Emberek Érdekesség Férfiak Nők

12 ember azt kérte, hogy “Photoshoppolják” a képeiket, és az eredmények vadak

Tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hogy a modern világ gyorsabban változik, mint valaha a múltban: a tájak, a technológia és a több változás gyorsabban. Furcsa módon ez egy olyan időszak is, amikor mindenkit folyamatosan megszáll a gondolat, hogy fiatal maradjon, és soha ne öregedjen meg. És minden eszközzel rendelkezünk ennek megvalósításához. A plasztikai sebészet és sok más kozmetikai kezelés lehetővé teszi a testalkatunk „megváltoztatását” és, hogy úgy nézzünk ki, ahogyan azt gondoljuk, hogy kellene. Aztán vannak olyan modern képszerkesztő programok, amelyekkel mindenki könnyedén úgy tehet, mintha valaki másnak nézne ki, anélkül, hogy el kellene hagynia az otthonát.

Már korábban is írtunk pár cikket arról, hogyan néznének ki különböző emberek, ha megváltoznának bizonyos arcvonásaik (például a szemszín, a haj típusa és az orr alakja), és teljes sikert arattak. Tehát visszahozzuk ezt a formátumot, hogy összehasonlíthassuk néhány ember előtte és utána képeit, akik önként jelentkeztek a digitális megváltoztatásra. Nézd meg mindet, és tudasd velünk, mit gondolsz.

Laura

„Szeretném megnézni, hogyan néznék ki, ha több szeplőm és vörös göndör hajam lenne, mint a Merida, a bátor főszereplőjének.”

Constanza

“Szeretném látni, hogyan néznék ki, ha kisebb, felfelé hajló orrom és frufrum lenne, mint gyerekkoromban. Azt is szeretném tudni, hogy nézne ki a hajam más színben.”

Diana

“Szeretném látni, hogy néznék ki, ha nagyobb volumenű, dúsabb hajam lenne. Szeretnék kisebb orcákat és nagyobb szemeket is.”

Leticia

“Szeretnék világos, kerek szemet, hosszú szempillákat, határozottabb szemöldököt, vékonyabb és kissé rövidebb orrot, világosbarna hajat.”

Nancy

“Szeretnék kevésbé hangsúlyos orcát és hegyes orrot. És azt is szeretném, ha a hajam nagyobb volumenű és hosszabb lenne.”

Lau

„Szeretnék sokkal sötétebb bőrt és vastagabb felső ajkat.”

Martin

„Szeretném, ha az alsó részén kevésbé kerekített lenne az orrom, és megnézném, milyen lennék, ha világosabb szemem lenne.”

Nathali

“Szeretnék úgy kinézni, mint Scarlett Johansson.”

Victoria

„Szeretném megnézni, hogyan néznék ki, ha hosszabb arcom, egyenesebb és vékonyabb orrom, platinaszőke hajam és világos szemem lenne.”

Jessica

„Szeretném tudni, hogy nézne ki a hajam, ha egyenes, hosszú és világos rózsaszín lenne.”

Angel

„Szeretném látni, hogyan néznék ki, ha nagyobb szemem lenne, más színű és kissé hosszabb lenne az arcom.”

Elena

„Szeretném megnézni, hogyan néznék ki kisebb orral és nagyobb szemekkel.”

Mit gondolsz? Szeretnéd megnézni, hogyan néznél ki, ha eltérő arcvonásaid lennének? Ezután ossz meg egy képet magadról lentebb, és tudasd velünk, min szeretnél változtatni!