Érdekesség

12 híres pár, akik bebizonyítják, hogy a kapcsolatok nem könnyűek, de megéri küzdeni értük

Az Amerikai Házasság- és Családterapeuták Szövetsége szerint a pár- és házasságterápián részt vevő páciensek 93%-a azt mondta, hogy hatékonyabb eszközökkel tudnak megbirkózni a problémáikkal. Ennek a helyzetnek a tudatában néhány sztárpár hajlandóságot mutatott a dolgok megoldására, és mi nem tehetünk mást, mint hogy csodáljuk türelmüket és egymás iránti elkötelezettségüket.

Szeretjük nézni azokat a sikeres kapcsolatokat, amelyekben mindkét partner erőfeszítéseket tesz azért, hogy a dolgok működjenek. Görgess tovább, hogy megtudd, milyen híres pároknak sikerült ez valóban!

1. Pink és Carey Hart

Ez a bájos pár elég híres volt a sok szakításáról, de soha nem adták fel. A 15 éves házasságuk nem volt csupa habostorta, sőt, a pár 2006-ban összeházasodott, majd 2008-ban szétmentek, mielőtt még erősebbé váltak volna együtt. „Carey és én szinte az egész 17 év alatt, amit együtt töltöttünk, párterápiára jártunk, ez az egyetlen oka annak, hogy még mindig együtt vagyunk” – mondta Pink.

2. Dax Shepard és Kristen Bell

Ez a hollywoodi pár 2013-ban kötötte össze az életét, és voltak problémáik és kétségeik, de gondoskodtak arról, hogy amikor kellett, felálljanak. A gyönyörű színésznő 2017-ben így beszélt a házasságukról: „Nagyon egészséges házasságunk van, és úgy jutottunk el odáig, hogy terápiára jártunk, amikor szükségünk volt rá, és folyamatosan heves erkölcsi leltárokat csinálunk.”

3. Ne-Yo és Crystal Renay

2020-ban Ne-Yo és felesége úgy döntöttek, hogy a sok megoldhatatlannak tűnő probléma miatt külön utakon folytatják és beadják a válókeresetet. Ám az a kötelezettség, hogy egy bizonyos ideig egy fedél alatt kell együtt lenniük egymással, pozitívan hatott a kapcsolatukra. Az énekes megosztotta, hogy voltak kellemetlen beszélgetések a feleségével a problémáikról, de sikerült rendezniük a dolgokat.

4. Will és Jada Pinkett Smith

Ha Willt és Jadát nézzük, úgy tűnt, minden egyszerűen tökéletes. A humorérzékük és az őrült szerelem, amit egymás iránt éreznek, de nem is sejtettük, hogy a kapcsolatuk egy adott pillanatban mégiscsak töréspontra jutott. A házastársak, akik 1997 óta házasok, meg tudták menteni a házasságukat, miután részt vettek egy párterápián és mindent tisztáztak.

5. Patrick Dempsey és Jillian Fink

A Grace klinika sztárjának voltak hullámvölgyei feleségével, Jillian Finkkel, aki 2015-ben adta be a válókeresetet 15 év házasság után. Újra összejöttek, és erősebbek, mint valaha, miután prioritássá tették a problémák megoldását és szakmai segítséget kaptak.

„A házasságunkat nem voltam hajlandó elengedni” – mondta Patrick. „Nem éreztem úgy, hogy minden munkát elvégeztünk volna. És mindketten meg akartuk csinálni ezt a munkát. Ott kezdődött a dolog.”

6. Justin Timberlake és Jessica Biel

Ez a kedves pár 2007-ben kezdett randizni, de 2011 márciusában szakítottak. Amikor a zenészt exéről kérdezték, azt mondta: „A 30 évem alatt ő a legkülönlegesebb ember, oké? Nem akarok többet mondani, mert meg kell védenem a számomra kedves dolgokat – például őt.”

Ezek a szavak egyértelműen fellobbantották a lángot mindkét félben, akik minden bizonnyal azóta rendezték a dolgokat, mivel újra összejöttek, még abban az évben októberben, amikor az említett interjút adta.

7. Gabrielle Union és Dwyane Wade

Ez a pár a párkapcsolati célok példájaként került reflektorfénybe, de nekik is meg kellett oldaniuk a dolgot. 2014-ben házasodnak össze, de néhány évvel később bevallották, hogy a dolgok nem mindig voltak olyan tökéletesek, mint amilyennek tűntek. Szerencsére rengeteg munkát fektettek abba, hogy megmentsék a kapcsolatukat és együtt tartsák a családjukat.

8. Tori Spelling és Dean McDermott

Bár a szőke szépség küzdött férje hűtlenségével, sikerült újjáépíteniük a házasságukat és dolgozniuk a problémán. A pár házassági tanácsadásra járt, a színész pedig elvonóra ment, hogy megmentse, ami akkor még menthető volt.

9. John Legend és Chrissy Teigen

Egy időben John szakítani akart Chrissyvel, amikor még randiztak. Néhány problémával küzdött, és abban a pillanatban inkább szingli szeretett volna lenni: „Csak azt mondtam, hogy ’Most boldogabb lennék szingliként’ – osztotta meg – és ő azt mondta, hogy ’Nem’.” Chrissy nem vette készpénznek a kapcsolatát, és úgy döntött, hogy marad és dolgozik azon, ami történt, és nézd meg, mit tett! Több mint egy évtizeddel később boldog házasságban élnek, és 2 gyönyörű gyermek szülei.

10. Neil Patrick Harris és David Burtka

Ez a pár, akik 2014-ben házasodtak össze, szintén a házassági tanácsadásnak köszönhetik erős és boldog kapcsolatukat. Bevallották, hogy nem volt könnyű dolguk, de mindig megtették a szükséges lépéseket a kapcsolatuk fenntartása érdekében. David kijelentette: „Párterápiára járunk, nem mintha bármi baj lenne, de jó csak beszélgetni valakivel, aki közvetít. Ez segített a kapcsolatunkon.”

11. Busy Philipps és Marc Silverstein

Busy 10 év házasság után kérte a válást a férjétől, aki nem akarta elengedni és harcolt a kapcsolatukért. Az egymás iránti szeretetüknek és elkötelezettségüknek köszönhetően együtt és külön-külön is terápiás foglalkozásokra jártak, ami segített nekik megújítani a házasságukat és új szintre emelni a kapcsolatukat.

12. Sharon és Ozzy Osbourne

Ők ketten 1982-ben házasodtak össze, és átmentek minden hullámvölgyön, amit a házasság hozhat, egészen addig, amíg Ozzy meg nem csalta őt 2016-ban. Emiatt szakítottak, de sikerült kibékülniük. Sharon nyilvánosan megbocsátott neki, és úgy döntöttek, hogy megújítják fogadalmukat. „Megbocsátok. Hosszú időbe telik, mire bízni fogok, de 36 éve vagyunk együtt, ebből 34 évet házasok voltunk, egyszerűen nem tudom elképzelni az életem nélküle” – mondta.

Te hogyan kezelted a nehézségeket a kapcsolatodban? És megtérültek az erőfeszítéseid? Szeretnénk tudni róla a hozzászólásokban!

via