Emberek Érdekesség

10 híresség, akik gyerekműsorokban kezdték a pályafutásukat

Fiatalon kezdték, és most is virágzik a karrierjük. Láthattuk őket felnőni és megérni a filmszerepeiken és szóló fellépéseiken keresztül, a gyerekműsoroktól a hollywoodi kasszasikerekig. Ez csak azt mutatja, hogy mi is öregszünk, de szívmelengető, hogy mellettük öregedtünk meg.

Összeállítottunk egy listát azokról a hírességekről, akik gyerekműsorokban kezdték, és meglepődtünk, mostanra már mennyire érettek és szépek.

1. Ben Affleck

Ben Affleck még 1984-ben szerepelt a The Voyage of the Mimi (A Mimi utazása) című ismeretterjesztő tévéműsorban. Fiatalon kezdte ezzel a szereppel, mostanra pedig már rengeteg filmet tudhat maga mögött, az egyik ilyen a Flash – A Villám, ami 2023-ban kerül a mozikba.

2. Jessica Alba

Jessica Alba fiatalon kezdte az Alex Mack titkos élete című sorozatban 1994-ben. Ma már számos saját vállalkozását menedzseli, a színészkedéstől kezdve az anyaságon át az üzletasszonyi szerepkörig. Azonban van egy szerepe a néhány hónap múlva megjelenő Trigger Warning című filmben.

3. Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt 1989-ben szerepet kapott a Kids Incorporated című sorozatban. Akkor még fiatal volt, és most is színésznőként dolgozik filmekben és tévéműsorokban. Legutóbbi filmjei a Betty White: A Celebration című dokumentumfilm és a 9-1-1 című tévéműsor.

4. Laurence Fishburne

Laurence Fishburne még 1986-ban kapott szerepet a Pee-wee’s Playhouse című sorozatban. Most pedig rengeteg filmje van, amelyek jövőre jönnek ki, az egyik ilyen a ohn Wick: 4. felvonás lesz. Emellett néhány sorozat is készenlétben áll, köztük a Cookies & Milk.

5. Alanis Morissette

Alanis Morissette-nek volt egy szerepe a You Can’t Do That on Television című műsorban még 1986-ban. Korábban is szerepelt már műsorokban és filmekben, de most inkább a zenei karrierjére koncentrál, mint dalszerző és énekesnő.

6. Hayden Christensen

Hayden Christensen 1995-ben szerepelt a Libabőr című sorozatban. Részt vett a Star Wars című filmben, és most is ő alakítja Anakin Skywalkert az Obi-Wan Kenobi és Ahsoka című minisorozatban.

7. Felicity Jones

Felicity Jones 1998-ban szerepelt a Botcsinálta boszi című sorozatban. Sok nagyszerű filmben szerepelt, de egyelőre nincs új film vagy sorozat vele.

8. Keri Russell

Keri Russell 1991-ben a Mickey Mouse Club című sorozatban szerepelt. Most az Extrapolations című filmben és sorozatban kapott szerepet, ami néhány hónap múlva kerül a mozikba.

9. Julia Stiles

Julia Stiles a Ghostwriter című sorozatban szerepelt, még 1992-ben. Most több filmben és sorozatban is szerepet kapott, többek között Az árva: Első áldozat című készülő filmben.

10. Michelle Trachtenberg

Michelle Trachtenberg 1995-ben a Pete és kis Pete című sorozatban kapott szerepet. Most A pletykafészek című sorozatban kapott szerepet, amely 2 évadot fog megélni.

Mely színészek okoznak nosztalgikus érzéseket nálad, valahányszor meglátod őket? Melyek a kedvenc sorozataid? Mondd el nekünk a hozzászólásokban.

via