Érdekesség

15 híresség, akik ellopták a showt a polgárpukkasztó ruháikkal

Mindenkit érdekel az első benyomás, különösen a hírességeket, hiszen általában ők a figyelem középpontjában állnak. Néhányan közülük hatalmas kockázatot vállalnak, hogy ellopják a rivaldafényt, és sikerül a legmerészebb külsőt felvenniük az este folyamán. És ha nem hinnél nekünk, összegyűjtöttünk 15 példát olyan sztárokról, akik olyan gyönyörű, mint amilyen egyedi ruhákat viseltek.

1. Kylie Jenner

A 2017-es Met-gálán a híres modell egy hálóból készült, ékszerekkel, legyezőkkel és gyönyörű aranyszínű virágokkal díszített Versace-ruhát viselt, ami nagyon elegánssá tette a szokatlan outfitet a vörös szőnyegen.

2. Christina Aguilera

A Harper’s Bazaar 2018-as eseményén Christina Aguilera ruhájában nem az anyag, hanem a tollak jelentették a fő attrakciót, amelyek borították. A Carine Roitfeld által tervezett ruha akkoriban biztosan magára vonta az összes tekintetet.

3. Solange Knowles

A 2021-es Met-gálán a híres énekesnő egy olyan ruhát viselt, amely olyan volt, mint egy szobor. Bár nem volt túl kényelmes, biztosan magára vonta az összes kameravillanást.

4. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez nem fél attól, hogy átlátszó ruhákat viseljen nyilvános eseményeken, és ez alól a 2015-ös Met-gála sem volt kivétel. Donatella Versace által tervezett ruhája csak egy csillogó vörös sárkánnyal takarta a testét, amelytől úgy nézett ki, mint egy fantasy mese főszereplője, vagy ki tudja? Talán, mint a Sárkányok Anyja a Trónok harcából.

5. Iman

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Metropolitan Museum of Art (@metmuseum) által megosztott bejegyzés

A 2021-es Met-gálán a modell egy Dolce & Gabbana által tervezett ruhát viselt, amelynek nagy, tollakkal díszített szoknyája a klasszikus középkori ruhákra vagy talán egy ketrecre emlékeztetett. De ettől függetlenül az outfit határozottan nem volt evilági.

6. Lil Nas X

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SAFFA (@lilnasx) által megosztott bejegyzés

Bizonyára Iman ruhája volt a beszédtéma a városban, és Lil Nas X sem akart kimaradni belőle. Így az MTV Video Music Awards-on egy hasonló outfitet viselt, az eredeti szoknyával és az óriási fejdísszel, de feketében.

7. Joy Villa

Embed from Getty Images

Bármennyire is extravagánsnak tűnik, Joy Villa ruhája nem egy halloweeni jelmez volt, hanem egy avantgárd öltözék, amit a 2016-os Grammy-n viselt. Kétségtelen, ha lett volna egy díj a legkülönlegesebb ruháért, ő nyerte volna meg.

8. Gigi Hadid

A legtöbb híresség általában többé-kevésbé feltűnő ruhákat vesz fel a különböző eseményekre. Gigi Hadid azonban úgy döntött, hogy a 2019-es Met-gálán egy fehér, ezüst és arany csíkos testhez simuló egyrészesben vesz részt, amelyet egy tollakkal díszített fejdísz kísért. A szempilláit is fehérre sminkelte, amitől úgy nézett ki, mint egy hókirálynő.

9. Megan Pormer

A 2019-es New York-i amfAR gálán Megan Pormer modell egy haute couture ruhát viselt, amely némi Demóna-hangulatot keltett. És bár valószínűleg ellopta a reflektorfényt, azon tűnődünk, vajon kényelmes volt-e ennyi ruhadarabbal a karján és főleg az arcán járkálni.

10. Frances McDormand

McDormandnak nem volt elég egy ruhát viselni a 2018-as Met-gálán, ezért egy levélcsokorral egészítette ki az outfitjét a fején, mintha az egy kalap lenne. Kissé őrült döntés, de el kell ismernünk, hogy stílusosan és meggyőzően viselte ezt a kiegészítőt.

11. Fredrik Robertsson

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Iris van Herpen Official (@irisvanherpen) által megosztott bejegyzés

A 2022-es Met-gálán Fredrik Robertsson kreatív igazgató egy egyedi tervezésű, újrahasznosított anyagból készült, digitálisan nyomtatott kezeslábast viselt. A ruháját díszítő, a gravitációval dacoló „tollak” szintén lézervágással készültek. Tizenkét ember és összesen 750 óra munka kellett ennek a ruhának az elkészítéséhez, és csak egy estére viselte!

12. Paris Hilton

A 2018-as amfAR-gálán Paris Hilton egy Nicolas Jebran által tervezett ruhát viselt, amely átlátszóságával és virágos díszítésével úgy nézett ki, mint a Milói Vénusz élő, modern változata.

13. Cate Blanchett

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Iris van Herpen Official (@irisvanherpen) által megosztott bejegyzés

A 2018-as cannes-i filmfesztiválon Cate Blanchett egy Iris van Herpen ruhát viselt, amelynek egyedi elkészítése 300 órát vett igénybe. Nemcsak sok időbe telt, hanem kézi munkára és lézervágó gépekre is szükség volt, hogy a ruha háromdimenziós, leveleket szimuláló sziluettjeit megformázzák.

14. Z LaLa

Embed from Getty Images

A 2016-os Billboard Music Awards vörös szőnyegén az énekesnő egy teljesen fekete partiruhát viselt, amelynek szoknyája ketrecnek tűnt, és egy toronymagas parókát. Az egész öltözékét Mel Ottenberg stylist tervezte.

15. Beyoncé

A 2015-ös Met-gálán Beyoncé egy Givenchy által tervezett ruhát viselt. Átlátszó anyagból készült, gyönyörű és színes kövekkel díszített, ami finoman kiemelte az énekesnő gyönyörű alakját.

Szerinted miért választanak a hírességek ilyen extravagáns ruhákat? Ha lehetőséged lenne végigsétálni a vörös szőnyegen, mi lenne az ideális ruhád?

via