Érdekesség

Az emberek 10 hírességet választottak, akiket szívesen engednének, hogy bébiszitterkedjen a gyerekeikre, és a győztes meglepett minket

Szülőnek lenni nem csak örömökből áll, és néha az anyukáknak és apukáknak szükségük lehet egy bébiszitter segítségére. Egy híresség, mint bébiszitter aligha lenne megfizethető, de legalább álmodozhatunk róla, nem igaz? Az anyukák és apukák a Ranker oldalán összeállítottak egy listát azokról a híres emberekről, akikre habozás nélkül rábíznák a gyerekeiket, és íme a top 10 sztár, akiket a szülők a legmegbízhatóbb jelölteknek tartanak a gyerekeik bébiszitterkedésére. A listán szereplő összes híresség megérdemli az internetes szülők bizalmát, a szavazás győztese pedig igazán megolvasztotta a szívünket.

10. helyezett: Kristen Bell

Kristen Bellnek 2 lánya van, Delta és Lincoln, akik az alábbi képen szüleikkel együtt láthatóak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

kristen bell (@kristenanniebell) által megosztott bejegyzés

9. helyezett: Chris Pratt

Chris Prattnek 3 gyermeke van. Az alábbi képen Chris és fia, Jack látható azon az ünnepségen, amelyen a színésznek csillagot adományoztak a Hollywoodi hírességek sétányán.

8. helyezett: Reese Witherspoon

Reese-nek 3 gyermeke van: Ava Elizabeth (az alábbi képen Reese-zel együtt látható), Tennessee James és Deacon Reese. Ava kiköpött mása az anyukájának, nem igaz?

7. hely: Neil Patrick Harris

Neil a házastársával, David Burtkával együtt neveli 2 gyermekét, Harpert és Gideont.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Neil Patrick Harris (@nph) által megosztott bejegyzés

6. hely: Sandra Bullock

Sandra egy fiú, Louis (az alábbi képen anyukájával látható) és egy lány, Laila büszke anyukája.

5. helyezett: Morgan Freeman

Morgan Freeman participates in „The Story of Us With Morgan Freeman” panel during the National Geographic Television Critics Association Summer Press Tour at the Beverly Hilton on Tuesday, July 25, 2017, in Beverly Hills, Calif. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

Morgan Freemannek 4 gyermeke van, az alábbi képen lányával, Deena Adairrel és fiával, Alfonso Freemannel együtt látható.

Embed from Getty Images

4. helyezett: Chris Hemsworth

Chris Hemsworth 3 gyermek büszke apukája: lánya, India Rose és a fiúk, Sasha és Tristan, akik az alábbi képen láthatóak.

3. helyezett: Keanu Reeves

2. helyezett: Tom Hanks

Tom Hanksnek 4 gyermeke van: Colin, Elizabeth, Chet és Truman. Az alábbi képen Truman és Elizabeth látható.

Embed from Getty Images

1. helyezett: Dwayne Johnson

A szavazás győztesének, Dwayne Johnsonnak 3 lánya van: Simone, Jasmine és Tia. Most már értjük, hogy a szülők miért hagynák szívesen Dwayne-re a gyerekeiket. Nézd csak meg, milyen bevállalós és gondoskodó az alábbi képen, ahogy a lányaival játszik!

Te hagynád, hogy bármelyik híresség vigyázzon a gyermekedre? Ha igen, ki lenne az és miért?

via