Érdekesség

12 híresség, akik nem hagyták, hogy a hírnevük diktálja a hajszínüket

Sok híresség folyamatosan változtatja a hajszínét. De meglepő módon sokan vannak, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy soha nem festik a hajukat. Ehelyett elfogadják a természetes hajszínüket, megmutatva nekünk az autentikus tulajdonságaink birtoklásának erejét.

Mi azt szeretnénk, ha úgy szeretnéd magad, ahogy vagy. Ezért felsoroltuk a legdinamikusabb hírességek természetes hajviseletét, hogy bátorítsunk téged is arra, hogy elfogadd a természetes hajadat.

1. Kendall Jenner

Kendall Jenner egy Calvin Klein reklámban elárulta, hogy soha nem festette a haját. Bár használt már parókát és kipróbált különböző megjelenéseket, ő szereti megőrizni a természetes haját.

2. Paris Hilton

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés

Paris Hilton jól ismert szőke fürtjeiről. 2016-ban elárulta, hogy soha nem festette sötétre a haját, de szeret parókát viselni, hogy kipróbálhasson különböző megjelenéseket anélkül, hogy aggódna a hajfesték okozta „károsodás” miatt.

3. Tracee Ellis Ross

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tracee Ellis Ross (@traceeellisross) által megosztott bejegyzés

Diana Ross lánya csodálatos fürtjeiről híres. Az Essence-nek elárulta, hogy természetes hajával érzi magát a legjobban. Tracee mindig is igazán büszke természetes szépségére.

4. Jessica Chastain

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jessica Chastain (@jessicachastain) által megosztott bejegyzés

Jessica Chastain gyerekkorában kényelmetlenül érezte magát jellegzetes vörös hajával, mert ez mássá tette őt. De most már a „büszkeség jelvényeként” viseli, vállalva egyediségét és azokat a dolgokat, amelyek őt mássá teszik.

5. Julianne Moore

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Julianne Moore (@juliannemoore) által megosztott bejegyzés

Julianne Moore az egyik leghíresebb vörös hajú Hollywoodban, és szeretné, ha ez így is maradna. Nem tervezi, hogy a közeljövőben megváltoztatja a hajszínét.

6. Lucy Liu

Lucy Liu nem változtat jellegzetes sötét haján. Elárulta, hogy ez azért van, mert annyira sötét, hogy szőkíteni kellene ahhoz, hogy megváltoztassa a színét. És ki kockáztatná meg a kémiai károsodást egy olyan gyönyörű természetes hajjal, mint Lucyé?

7. Nicki Minaj

Az énekesnő Nicki Minaj már annyi hajviseletet kipróbált, de kiderült, hogy mind parókák. Ma már a lágyabb megjelenés híve.

8. Ed Sheeran

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ed Sheeran (@teddysphotos) által megosztott bejegyzés

Ed Sheeran úgy gondolja, hogy a vörös haja egy nagyon egyedi tulajdonsága. Sőt, azt mondta, hogy „soha nem szabadulna meg tőle”.

9. Salma Hayek

Salma Hayeknek gyönyörű sötét haja van. És elárulta, hogy nem festeti – nincs hozzá „türelme”, hogy olyan sokáig üljön a székben. És nem akarja arra pazarolni az idejét, hogy fiatalabbnak tettesse magát, ahelyett, hogy élvezné az életet. Milyen bölcs és bájos nő.

10. Jamie Lee Curtis

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jamie Lee Curtis (@curtisleejamie) által megosztott bejegyzés

Jamie Lee Curtis régebben festette a haját, de a rövid hossza miatt sok karbantartást jelentett. A székben megvilágosodott, és azt gondolta: „Miért teszem ezeket a vegyszereket a fejemre?”. Nem érezte jól magát, ezért most úgy döntött, hogy nem színezi tovább a haját.

11. Tan France

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

T A N . F R A N C E (@tanfrance) által megosztott bejegyzés

A divatguru, Tan France mindig is elfogadta a természetes haját. Korán őszült, de sosem próbálta elrejteni. Reméli, hogy azzal, hogy felvállalja önmagát, megmutatja a fiataloknak, hogy „erőt adhat nekik az, akik valójában”.

12. Diane Keaton

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Diane Keaton (@diane_keaton) által megosztott bejegyzés

Diane Keaton korábban szőkére festette a haját, de azt 2014-ben lecserélte valódi ősz hajára. Azóta is büszkén viseli ezt a külsőt.

Neked mi a kedvenc részed a természetes kinézetedben? Mi inspirált most arra, hogy elfogadd önmagad?