Érdekesség Férfiak

Miért lehetnek boldogabbak azok a férfiak, akik egy másik országból származó nőt vesznek feleségül?

Olyan fickók, mint George Clooney és Matthew McConaughey is gyönyörű más nemzetiségű nők oldalán találták meg a boldogságot. A kultúrák közötti házasság különleges dolog, amely jobbá teheti az ember életét. Az ember nemcsak sokat tanulhat a feleségétől, hanem több lehetősége is lehet az életben, mint korábban.

Az alábbiakban bemutatjuk az összes okot, amiért a férfiak ennyire magával ragadónak találják a nemzetközi nőket, és azt, hogy ez hogyan javíthatja az életüket.

1. Új nyelvet tanulnak.

Ez tökéletes ürügy lehet, sőt saját magántanáruk is van. Lehet, hogy mindketten ugyanazt a nyelvet beszélik, de a családok nem, ezért a másik anyanyelvének elsajátítása döntő fontosságú a megismerésük szempontjából. Természetesen a kétnyelvűség (vagy háromnyelvűség) óriási előnyökkel jár az elméje számára, mivel új perspektívákat nyithat meg az életben.

2. Többet utaznak.

Természetesen egy olyan feleséggel, akinek külföldön van családja, sok külföldi út jár. Ez tökéletes lehetőség lehet számukra, hogy egy rövid nyaralást is beiktassanak a család és a barátok meglátogatása mellé. Az átszállásos járatok minikalandokká válhatnak, mivel olyan helyekre látogat el, amelyekről sosem gondolta volna, hogy valaha is meglátogatja. Az is bónusz, hogy 2 útlevéllel rendelkezik, így könnyebben utazhat.
Egy tanulmány szerint ez valójában javíthatja a kapcsolatokat a kommunikáció erősítésével, mivel azok a párok, akik többet utaznak, ritkábban válnak el.

3. 2 esküvőt tarthatnak.

Soha nincs elég ok a barátokkal és a családdal való bulizásra, és mi lehet jobb ürügy, mint egy esküvő! Ha egy multikulturális esküvőt tart, elmerülhet egy másik életmódban, és ez nagyon szórakoztató lehet számára.

A legújabb tanulmányok szerint azonban ez egyre ritkább, mivel az elmúlt évtizedekben az Egyesült Államokban egyre kevesebben döntenek úgy, hogy egyáltalán megházasodnak.

4. Több ünnepet ünnepelnek, mint korábban.

A kulturális hagyományok megosztása minden kapcsolat izgalmas része lehet, különösen, ha ezek ünnepségek és ünnepek. A férjek nemcsak új ünnepeket indíthatnak el, hanem saját hagyományaikat is megoszthatják a feleségükkel, újra átélve az izgalmakat.

Ezeknek a pillanatoknak a közös megosztása fontos része lehet egy erős házasságnak, és tanulmányok azt mutatják, hogy az egészséges házasság hatalmas előnyökkel jár testünk és elménk számára.

5. Újra beleszeretnek az ételekbe.

Egy másik országgal és kultúrával együtt jár a konyha, vagyis a lehetőség egy új kedvenc étel felfedezésére. Az étel lehet a kapu egy kultúrába, és egy ízletes módja annak, hogy a férfi többet tudjon meg a feleségéről és arról, hogy honnan származik. Valójában az antropológusok szerint az ételek nagyon fontosak a társas kapcsolataink és a kommunikáció szempontjából, hiszen ez olyasmi, amit közösen megoszthatunk.

6. Okosabb gyermekeik vannak.

Tanulmányok azt mutatják, hogy 2 nyelv megtanulása gyerekként pozitívan hat a mentális fejlődésre. Nagy eséllyel mind a férj, mind a feleség az anyanyelvén fogja nevelni gyermekét. Természetesen mindig ott van az az extra bónusz, hogy mindkettőjük hazájától távol élnek, és a gyermeket egy harmadik nyelvvel is megismertetik.

7. Friss szemmel látják otthonukat.

Ha körbevezetsz valakit a szülővárosodban vagy az országodban, új perspektívát kaphatsz arról, hogy hol nőttél fel és hol éltél. Kíváncsiságától és izgatottságától a számára teljesen normálisnak tűnő dolgok iránt újra értékelheti, hogy honnan jött. Az, hogy másképp lép kapcsolatba a várossal, esetleg turistaként, segíthet neki felfedezni otthona egy másik oldalát, valamint új közös emlékeket alkothatnak a városában.

8. Több figyelmet kapnak a feleségüktől.

Különösen igaz ez akkor, ha távkapcsolatban él, ami gyakran előfordulhat multikulturális párkapcsolatokban. Az együtt töltött idő így sokkal értékesebbé válik, és még erősítheti is a pár közötti köteléket. Ezért kiderülhet, hogy a nő kevésbé veszi magától értetődőnek a férfit, és a távkapcsolat és a családlátogatásra szánt külön töltött idő próbája után egészségesebb házasságban élnek.

9. Több munkalehetőségük van.

Mivel egy nemzetközi feleség általában azt jelentheti, hogy más nyelvet is beszél, a férj dönthet úgy, hogy azt is megtanulja. A kétnyelvűség és a 2 útlevél megléte sok olyan ajtót nyithat meg a munkaerőpiacon, amire korábban talán nem is gondolt.

A számok azt mutatják, hogy a kétnyelvű munkavállalók iránti kereslet az évek során hatalmas mértékben megnőtt, mivel őket a gazdaság értékes részének tekintik. Tehát talán további pénzügyi előnyök származnak.

Mit gondolsz a kultúrák közötti házasságról? Te mikor házasodtál meg?