Érdekesség

Egy 56 éves férfi elárulja, milyen érzés kortalan testben élni

A tündérmeséktől a való világig, az örökké fiatalnak maradni mindig is olyasmi volt, amire az emberek törekedtek, de soha nem érték el. Azonban, mint kiderült, ez néhány szerencsés ember számára elérhető. Chuando Tan egy 56 éves szingapúri közéleti személyiség, de nem gondolnánk, hogy 26 évesnél idősebb. Bármennyire is menőnek hangzik azonban, a fiatalos megjelenésnek ára van.

Mi tudjuk, hogy az örök fiatalság lehetetlen, de lenyűgöznek minket azok az emberek, akik képesek természetes módon meghosszabbítani azt. Olvass tovább, hogy megtudd, Chuando hogyan vélekedik a külsejéről és ennek negatív oldaláról.

Chuando titka a fiatalság megőrzéséhez

Chuando Tan egy 56 éves szingapúri modell és fotós. Hibátlan arcát és cizellált testét sok huszonéves srác irigyli. Hogy megőrizze fiatalos külsejét, Chuando betart egy speciális étrendet és szigorú napi rutint követ. Határozottan ellenzi az esztétikai műtéteket, és az egyszerű és természetes bőrápolást részesíti előnyben.

A jó megjelenés nem minden, amit nyújtani tud.

Ez a szingapúri férfi több, mint egy jóképű fickó. Bár karrierjét modellként kezdte, a profi fotózás felé fordult. Chuando zenei tehetségét is ápolta, egy helyi lemezkiadóval énekel. Ma már saját modellügynökségét vezeti. Mindezek mellett Chuando hatalmas emberbarát, és a közösségi médiában szerzett népszerűségét arra használja fel, hogy felhívja a figyelmet társadalmunk bizonyos problémáira.

Még szépnek lenni is megterhelő lehet néha.

Egy 2017-es interjúban Chuando azt nyilatkozta, hogy a lányok „kuncogva és autogramot kérve” közelednek hozzá az utcán. Emellett állandóan névtelen telefonhívásokat is kap, ami miatt nem érzi magát biztonságban. Chuando szerényen bevallja, hogy nem tetszik neki a figyelem, amit kap. Emiatt mindig igyekszik átlagosnak látszani, amikor kimozdul.

Ugyanakkor igyekszik mindennek a pozitív oldalát nézni.

Végül Chuando elkezdett másképp érezni a népszerűséggel kapcsolatban – úgy tűnik, végre megbékélt azzal, hogy csodálják. Bár sok modelltől hallja, hogy panaszkodik, hogy az emberek flörtölnek és randira hívják őket, ő ezt pozitív dolognak tekinti. Végül is jobb, mintha nem lenne vonzó, és nem találna olyan könnyen partnert.

Chuando örül, hogy példakép lehet a rajongói számára.

Chuando úgy döntött, hogy kívülről és belülről is fiatalos akar lenni. Az energiája az, ami miatt pozitív hatással van a körülötte lévő emberekre. Bár az embereket vonzza a jó megjelenése, Chuando úgy gondolja, hogy azért néznek fel rá, hogy „megtanulják, hogyan kell egészségesen élni és egészséges életszemlélettel rendelkezni”.

Te hogyan küzdesz az öregedés jelei ellen? Oszd meg a titkaidat a hozzászólásokban!

via