Érdekesség

9 alkalom, amikor Kate Middleton megváltoztatta a tervezői ruhákat és látványosabb volt, mint a modellek a kifutón

Nem titok, hogy Kate Middleton gyakran jelenik meg a nyilvánosság előtt híres tervezők által kreált ruhákban. Ám néha ezeknek a ruháknak a kinézete nem felel meg a királyi szabályok protokolljának, és némi módosítást kell végrehajtani rajtuk. Ennek ellenére a dizájnerruhák az ilyen módosítások után semmiképpen sem veszítenek varázsukból, hanem éppen ellenkezőleg, friss és kifinomult külsőt kapnak.

Úgy döntöttünk, hogy megkeressük a hercegnő stílusos ruháit, amelyeken néhány elemet megváltoztattak, és összehasonlítjuk őket az eredeti változatokkal.

Jenny Packham ruha

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

JENNY PACKHAM (@jennypackham) által megosztott bejegyzés

A hercegné egy arany flitterektől és kristályoktól csillogó, földig érő ruhát választott a 007-es ügynökről szóló film, a 007 Nincs idő meghalni premierjén való részvételhez. Külön erre a célra egy különleges pelerint is készítettek neki. Emellett a ruha magasabb dekoltázzsal rendelkezik Kate-en.

Dolce & Gabbana ruha

A hercegné a híres olasz divatház zöld midi ruháját viselte, a kiegészítő óra alakú hímzés nélkül.

Alexander McQueen ruha

A hercegné kedvenc divatházához, Alexander McQueenhez fordult, hogy megalkossa a 40. évfordulós fotózáshoz szükséges megjelenést. Úgy tűnik, egyik ruháját aszimmetrikus felsővel és puffos ujjakkal az ő őszi-téli kollekciójuk ihlette. Míg a modellek a virágmintás ruhát mutatják be, Kate egyszínű skarlátvörös színt választott a fotózáshoz.

Alexander McQueen ruha

A fotózás másik megjelenéséhez Kate egy könnyű, légies ruhát választott, nyitott vállakkal és masnival az ujjakon. A kifutós kollekcióval ellentétben a hercegné ruháján nem volt fűző, csepp alakú díszítéssel.

Jenny Packham ruha

Embed from Getty Images

Kate egy másik James Bond film a Spectre – A Fantom visszatér premierjén is egy Jenny Packham-ruhában jelent meg. Ezt egy pántos felsővel egészítette ki, a vállát pedig egy kendővel takarta el.

Jenny Packham ruha

Embed from Getty Images

A hercegné egy sötétkék, földig érő ruhát választott, hogy részt vegyen egy jótékonysági szervezeteket támogató gálavacsorán. Eredetileg nyitott vállú volt, de Kate megváltoztatta; vagy felhajtotta a ruha felső részét, vagy teljesen módosította.

Jenny Packham ruha

Embed from Getty Images

A visszafogott tónusú, festett selyemruha, amelyet a hercegné egy sportmérkőzésre választott, eltért a kifutón bemutatott ruhától, rövidebb ujjaival, fodrokkal és a derekánál paszománnyal.

Markus Lupfer ruha

A királyi család németországi látogatása során a hercegné egy német tervező ruháját választotta az egyik eseményre. Kate úgy döntött, hogy az ujjatlan, madármintás midi ruhát saját övével ölti magára.

Erdem ruha

A hercegné az egyik üzleti útjára egy Erdem ruhát választott. A tervező kollekciójában virágmintás szoknyák, nadrágok, blúzok és ruhák szerepeltek. Kate számára egy exkluzív ruhát is készített ugyanezzel a mintával, miután a már meglévő szoknyához egy felsőt is adott.

Véleményed szerint mely változtatások hatására tűntek a ruhák újabbnak és elegánsabbnak az eredetinél?

via