Marvel-univerzum sztárja bevallotta, hogy nem szereti a testét: „Nem szeretem a combjaimat, a középrészemet.” Ugyanakkor Scarlett minden idők 10 legszebb nője között van, és sok nő szeretne olyan testet, mint az övé.

Ian Somerhalder

Szinte hihetetlen, de a Lost és a Vámpírnaplók sztárjának, a kék szemű szőke Ian Somerhaldernek önértékelési problémái voltak a hegyes fülei miatt. Valószínűleg azért, mert az apja „elefántnak” hívta.

Angelina Jolie

Angelina Jolie külseje világszerte féltékenységet vált ki a nőkből. De kiderült, hogy még ő is úgy gondolja, hogy vannak hibái, és nem is szereti őket.

Azt mondta: „Állandóan alacsony önbecsüléssel küzdök! Szerintem mindenki így van ezzel. Annyi minden bajom van. Furcsán nézek ki. Néha azt gondolom, hogy úgy nézek ki, mint egy vicces Muppet”.

Cindy Crawford

A híres szupermodell, Cindy Crawford elmondta, hogy egyszer megdöbbent, amikor látta a paparazzók által készített fotókat magáról. Egyáltalán nem úgy nézett ki, mint általában az ikonikus fotóin. Azt mondta: „Időnként nyomasztónak érzem a nyomást, hogy megfeleljek a divatipar elvárásainak.” Nyíltan bevallja, hogy idővel szélesebb lett a dereka.

Julia Roberts

Julia Roberts sokszor szerepelt már magazinok címlapjain, és a világ egyik legszebb nőjének választották. A színésznő azonban nagyon sokáig elgondolkodott azon, hogy fiatalon milyen bizonytalanságai voltak. Azt gondolta, hogy nagy, csúnya szája van, és hogy gyönyörű göndör haja olyan, mint a szalma.

Amikor betöltötte az 50-et, bevallotta: „Szeretném visszapörgetni az életemet, hogy több önbizalommal kezdjem.”

Robert Pattinson

Nehéz elhinni, de Robert Pattinson, akit a világ legvonzóbb férfijának választottak, Taylor Lautner teste miatt (Lautner volt a kollégája az Alkonyatban) nem merte levenni a pólóját. Robert azt mondta: „Korábban sosem aggódtam emiatt ennyire, de miután láttam, hogy Taylor mennyit edz a filmekhez, elkezdtem olyan pózokon gondolkodni, ahol megfeszíthetem az izmaimat, és behúzhatom a hasamat.”

Uma Thurman

A hosszú lábú, gyönyörű Uma Thurman élete első 14 évét azzal töltötte, hogy azt hitte, a külseje szörnyű. Őszintén elmondta: „Tudom, hogy a kamaszkor mindenkinek fájdalmas, de az enyém egyszerűen furcsa volt. Megállás nélkül váltogattam az iskolákat, nem voltak barátaim, és csak a színészet mögé bújhattam… Még ma is, amikor azt mondják nekem, hogy gyönyörű vagyok, egy szót sem hiszek el belőle.”

Keira Knightley

Keira Knightley elmondta, hogy nagyon alacsony volt az önbecsülése. Még akkor sem tudta komolyan venni a dicséretet, amikor Oscar-díjat kapott. A színésznő karrierje kezdetén vette észre, hogy más, hozzá hasonló vékony embereknek is önbizalomhiányuk van.

Egyszer azt mondta: „Nem vagyok Wonder Woman. Önértékelési problémáim vannak. Mindenkinek van. Tudod, a sovány embereknek szabad rosszul érezniük magukat. Észrevettem, hogy a soványság dühöt kelt azokban az emberekben, akik nem soványak. Az emberek szeretik a bizonytalanságukat másokra fogni.”

Shakira

A gyönyörű énekesnő bevallotta, hogy nem szereti a testét: „Azt kívántam, bárcsak magasabb lennék, hosszabb lenne a lábam, karcsúbb a csípőm, kisebb a fenekem, még egyenesebb a hajam. Olyan vagyok, mint minden nő – arra születtünk, hogy kritizáljuk magunkat.”

2001-ben Shakira terápián vett részt, hogy megváltoztassa az önmagához való hozzáállását. „Sokkal jobban megbarátkoztam azzal, aki vagyok. A húszas éveikben a nők megpróbálnak olyasvalakik lenni, akik nem ők, és megpróbálják magukat valami mássá változtatni. Most, hogy már a harmincas éveimben vagyok, nagyon boldog vagyok azzal, aki vagyok.”

Nicole Kidman

A sokak által kedvelt hollywoodi színésznő egyszer valami egészen váratlant mondott a látszólag tökéletes külsejéről: „Olyan testet szeretnék, mint Jennifer Lopez. Őszintén szeretném. Jennifer gyönyörű, Sophia Lorent pedig mindig is emlegettem a gömbölyded teste miatt. Azzal születik az ember, amivel születik.”

Nicole Kidman azt is bevallotta, hogy nagyon félénk volt, amíg férje, a zenész Keith Urban nem segített neki az önbecsülésében: „Önbizalmat adott nekem, csak azzal, hogy nagyon kedves és megértő volt.”

Neked milyen bizonytalanságaid vannak, amiktől szeretnél megszabadulni? Mesélj róluk nekünk a kommentszekcióban!

via