Emberek Érdekesség

„Én vagyok a legszerencsésebb ember a világon” – Sarah Paulson és Holland Taylor kapcsolata bizonyítja, hogy az igaz szerelemnek nincsenek akadályai

A nagy korkülönbségen alapuló kapcsolatok gyakran szembesülnek a társadalmi rosszallással, különösen akkor, ha az idősebb partner nő. Ugyanakkor a jelentős korkülönbséggel rendelkező partnerek gyakran elégedettebbek és elkötelezettebbek egymás iránt, mint a hasonló korúak. Sarah Paulson és Holland Taylor színésznők között 32 év korkülönbség van, és úgy tűnik, mindezek ellenére szerelmük virágzik.

Hiszünk a történetmesélésben és annak határtalan erejében, ma pedig egy – ahogy egyesek mondanák – atipikus kapcsolatról szeretnénk mesélni nektek, és ismét bebizonyítani, hogy az igaz szerelem mindenek felett áll.

Amikor Sarah és Taylor először találkoztak, mindketten más kapcsolatban éltek.

Sarah Paulson és Holland Taylor nagy nevek Hollywoodban, és mindketten több díjjal is büszkélkedhetnek. Sarah Paulson legikonikusabb szerepei az Amerikai Horror Story című sorozatból származnak, Holland Taylor pedig a Két pasi – meg egy kicsiben nyújtott alakításáról ismert leginkább.

Paulson és Taylor 2005-ben találkoztak először egy vacsorán, és akkoriban mindketten mással voltak elkötelezve. Paulson visszaemlékszik arra az estére, és azt állítja, hogy Taylor valószínűleg „a legcsodálatosabb nő” volt, akit valaha látott.

Egy évtizedbe telt, mire a színésznők elkezdtek randevúzni.

Embed from Getty Images

10 évvel később Paulson és Taylor követni kezdték egymást a Twitteren, majd elkezdtek üzeneteket váltani, és végül elmentek együtt vacsorázni. Taylor volt az, aki kezdeményezett és megtette az első lépést.

Egy pimasz interjúban Taylor bevallotta, hogy kapcsolatban van egy nővel (nevet nem mondott), sőt, azt is mondta: „Nagyon nagy korkülönbség van köztünk, ami biztos vagyok benne, hogy sokakat sokkol, és engem is megijeszt”.

1 év együttlét után, egyesek tanácsa ellenére a pár a nyilvánosság elé állt, és büszkén mutatták szerelmüket.

A pár 2016-ban debütált először nyilvánosan a vörös szőnyegen, és Paulson megerősítette kapcsolatukat: „Ha az életem döntéseit az alapján kellene megalapoznom, hogy mit vár el tőlem egy közösség bármelyik oldalról, akkor nagyon kényszerzubbonyban érezném magam, és én nem akarom ezt érezni. Amit abszolút kijelenthetek, az az, hogy szerelmes vagyok, és ez a személy történetesen Holland Taylor.”

Lehet, hogy a pár félti a magánéletét, de nincs mit rejtegetniük.

A 47 éves Sarah Paulson és a 79 éves Holland Taylor csodálatos szerelemben élnek. „Én vagyok a legszerencsésebb ember a világon, nem tudok úgy beszélni a mai életemről, hogy ne említsem meg ezt a csodálatos szerelmet” – nyilatkozta az Ügyvédek színésznője. „A nagy korkülönbség minden kapcsolat számára kihívást jelent. Sarah pedig egyszerűen nagyon bátor. Nagyon bátor, és nagyon őszinte, és megéli az igazságát; ő az életem középpontjában áll.”

A pár pillanatképeket oszt meg különleges napjairól, és egy percet sem vesztegetnek, hogy az egész világnak elmondják, mennyire szeretik egymást. Nemrég Paulson egy ódát posztolt Taylorhoz: „Életem szerelme. Az igazi. Az egyetlen. Én vagyok a legszerencsésebb a szerencsések közül. Csak téged szeretlek. Boldog születésnapot, varázslatos költő kedvesem.”

Sarah és Holland nem hagynak ki egy alkalmat sem, hogy az egész világnak elmondják, mennyire szeretik egymást.

Holland Taylor bevallotta: „Én az idősebb generációból származom, és számomra elég meglepő, hogy az emberek hogyan beszélnek a sajtóban bármilyen személyes dologról. Sarah persze egy másik generációból származik, ő nagyon is mai. Nekem eleinte nehéz volt átmennem ezen a magánéleti membránon”.

A 2015 óta együtt élő pár vitákat váltott ki a partnerek közötti korkülönbségekről, és elismertebbé tette az LMBTQ-kapcsolatokat Hollywoodban.

Ha a „A kor csak egy szám” idézethez képre lenne szükség, akkor Taylor és Sarah képe tökéletesen leírná azt.

Figyelemre méltó korkülönbségükkel kapcsolatban Paulson azt mondta: „Az emberek rám és Hollandra néznek, és azt mondják, hogy ’anyakomplexus’, de én ugyanúgy gondoskodom róla, mint ő rólam, szóval nem erről van szó. Egy sokkal idősebb emberrel vagyok együtt, és az emberek ezt teljesen lenyűgözőnek és furcsának találják, és számomra ez a legkevésbé érdekes dolog bennem.”

Paulson így folytatta: „Van egyfajta megrendítő volta annak, ha valaki idősebbel vagyunk. Azt hiszem, jobban megbecsülöd az időt, és azt, hogy mi van köztetek, és hogy mi a fontos, és ettől az apró dolgok nagyon kicsinek tűnhetnek.”

Szerinted mennyi a tökéletes korkülönbség ahhoz, hogy egy kapcsolat virágozzon? Hány év van közted és a párod között? Oszd meg velünk a hozzászólásokban.