Emberek Érdekesség

15 celeb pár, akikről már majdnem elfelejtettük, hogy valaha is együtt voltak

Néhány kapcsolatnak egyszerűen nem szabadna megtörténnie, bármennyire is szeretnénk, hogy működjön. Tanulunk és fejlődünk a kapcsolatainkból, és remélhetőleg továbblépünk, és megtaláljuk az igazit. A hollywoodi sztárok sincsenek ezzel másképp. Néha úgy tűnik, hogy olyan gyorsan továbblépnek, hogy azt sem tudtuk, hogy randiztak.

Összeállítottunk egy listát azokról a sztárpárokról, akikről majdnem elfelejtettük, hogy valaha is együtt voltak. A végén még egy bónusz is vár rád.

1. Angelina Jolie és Billy Bob Thornton

Angelina Jolie a színész Billy Bob Thornton felesége volt. Vegasban házasodtak össze 2 hónap randizás után, és örökbe fogadtak egy gyermeket Kambodzsából. Hamarosan elváltak 2 év házasság után.

2. Sienna Miller és Jude Law

A pár 2004 karácsonyán jegyezte el egymást. A dolgok azonban rosszra fordultak, amikor Jude Law hűtlensége nyilvánosságra került. 2006-ban különváltak, de 2009-ben újraélesztették a kapcsolatukat, ami végül 2011-ben ért véget.

3. Leonardo Dicaprio és Gisele Bündchen

Mielőtt Gisele Bündchen hozzáment az NFL irányítójához, Tom Bradyhez, 2000 és 2005 között Leonardo Dicaprióval járt.

4. Zachary Quinto és Jonathan Groff

Embed from Getty Images

Quinto 2011-ben vallotta be nyilvánosan, hogy meleg. A Star Trek színész és a Glee – Sztárok leszünk! sztárja 2010 és 2013 között volt kapcsolatban.

5. Cameron Diaz és Justin Timberlake

A színésznő és az énekes 2003 és 2007 között voltak együtt. Cameron Diaz 2015-ben ment hozzá a Good Charlotte együttes tagjához, Benji Maddenhez. Justin Timberlake 2012-ben vette feleségül Jessica Biel-t.

6. Natalie Portman és Jake Gyllenhaal

Ők ketten együtt szerepeltek a 2009-es Testvérek című filmben, és 2006-ban rövid ideig randiztak. A színészek továbbra is barátok maradtak.

7. January Jones és Ashton Kutcher

Embed from Getty Images

Jóval azelőtt, hogy Ashton Kutcher és Mila Kunis összeházasodtak volna, a 90-es évek végén járt January Jones-szal. Mindketten az Abercrombie & Fitch modelljei voltak.

8. Brad Pitt és Christina Applegate

Ennek a 2 színésznek 1989-ben volt egy nagyon rövid kapcsolata. Az MTV VMA-ra mentek randizni, de Christina Applegate valójában egy másik férfiért dobta a hollywoodi szívtiprót.

9. Michael Sheen és Rachel McAdams

A Szerelmünk lapjai színésznője és az Underworld színésze 2010-ben kezdtek randizni, de 2013-ban szakítottak.

10. Edward Norton és Salma Hayek

A színészek 1999-ben kezdtek randizni, miután állítólag a csontkovácsuk összehozta őket. Kapcsolatuknak 2003-ban vetettek véget.

11. Cameron Diaz és Alex Rodriguez

Ők ketten körülbelül egy évig randiztak 2011 körül, de a kapcsolatukat a lehető legnagyobb titokban tartották.

12. Alanis Morissette és Ryan Reynolds

A Deadpool sztárja és a népszerű zenész attól a pillanattól kezdve elválaszthatatlanok voltak, hogy 2002-ben találkoztak. 2004-ben eljegyezték egymást, de sosem léptek oltár elé, és 2007-ben szakítottak. Ryan Reynolds végül 2012-ben vette feleségül Blake Livelyt.

13. Rosario Dawson és Jay Z

Nem is érezni, hogy valaha is volt olyan időszak, amikor nem volt Bey és Jay. De a „99 Problems” rapper és a Hét élet színésznője 2000-ben kapcsolatban voltak egymással.

14. Anne Hathaway és Topher Grace

Ők ketten együtt szerepeltek a Valentin-nap című filmben, de már jóval a film elkészülte előtt randiztak. Mindketten újak voltak Hollywoodban, és 1999-2001 között randiztak.

15. Tom Cruise és Penélope Cruz

A Mission: Impossible sztárja 2001 és 2004 között járt a Vicky Cristina Barcelona színésznőjével.

Bónusz: Selena Gomez és Justin Bieber, The Weeknd és Selena Gomez, valamint The Weeknd és Bella Hadid.

Justin Bieber és Selena Gomez kapcsolata nagyon nyilvános volt. Egy 8 éven át tartó szakítunk-újrakezdjük kapcsolatuk volt.

The Weeknd és Selena Gomez még 2017-ben kerültek először kapcsolatba egymással. A dolgok még abban az évben véget értek közöttük, de Gomez azt mondta, hogy továbbra is barátok maradtak.

The Weeknd és Bella Hadid 2015-ben kezdtek randizni, miután a modell szerepelt a klipjében. 2016-ban véget vetettek a kapcsolatuknak, de 2018-ban újra randiztak. Végül 2019-ben szakítottak.

Volt olyan pár, akiről nem tudtál, és meglepődtél rajta? Milyen más sztárpárokra emlékszel még?

via