Emberek Érdekesség

13 híres nő, akik egyszer megházasodtak és úgy tűnik, hogy örökre

Egy erős kapcsolat kiépítése nem könnyű, a tartós házasság pedig egy nagyon ritka jelenség, főleg a hírességeknél. De még a sztárok között is vannak olyan nők, akiknek sikerült az évek során megőrizni szerelmüket.

Ezeknek a nőknek a férjükkel való szoros kapcsolata valóban inspirálóan hat és az idő sem állhatja útját a boldogságuknak.

13.Salma Hayek: 10 év házasság

Salma 2006-ban Velencében találkozott jövendőbeli férjével, François-Henri Pinault üzletemberrel. Esküvőjüket 2009-ben tartották a La Fenice színházban.

12.Beyoncé: 11 év házasság

Embed from Getty Images

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés

Beyoncé és Jay-Z (valódi neve Shawn Corey Carter) szerelmi története egy közös munkával kezdődött. 2002-ben együtt dolgoztak a ’03 Bonnie & Clyde című dalon, és Jay-Z a Crazy in Love című kislemezén is megjelent. A pár ezután 2008-ban összeházasodott.

11.Jessica Alba: 11 év házasság

Jessica és Cash Warren 2004-ben kezdtek randevúzni A fantasztikus négyes forgatásán. 2008-ban Alba és Warren összeházasodtak. A színésznő úgy gondolja, hogy az erős kapcsolat kulcsa az, hogy minél több időt töltsünk együtt, és romantikus légkört hozzunk létre.

10.Claudia Schiffer: 17 év házasság

Embed from Getty Images

Claudia 16 hónappal azután ment feleségül Matthew Vaughn filmproducerhez, hogy először találkoztak. Esküvőjükre 2002-ben Suffolk megyében (Nagy-Britannia) került sor. A pár földet is vásárolt ott.

9.Sarah Michelle Gellar: 17 év házasság

Sarah Michelle Gellar a ’Tudom, mit tettél tavaly nyáron’ című film forgatásán találkozott jövendőbeli férjével, Freddie Prinze Jr-ral 1996-ban. 2002. szeptember 1-jén házasodtak össze. Mindig dolgoznak a kapcsolatukon, ezért olyan erős.

8.Catherine Zeta-Jones: 19 év házasság

Catherine Zeta-Jones 1998 augusztusában, Franciaországban, a Deauville Film Fesztiválon találkozott jövőbeli férjével, Michael Douglas-al. 2 évvel később a színésznő feleségül ment szerelméhez.

7.Sarah Jessica Parker: 22 év házasság

Sarah 1991-ben egy partin találkozott Matthew Broderickkel New Yorkban. 6 éven át randiztak, mielőtt 1997-ben összeházasodtak. A színésznő úgy véli, hogy a partnereknek tisztelniük kell egymást, és sosem szabad versenyezniük egymással a tartós és egészséges kapcsola érdekében.

6.Cate Blanchett: 23 év házasság

Cate Blanchett és Andrew Upton Sydney-ben találkoztak 1996-ban, amikor a színésznő a Nemzeti Dráma Intézetben tanult. Egy évvel később Cate és Andrew férj és feleség lett. Blanchett azt állítja, hogy családja boldogsága a közös érdeklődéstől függ és attól, hogy ne legyenek egymás előtt titkaik.

5.Lisa Kudrow: 24 év házasság

Lisa 1987 óta ismeri férjét, Michel Stern reklámigazgatót. A pár 1995-ben házasodott össze.

4.Kyra Sedgwick: 31 év házasság

Kyra és Kevin Bacon 1987-ben találkoztak a Lemon Sky című film forgatásán. Egy évvel később Kevin a férje lett.

3.Rita Wilson: 31 év házasság

Rita 1981-ben találkozott jövőbeli férjével, Tom Hanks-szel a Bossom Buddies forgatásán. 1988-ban házasodtak össze. Wilson szerint fontos, hogy részei legyenek egymás életének annak érdekében, hogy a házasság boldog legyen.

2.Jamie Lee Curtis: 35 év házasság

Jamie férje Christopher Guest, színész és dalszerző. Curtis akkor szeretett bvele, amikor meglátta a fényképét A turné című filmből. Azt mondta: “Feleségül megyek ehhez a fickóhoz.” 5 hónappal később megtartotta a szavát.

1.Meryl Streep: 41 év házasság

1987-ben Meryl nehéz élethelyzetbe került és testvére egyik barátjához, Don Gummerhez fordult segítségért. Streep az ő házában élt és el akart költözni, mihelyt Don hazatért Európából. De amikor Don visszatért, meggyőzte a nőt, hogy maradjon. Összeházasodtak. Meryl mindig megosztja a férjével minden problémáját és félelmét, amelyek aggasztják őt, és azt gondolja, hogy ez a jó kapcsolat titka.

Tudsz más példákat a tartós és erős házasságokra?