Emberek Érdekesség

15 híres pár, akik közeli barátok lettek házasságuk befejezése után

Nem minden házasság tart örökké, de ez nem jelenti azt, hogy a szakításnak véglegesnek kell lennie. Néhány egykori celebpár úgy döntött, hogy a válás után is barátok maradnak. Akár vannak gyerekeik, akiket együtt nevelnek, akár csak úgy döntöttek, hogy békésen elválnak, ez a 15 sztárpár mindannyiunk számára inspirációt jelenthet.

Ezért összeállítottunk egy listát azokról a híres párokról, akik úgy döntöttek, hogy szerelmüket barátsággá alakítják, miután véget ért a házasságuk.

1. Demi Moore és Bruce Willis

Bár Demi Moore és Bruce Willis több mint egy évtizedig voltak házasok, és végül 2000-ben elváltak, még mindig nagyon jó barátok. Demi még Bruce és második felesége 2009-es fogadalom-megújító ceremóniáján is részt vett.

2. Orlando Bloom és Miranda Kerr

Miranda Kerr szintén jó kapcsolatot ápol exével és annak jelenlegi párjával, Katy Perryvel is. A szupermodell elárulta, hogy gyakran lógnak együtt, és hogy Orlando Bloom is kedveli Miranda új barátját.

3. Channing Tatum és Jenna Dewan

Bár nehéz váláson mentek keresztül, az egykori pár még mindig jóban van egymással. Jenna Dewan elmondta, hogy boldog, hogy új fejezetet kezdhet az életében.

4. Jennifer Lopez és Marc Anthony

Jennifer Lopez egy interjúban elmondta, hogy nem érezte magát a legjobban a Marc Anthonyval való házassága alatt, de a szakításuk után remek barátok lettek, és jó szülei az ikreiknek.

5. Reese Witherspoon és Ryan Phillippe

Bár kapcsolatuknak voltak hullámvölgyei, az egykori pár mindent megtett azért, hogy gyermekeiknek remek gyermekkort biztosítsanak. Ebbe beletartozik az is, hogy jóban maradtak egymással. Legutóbb Reese és Ryan a fiuk születésnapjára jöttek össze.

6. Angelina Jolie és Billy Bob Thornton

Angelina és Billy a majdnem két évtizeddel ezelőtti szakításuk után is jó barátok maradtak. Billy Bob Thornton elárulta, hogy bár lehet, hogy nem látják egymást gyakran, mégis rendszeresen beszélgetnek.

7. Gwyneth Paltrow és Chris Martin

Gwyneth Paltrow szerint ő és Chris Martin egy „tudatos szétváláson” mentek keresztül, így a válásuk nem volt túl nehéz. Ők ketten még mindig nagyon gyakran látják egymást, és együtt nevelik a gyerekeiket.

8. Mariah Carey és Nick Cannon

A válásuk alatt Mariah és Nick a gyerekeiket és a szoros barátságukat helyezték előtérbe. Valószínűleg ezért van az, hogy még mindig remek a kapcsolatuk, még a szakítás után is.

9. Ben Affleck és Jennifer Garner

Mint a legtöbb pár, akik a különválás mellett döntenek, Jennifer Garner és Ben Affleck is a gyerekeik miatt tartották szorosan a kapcsolatukat. Jennifer azt mondta, hogy „minden gyerek megérdemli, hogy olyan kapcsolatok tanúja legyen, amelyek tele vannak tisztelettel”.

10. Hilary Duff és Mike Comrie

Nemcsak hogy az egykori pár még mindig jó barátságban van egymással, de Mike szoros kapcsolatot ápol exének családtagjaival is.

11. Anna Faris és Chris Pratt

Anna Faris a válásuk után azt írta, hogy ők ketten „még mindig szeretik egymást, mindig nagyra fogják tartani az együtt töltött időt, és továbbra is a legmélyebb tisztelettel vannak egymás iránt”.

12. Courteney Cox és David Arquette

Courteney Cox a legjobb barátjának tartja egykori férjét, és még mindig nagyon közel állnak egymáshoz, különösen a lányuk, Coco közös nevelése közben.

13. Madonna és Sean Penn

Madonna és Sean Penn még mindig jóban vannak, interjúk során elismerően beszélnek egymásról, és örülnek a másik karrierje eredményeinek.

14. Alicia Silverstone és Christopher Jarecki

Alicia szerint a pár még mindig „nagyon jól megfér egymás mellett”, és boldogok, hogy együtt nevelik gyermeküket, Bear-t.

15. Lenny Kravitz és Lisa Bonet

Lenny Kravitz és Lisa Bonet a házasságuk vége után is a legjobb barátok maradtak. Lenny mindannyiukat, beleértve Lisa új férjét, Jason Momoa-t is, „egy nagy boldog családnak” tartja.

Te képes lennél barátkozni az exeddel egy szakítás vagy válás után? Mondd el nekünk a kommentszekcióban!

via