Érdekesség Nők

13 nő, aki bebizonyította, hogy az életkor nem más, mint egy szám

Néhány nő számára a 30 éves kor betöltése félelmetes esemény lehet, mert ez az a pillanat, amikor rájönnek, hogy kezdenek öregedni. Ez az öregedéstől való félelem kétségtelenül a nők megjelenésével kapcsolatos társadalmi normákból fakad – amelyek elvárják, hogy életük végéig tökéletesen nézzenek ki, bármi is történjen. Az öregedés jelei azonban nagyon gyakoriak, és mindannyiunkon látszanak, férfiakon és nőkön egyaránt. Éppen ezért meg kell érteni, hogy minden nő képes (és kell is) szeretni magát, függetlenül attól, hogy néz ki. Ez magában foglalja az öregedés jeleit is.

Mi csodáljuk ezeket a gyönyörű és bátor nőket, akik nem törődnek életkorukkal, és nem engedik, hogy ez megakadályozza őket abban, hogy szeressék önmagukat vagy egészséges életet éljenek. Ezért azt javasoljuk, hogy ne aggódj amiatt, hogy mások mit várnak tőled, és hogy érezd magad szépnek, úgy, ahogy vagy, kívül és belül. Végül is az életkor nem más, mint egy szám, és itt van ennek a bizonyítéka.

1. “Nem vagyok ‘lány‘, egy szeplős, 40 éves nő vagyok. Ez megengedett?”

2. „Igen, 39 éves vagyok. Jó génjeim vannak. Ügyeltem arra, hogy itt hangsúlyozzam a homlokom ráncait. ? ”

3. „Most végeztem tanári diplomával. Még mindig otthon élek, az utóbbi időben egyedülálló vagyok, az autóm totálkárosra tört, nincs munkám – ja, és 30 éves vagyok.”

4. „30 éves vagyok.”

5. “Nem vagyok feldobva amiatt, hogy tegnap 40 éves lettem. Valaki esetleg tudna segíteni, hogy egy kicsit jobban érezzem magam?”

6. „Ma lettem 35 éves”

7. „40 éves vagyok, és soha életemben nem éreztem magam jobban! Az önszeretet a legjobb szeretet. ??”

8. “30 éves koromban végre először egy profi festette be a hajamat, és nem is lehetnék izgatottabb miatta!”

9. “Én 10 évesen (az emberek azt hitték, hogy a bátyám és én ikerfiúk vagyunk), és én 34 évesen – a hüvelykujjam szopása nem tett jót a fogaimnak, de a fogszabályzó rendbe hozta!”

10. “27 és 37 – az öregedés nem olyan rossz!”

11. „40 éves vörös hajú, a hajam furcsa sárgára fakul. Visszatérjek a kedvenc sötétvöröseimhez, például a 4, 5 és 6-hoz?”

12. “Egy hónap múlva betöltöm a 40. életévemet, és úgy döntöttem, hogy rózsaszínűre festem a hajamat!”

13. „Majdnem 40”

Mi a legrosszabb az öregedésben, mi a legjobb benne, és sikerült-e megtenned fiatalabb korodban azt, amit igazán szerettél volna? Mondd el nekünk kommentben, szívesen elolvasnánk a tapasztalataidat!