Érdekesség

12 bátor ember, aki úgy döntött, hogy megküzd a bizonytalanságával

Az emberek 99%-a emlékszik arra, amikor először tapasztalt bizonytalanságot, és minden részletre, hogy hol és hogyan történt. A legtöbb bizonytalanságunk nagyon fiatal korban alakul ki. De az, hogy felnövünk velük, nem jelenti azt, hogy örökre rányomják bélyegüket az életünkre. A másságunk elfogadása a nagy lépés a félelmeink leküzdéséhez, és ezek az emberek itt megmutatják nekünk, hogy az önszeretet végül mindig győz.

1. „Soha nem szerettem a külsőmet, de a szalagavatóm estéjén hercegnőnek éreztem magam.”

2. „Egy gyerekkori barátom tegnap megnősült. Ő 157 centi magas, és ennyi éven át elfogadta a magasságát.”

3. „2019 vs 2021. Nagyon fiatal korom óta színésznő akartam lenni. 2 héttel ezelőtt úgy döntöttem, hogy elkezdem követni az álmomat. Holnap lesz az első fizetett szerepem.”

4. „Bal oldali kép 136 kiló, jobb oldali kép 77 kiló! Sokkal jobban érzem magam!”

5. „Ahogy az önbizalmam mérhetetlenül megnőtt, miután a pattanásaim teljesen eltűntek.”

6. „Leadtam 27 kilót, és végre újra önmagamnak érzem magam, és visszatért az önbizalmam, és olyan érzésem van, mintha elértem volna valamit!”

7. „Soha nem gondoltam volna, hogy lesz önbizalmam ezt a ruhát viselni, ráadásul nyilvánosan!”

8. „Elmentem a strandra, és annyira jól éreztem magam a bőrömben. Már nem zavar, hogy sovány vagyok. A strand volt az egyik legkevésbé kedvelt helyem a múltban a bizonytalanságom miatt.”

9. „A görbe fogaim miatt önbizalmi problémáim voltak, de örülök, hogy most már olyan mosolyom van, ami boldoggá tesz.”

10. „Ma úgy döntöttem, hogy filter használata helyett inkább ezt a csupasz arcos fotót posztolom, és valójában jobban tetszett, ahogy anélkül kinéztem.”

11. „Ez a második próbálkozásom ennek a felsőnek a viselésével. Az első alkalommal visszamentem és átöltöztem. Ma sokkal jobban éreztem magam benne. Büszke vagyok magamra és a kissé növekvő önbizalmamra.”

12. „A vőlegényemnek ma megcsinálták a fogát, ami egy kis önbizalom-növelést adott neki. Most már nem tudja abbahagyni a mosolygást.”

Van olyan különleges tulajdonságod magaddal kapcsolatban, amit szívesen vállalsz fel? Oszd meg velünk, és terjesszük az önszeretetet!

via