Emberek Érdekesség

10 híresség, akik szegénységben nőttek fel és bátran felülemelkedtek rajta

Bár sokszor azt hihetjük, hogy mindent tudunk kedvenc szupersztárjainkról, ők mindig meglepnek minket új történetekkel és vallomásokkal. Bár mostmár nincsenek álmatlan éjszakáik a pénz miatt aggódva, nem mindenki emlékszik rá, hogy gondtalan és boldog gyermekkora volt.

Sosem gondoltuk volna, hogy a leggazdagabb hírességek némelyikének keményen meg kellett dolgoznia, hogy megéljen. 10 olyan hírességről szóló történetet mutatunk be, akik koldusból lettek királyfik.

1. Sarah Jessica Parkernek nem mindig volt otthon áram.

Sarah Jessica Parker Ohióban nőtt fel 7 testvérével. Mivel mindannyian egy keresetből nőttek fel, a család gyakran nem tudta kifizetni az alapvető szükségleteiket. A Carrie Bradshaw-t életre keltő színésznő emlékszik arra, hogy az iskolai szünetekben sorban állt az ingyenes ebédért. És mivel nem mindig volt náluk áram, a karácsonyok és a születésnapok egyfajta luxusnak számítottak nekik.

2. Leonardo DiCaprio a valóságban is megélte a Titanicból ismert szerepét.

A nagy Gatsby és a Titanic sztárja, Leonardo DiCaprio mindkét szerepet megélte a való életben. A környék, ahol élt, nem volt igazán biztonságos a gyerekek számára. DiCaprio rendszeresen látott bűntényeket és verekedéseket, ami arra késztette, hogy a szerepein keresztül a „másik oldalt” is lássa. Színészként azonban sikeresen bizonyított, így az a fiú, akinek szülei alig tudtak ételt tenni az asztalra, ma az egyik legjobban fizetett hollywoodi színész.

3. Selena Gomeznek gyerekkorában anyagi gondjai voltak.

Selena Gomez, a zene- és filmsztár elárulta, hogy milyen nehézségeken ment keresztül ő és édesanyja a múltban. Selena édesanyja 16 éves korában adott neki életet. Egy gyermeket ilyen fiatalon felnevelni igazán nehéz volt, és Selena édesanyjának időnként 3 munkát kellett vállalnia, csak hogy ételt tegyen az asztalra.

4. Mila Kunisnak nem voltak játékai.

A Fekete hattyú sztárja, Mila Kunis úgy emlékszik vissza, hogy a családja igazán szegény volt gyerekkorában. A játékok olyan luxusnak számítottak, amit ő nem kaphatott meg, és néha az egyetlen étel, amit kaphatott, az a ketchupleves volt. Mila azonban felfedezte színészi tehetségét, és drámaiskolába járt. Az első szerepével az Azok a 70-es évek show-val eljátszotta a szegénységből kivezető utat.

5. Dolly Parton szalmaágyon aludt.

Dolly Parton egyike volt annak a 12 testvérnek, akik Kelet-Tennessee egyik vidéki részén éltek. Olyan házban nőttek fel, ahol nem volt folyóvíz, gáz és áram. Az egyik leghíresebb countryénekesnő igazi vidéki életet élt – az ágyak, amelyeken ő és testvérei aludtak, szalmából készültek.

6. Tom Cruise-nál diszlexiát diagnosztizáltak.

Tom Cruise családja már gyermekkora óta szegénységgel küzdött, de az anyagiak nem az egyetlen probléma volt a fiatal Cruise számára. Az intelligens és jó képességű fiú észrevette, hogy az iskolában nem tud lépést tartani társaival, és 7 éves korában diszlexiát diagnosztizáltak nála.

Tom azonban nem hagyta, hogy fogyatékossága megakadályozza álmai megvalósításában. Miután édesanyja megsérült a munkahelyén, ő vette át a főszerepet a házban. Tom több munkahelyen is dolgozott, miközben rendszeresen szerepelt drámaórákon és iskolai színdarabokban.

7. Celine Dion 13 testvérrel egy szegény háztartásban nőtt fel.

Celine Dion 14 gyermek közül a legfiatalabbként nőtt fel egy szegény québeci családban. Korán felfedezte tehetségét a zene iránt, és a szülei bárjában kezdett énekelni. Celine visszaemlékszik arra, hogy túlzsúfolt házban élt, és 3-4 testvérével kellett megosztania egy ágyat.

Ennek ellenére ragaszkodik ahhoz, hogy a családja csak a pénztől volt megfosztva, de a szeretettől nem. És ezzel együtt nem érezte úgy, hogy bármi másra szükség lenne.

8. Sylvester Stallone néhány évet nevelőszülőknél töltött.

Sylvester Stallone szülei nem éltek szeretetteljes légkörben, és ez hatással volt rá és öccsére is. Mivel a háztartás, amelyben élt, diszfunkcionális volt, a legkorábbi évei egy részét nevelőszülőknél kellett töltenie. Stallone már kisfiú kora óta színészi karrierről álmodott. Amíg nincstelenül várta, hogy szerepet kapjon, mindenféle munkát vállalt, az oroszlánketrecek takarításától kezdve a mozi jegyszedőjéig.

9. Kelly Clarkson elvesztette lakását egy tűzvészben.

Nagyjából akkor, amikor Kelly Clarkson az American Idol meghallgatására jelentkezett, rövid ideig hajléktalan volt. Állítólag egy tűzben elvesztette a lakását, és 3 napig az autójában kellett aludnia. Kelly bevallotta, hogy az American Idolban való részvételt nem tekintette a sikeres karrierhez vezető útnak. Akkoriban csak az járt a fejében, hogy ki kell fizetnie a számlákat.

10. Arnold Schwarzeneggernek nem volt otthon vízvezeték.

Arnold Schwarzenegger Ausztriában született, ahol gyermekkorát is töltötte. A családjának akkoriban nem volt sok pénze, és Schwarzenegger úgy emlékszik, hogy édesanyjának vajat, cukrot és gabonát kellett gyűjtögetnie. A házban, ahol laktak, nem volt vízvezeték és telefon, és annak az időszaknak az egyik fénypontja az volt, amikor a család kapott egy hűtőszekrényt.

Melyik történet volt számodra a legmeglepőbb? Tudsz más hírességekről, akik nehéz gyermekkor után is hírnévre tettek szert? Meséld el nekünk a hozzászólásokban.