Érdekesség Film

10 kedvenc színészpárosunk, akik új filmekben újra összeálltak

Néha 2 színész között olyan nagyszerű a kémia a képernyőn, hogy újra és újra együtt kell látnunk őket. Ez minden bizonnyal igaz ezekre a színészpárokra, akik nemrégiben egyesültek újra, miután korábban együtt dolgoztak. Gyakran izgatottan várunk egy filmet, ha tudjuk, hogy néhány kedvenc karakterkombinációnk visszatér.

Egyszerűen imádjuk ezeknek a színészeknek a kapcsolatát, amely túlmutat a képernyőn. Ezért összeállítottuk ezt a listát azokról a filmszínész duókról, akik új filmek kedvéért újra összeálltak.

1. Ben Affleck és Jason Momoa

Ez a vicces duó már 2017-ben együtt dolgozott Az Igazság Ligájában, nemrég pedig kiderült, hogy Ben Affleck csatlakozik Jason Momoa-hoz az Aquaman 2-ben, amely 2023-ban kerül a mozikba.

2. Scarlett Johansson és Chris Evans

Chris Evans és Scarlett Johansson hihetetlenül sokszor dolgoztak együtt! Az első egy 2007-es romantikus film volt, az Egy bébiszitter naplója, nemrég pedig újra összejöttek, amikor mindketten csatlakoztak a Marvel-univerzumhoz: Evans Amerika kapitányként, Johansson pedig Fekete özvegyként szerepelt olyan filmekben, mint a Bosszúállók: Végjáték.

3. Jennifer Lawrence és Bradley Cooper

Ez az ikonikus duó leginkább a Napos oldal főszerepeiről ismert, de azóta még 3 alkalommal dolgoztak együtt. További közös filmjeik közé tartozik a Joy és az Amerikai botrány.

4. Emma Stone és Ryan Gosling

Emma Stone és Ryan Gosling akkor találkoztak, amikor az Őrült, dilis, szerelem című filmben dolgoztak együtt. Azóta kétszer dolgoztak együtt, többek között az elismert romantikus musicalben, a Kaliforniai álomban.

5. Dwayne „A Szikla” Johnson és Kevin Hart

Ez a komikus duó számos filmben szerepelt már együtt. Legutóbb a Jumanji: A következő szint című filmben dolgoztak együtt.

6. Julia Roberts és George Clooney

A hollywoodi A-listás Julia Roberts és George Clooney már 6 filmet forgatott együtt! Az első filmjük az Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi című film volt 2001-ben. Idén kerül a mozikba legújabb filmjük, a Beugró a Paradicsomba, ami egy romantikus vígjáték, amelyben ismét egymással szemben játszanak.

7. Drew Barrymore és Adam Sandler

Drew Barrymore és Adam Sandler hosszú közös múltra tekint vissza. Együtt játszottak az 1998-as Nászok ásza című filmben. Több mint 15 évvel később újra összeálltak a Kavarás című vígjátékban.

8. Leonardo DiCaprio és Margot Robbie

Margot Robbie és Leonardo DiCaprio a 2013-as A Wall Street farkasa című filmben ismerkedtek meg, és újra összeálltak a legújabb Quentin Tarantino-filmben, a Volt egyszer egy… Hollywoodban.

9. Natalie Portman és Tessa Thompson

Natalie Portman és Tessa Thompson az Expedíció című kaland- és horrorfilmben dolgoztak együtt. Most pedig együtt játszanak az új Marvel-filmben, a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben.

10. Reese Witherspoon és Jennifer Aniston

Miután testvérekként szerepeltek a sikeres szitkomban, a Jóbarátokban, Reese Witherspoon és Jennifer Aniston újra összeálltak az Apple TV műsorában, a 2019 óta futó The Morning Show-ban.

Te melyik filmet láttad ezek közül? Rajongsz valamelyik színészpárosért? Oszd meg velünk a hozzászólásokban!

via