Emberek Érdekesség

7 híresség, akik szeretik elkényeztetni a gyerekeiket

A szülői léthez hozzátartozik, hogy keményen dolgozunk azért, hogy gyermekeinket boldoggá tegyük, és mindannyian szeretnénk megadni nekik, amit csak akarnak. A hírességeknek határtalan anyagi forrásuk van arra, hogy bármilyen árú ajándékot megadjanak a gyerekeiknek. Néhányan közülük inkább a földön maradnak, és úgy nevelik a gyerekeiket, mint a hétköznapi emberek, míg mások úgy tűnik, nem törődnek vele, és a vagyonukkal ékesítik őket.

Összeszedtünk 7 olyan hírességet, akik a kritikák ellenére nyíltan beszéltek extravagáns költekezési szokásaikról, ha szeretett gyermekeikről van szó.

1. Jennifer Lopez

Az ikonikus On the Floor énekesnője úgy tűnik, hogy nagyon elszállt, ha volt férjével, Marc Anthonyval közös ikreiről, Maxról és Emmáról van szó. J. Lo-nak a számos szerelmi története ellenére csak 2 gyermeke van, és imád minden kényelmet megadni számukra, mint például azt, hogy a gyerekei csak 600 dolláros egyiptomi pamut ágyneműben alszanak. A 2018-as tizedik születésnapjukra Lopez állítólag több mint 7500 dollárt költött arra, hogy elvigye őket egy neves Las Vegas-i brasserie-be.

2. Kylie Jenner

Kylie Jenner és a művész Travis Scott, akik nemrég köszöntötték második babájukat, mindig is nagy figyelmet szenteltek Storminak, az első gyermeküknek. A népszerű csöppségnek rengeteg stílusos választási lehetősége van arra, hogy mit viseljen a lábán, amit az is bizonyított, hogy egyszer egy neki tervezett Giuseppe Zanotti tornacipőt húzott.

Szeretik Stormit olyan módon is kényeztetni, ami nem feltétlenül a külsejéhez kapcsolódik, mint például 2019-ben, amikor az apja, Travis egy rendkívül drága széket ajándékozott neki, amelynek becsült értéke legalább 25 ezer dollár.

3. Beyoncé

A világ 2 leghíresebb előadóművészének, Beyoncénak és Jay-Z-nek a lánya lenni azt jelenti, hogy egy kicsit elkényeztetett vagy. Blue Ivy Carter mindig megkap mindent, amire csak vágyik az életben, főleg, ha annak köze van az első születésnapja megünnepléséhez. A szülei ugyanis hercegnős témájú bankettet rendeztek erre az alkalomra, és egy látványos Barbie babát ajándékoztak születésnapos gyermeküknek, amely állítólag 160 fehér aranyba foglalt gyémánttal van személyre szabva, és több mint 80 000 dollárba került.

4. David és Victoria Beckham

David és Victoria Beckham 4 gyermekes családja nagyon ismert. A híres pár folyamatosan igyekszik a gyerekeiket a földön tartani, de azért néha-néha megengednek kisebb baklövéseket, főleg a család legfiatalabbjának, Harpernek. David ugyanis kijelentette, hogy nem tud nemet mondani a lányának: „Azt hiszem, csak egyszer mondtam neki nemet. És az alsó ajka elkezdett remegni, és azt mondtam, soha többé.”

A futballista emellett egy híres angol művésztől egy 213 centis, szív alakú képet vásárolt lányának, amely a Daddy’s Girl (Apa kislánya) címet viseli. A festmény nem volt olcsó, körülbelül 600 ezer dollárba került.

5. Tom Cruise és Katie Holmes

Suri, Tom Cruise és Katie Holmes egyetlen lánya minden bizonnyal szülei figyelmének középpontjában áll. Különböző források szerint Surinak állítólag 3 millió dollárra becsült drága ruhagyűjteménye van. Emellett az egyik legjelentősebb ajándék, amit Katie és Tom karácsonyra adott neki, egy 24 ezer dolláros viktoriánus játszóház volt, amelyet a család kertjében helyeztek el, és amely teljesen felszerelt vízzel és árammal.

6. DJ Khaled

Asahd Khaled nem olyan, mint a többi gyerek, hiszen édesapja a neves producer, DJ Khaled, és ez számos előnnyel jár. Asahd-ra születése óta kamerák szegeződnek, és apja sosem mulasztotta el kényeztetni őt.

DJ Khaled egy Instagram-videót posztolt magáról, amelyen egy Rolex üzletbe látogat, hogy megvásároljon egy drága órát majdnem kétéves fiának, amelyet a pultos alkalmazott 34 ezer dollárra becsül. A gyerek nem tűnik túl boldognak az ajándéktól, de mindannyian tudjuk, hogy miért – az ő korában még azt sem tudja, hogy mi az a Rolex, vagy hogy mennyibe kerülhet.

7. Cardi B

Cardi B egyedi és feltűnő előadó, és ezt a tulajdonságát kétségtelenül továbbadta lányának, Kulture-nek. Cardi B és Offset lánya a második születésnapját az első Birkin táskájával ünnepelte. A csúcskategóriás táska élénk rózsaszín színű, és körülbelül 48 000 dollárba kerül. Ez a pazar ajándék egy kétévesnek kiváltott némi kritikát, de Cardi és Offset úgy tűnik, nem bánják, és továbbra is el akarják kényeztetni a gyereküket.

A fenti drága szokások közül melyik hökkentett meg téged a legjobban? Ha neked is olyan anyagi lehetőségeid lennének, mint némelyik hírességnek, vennél-e a gyerekednek valami hasonlót?

via