Emberek Érdekesség

13 sztárpár nagy korkülönbséggel, ami egyáltalán nem zavarja őket

Vannak, akik meglehetősen kritikusan állnak a nagy korkülönbséggel rendelkező párokhoz, és kételkednek abban, hogy a különböző generációk képviselői képesek harmonikus kapcsolatot kialakítani. Mások úgy gondolják, hogy a kor csak egy szám, és nem kell rá figyelni.

A cikkünkben szereplő hírességek a második csoportba tartoznak – ők úgy szeretik egymást, hogy nem gondolnak a partnerük korára.

Harry Styles és Olivia Wilde, 10 év korkülönbség

Olivia Wilde színésznő 10 évvel idősebb barátjánál, a zenész Harry Stylesnál. Mióta kapcsolatuk egyre komolyabbá válik, a 28 éves Harry igyekszik barátkozni Olivia gyerekeivel.

Alicia Vikander és Michael Fassbender, 11 év korkülönbség

Embed from Getty Images

Michael Fassbender azt állítja, hogy 2014-ben szeretett bele Alicia Vikanderbe, amikor a Fény az óceán felett című filmet forgatták. A filmben egy szerelmespárt alakítottak, és hamarosan a képernyős románcuk valósággá vált. A 33 éves színésznőnek és a 44 éves színésznek 2021-ben született meg első gyermeke.

Kim Kardashian és Pete Davidson, 13 év korkülönbség

Kim Kardashian tavaly vált el a rapper Kanye Westtől. Jelenleg a 41 éves híresség a 28 éves komikussal, Pete Davidsonnal jár.

Paige Butcher és Eddie Murphy, 18 év korkülönbség

Embed from Getty Images

Eddie Murphy 2012 óta él párkapcsolatban Paige Butcher modellel. A színész 18 évvel idősebb párjánál, és a párnak 2 gyermeke van.

Brittany Lopez és Christian Slater, 18 év korkülönbség

Embed from Getty Images

Brittany és Christian 2009-ben ismerkedtek meg. A színész akkor 39 éves volt, a lány, aki tetszett neki, pedig 21 éves. Hamarosan összeházasodtak, és 10 évvel később szülők lettek.

Amber Tamblyn és David Cross, 19 év korkülönbség

Embed from Getty Images

A színészek 2012-ben házasodtak össze. David akkor 48 éves volt, Amber pedig 29.

Zach Braff és Florence Pugh, 20 év korkülönbség

A nagy korkülönbség ellenére Zach Braff és Florence Pugh színészek szeretik és támogatják egymást. A 26 éves Pugh-nak annyira elege lett a 46 éves Braff-al való kapcsolatáról szóló pletykákból, hogy még egy videót is felvett arról, hogy nincs szüksége senkinek a tanácsára, hogy megmondja neki, kivel randizzon.

Josh és Kathryn Brolin, 20 év korkülönbség

Embed from Getty Images

Kathryn Josh Brolin személyi asszisztense volt. 2013-ban kezdtek el randizni, 2016-ban pedig összeházasodtak. A párnak most már 2 gyermeke van.

Leonardo DiCaprio és Camila Morrone, 23 év korkülönbség.

A 47 éves Leonardo DiCaprio a 24 éves Camila Morrone modellel és színésznővel jár. Körülbelül 4 éve tart a kapcsolatuk.

Rosalind Ross és Mel Gibson, 34 év korkülönbség

Embed from Getty Images

Mel Gibson szerint nem jelent problémát a 34 év korkülönbség közte és párja között. Biztos benne, hogy az életkor csak egy szám.

David Foster és Katharine McPhee, 35 év korkülönbség

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Katharine McPhee Foster (@katharinefoster) által megosztott bejegyzés

David Foster 72 éves lemezproducer, aki 16 Grammy-díjat nyert. Felesége a 37 éves énekesnő és színésznő, Katharine McPhee.

Patrick Stewart és Sunny Ozell, 38 év korkülönbség

„Az apósom 5 évvel fiatalabb nálam… de fiamnak szólít” – mondja Patrick Stewart színész. Ő most 81 éves, felesége pedig 43 éves.

Mick Jagger és Melanie Hamrick, 43 év korkülönbség

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mick Jagger (@mickjagger) által megosztott bejegyzés

Embed from Getty Images

A 78 éves rockénekes Mick Jaggernek korábban sok barátnője volt. Mostanában a zenész a 35 éves Melanie Hamrickkel jár. A pár egy 5 éves kisfiút nevel.

Szerinted lehet erős kapcsolatot építeni nagy korkülönbséggel? Mondd el nekünk az alábbi kommentekben.