Emberek Érdekesség

11 híresség, akik váratlan módon találták meg szerelmüket

Azt mondják, hogy a szerelem titokzatos utakon jár, és akkor találsz rá, amikor a legkevésbé számítasz rá. Egy tanulmány kimutatta, hogy egyre több pár online társkeresőn keresztül ismerkedik meg, nem pedig közös barátokon vagy személyes kapcsolatokon keresztül. De ezek a sztárpárok nem az online társkeresésen keresztül ismerkedtek meg. Egyedi történeteik vannak arról, hogyan találtak rá a párjukra.

Izgatottan osztjuk meg veled, milyen váratlan módon ismerkedtek meg ezek a híres párok, bizonyítva, hogy sosem tudhatod, hogyan találhatod meg életed szerelmét.

1. Matthew McConaughey és Camila Alves

Matthew McConaughey nem volt olyan helyzetben, hogy megtalálja a szerelmet, amikor mostani felesége, Camila Alves belépett az életébe. Mielőtt megismerkedett vele, Matthew azt mondta, nem gondolta, hogy megtalálja az igazit, és ha az igazi nem jön, akkor is jó ember. De ekkor bukkant fel a nő.

Egy klubban látta meg Camillát, aki mintha lebegett volna. Azt kérdezte: „Mi az?”, és azt mondta, hogy azonnal megvolt köztük a kapcsolat.

2. Jennifer Lawrence és Cooke Maroney

Jennifer Lawrence akkor ismerkedett meg mostani férjével, Cooke Maroneyval, amikor a barátaival töltött el egy estét. Lawrence akkoriban azt mondta, hogy nem volt olyan helyzetben, hogy megházasodjon, de amikor találkoztak, mindkettőjüknél kattant a gomb, és úgy érezte, hogy a férfi az a személy, akihez feleségül akar menni.

3. Matt Damon és Luciana Barroso

Matt Damon elmesélte a saját verzióját arról, hogyan ismerkedett meg Lucianával: elmondta, hogy meglátta őt egy zsúfolt bárban, és azonnal tudta, hogy ő lesz az a nő, akit feleségül fog venni. A felesége kissé másképp meséli el a találkozást.

Matt Damon éppen egy filmet forgatott Miamiban, ahol Luciana akkoriban egy bárban dolgozott. Elkezdték felismerni a rajongók, akik autogramot és képeket kértek tőle. A dolgok kicsúsztak a kezéből, ezért a bárpult mögé bújt. Azt mondta, hogy beszélni akart vele, de a lány munkára fogta.

4. Stanley Tucci és Felicity Blunt

Stanley Tucci Az ördög Pradát visel című film forgatása közben kötött jó barátságot Emily Blunttal. Így 2010-ben, amikor Emily Blunt hozzáment John Krasinskihez, meghívta Stanley Tuccit az esküvőre. Az esküvőjükön Tucci megismerkedett Felicity Blunttal, aki Emily Blunt húga.

5. Amy Schumer és Chris Fischer

Amy Schumer az asszisztense révén ismerkedett meg Chris Fischerrel, aki szakács. Fischer az asszisztensének, Mollynak a testvére, és ő javasolta, hogy a bátyja főzzön Amynek a nyaralójában. Molly áldását adta, és a dolgok gyorsan alakultak. Néhány hónapnyi randizás után Fischer megkérte a kezét.

6. James Corden és Julia Carey

James Corden arról beszélt, hogyan ismerkedett meg a feleségével, és hogy sosem randiztak. Elmondta, hogy aznap este, amikor megismerkedtek a feleségével, Juliával, arról beszélgettek, hogy mindketten unják a randizást. Egy partin találkoztak, leültek egy szoba sarkában, és viccből megtervezték a hátralévő életüket együtt.

7. Stephen és Ayesha Curry

Az NBA-játékos akkor ismerkedett meg Ayesha-val, amikor tinédzserek voltak. Mindketten ugyanabba a templomba jártak, és mindketten arról álmodoztak, hogy elhagyják szülővárosukat, hogy kövessék az álmaikat. Akkoriban még nem randiztak, és már akkor is a kosárlabdatudásáról volt ismert.

Ayesha azt gondolta, hogy arrogáns lesz, hiszen sportoló. Újra összejöttek, amikor mindketten Los Angelesbe költöztek, és amikor Ayesha végül igent mondott egy randira, azt mondta, hogy a férfi vicces és bolondos volt.

8. Tamera Mowry és Adam Housley

A párt a Pepperdine Egyetem közgazdászprofesszora hozta össze. Adam Housley nem tudta, ki volt Tamera, csak azt gondolta, hogy csinos. Housley észrevette a professzor kedvenc diákjainak fotóit a falon. Tamera ikertestvére is ott volt a falon, de Adam Tamera képére mutatott.

Tamera azt mondta a professzorának, hogy adja meg a férfinak az e-mail címét, így könnyen lerázhatja. Akkoriban nem akart kapcsolatot, de a férfi írt egy e-mailt, és a többi már történelem.

9. Samira Wiley és Lauren Morelli

A pár az Orange Is the New Black című sorozat forgatása közben ismerkedett meg. Lauren író és producer volt a sorozatban, Samira pedig a stáb tagja volt. Lauren írt egy epizódot Samira karaktere köré, és amikor találkoztak, hogy megbeszéljék, azonnal kapcsolat alakult ki közöttük.

10. Kristen Bell és Dax Shepard

Amikor Kristen Bell találkozott Dax Sheparddal, azt mondta, nem volt köztük kémia. Egy étteremben találkoztak egy közös barátjukkal. Bell azt mondta, úgy emlékszik, hogy a férfi sokat beszélt, de nem érezte a szikrát. Néhány héttel később újra találkoztak egy hokimeccsen, és a szikrák elkezdtek repkedni.

11. Kourtney Kardashian és Travis Barker

Ez a pár már évek óta jelen van egymás életében. Közös barátaik vannak, és sok közös van bennük. Emellett évek óta szomszédok is, hiszen csak egy utcányira laknak egymástól. De az időzítés a legfontosabb ennek a párnak, amikor 2021-ben hivatalosan is egy pár lettek.

Hallottál már nagyszerű összeismerkedési történeteket? Ti hogyan találkoztatok a pároddal?

via