Érdekesség

15 híresség, akinek olyan hobbija van, amiről nem is tudtunk

Ahogy mindenki más, úgy a hírességek is keresik a kikapcsolódás lehetőségeit, és találnak is a mindennapi munkájuktól elkülönülő kikapcsolódási lehetőséget. A hógömbök készítésétől kezdve a madárhívogatásig néhány hobbijuk kissé véletlenszerűnek vagy akár furcsának is tűnhet.

Utánajártunk, milyen szabadidős tevékenységeket űznek kedvenc hírességeink, de nem tudtuk eldönteni, melyik lepett meg minket a legjobban.

1. Johnny Depp – Barbie-gyűjtemények

Johnny érdeklődése akkor kezdődött, amikor a lányával Barbie-sat játszott. De miután a lány érdeklődése megszűnt, Depp nem akart megválni a babáktól, mert azok szentimentális részét képezték az életének. Mostanra annyi Barbieja van, hogy külön tárolóhelyiségre van szükségük.

2. Penélope Cruz – vállfák gyűjtése

Ennek lehet értelme, tekintve, hogy Penelope egy divatikon. Állítólag gyűjti a vállfákat, és több mint 500 nem fémből készült vállfája van.

3. Katy Perry – más hírességek hajának gyűjtése

Katy Perry egyszer elárulta, hogy más hírességek, például Taylor Swift és Miley Cyrus hajfürtjeit tartja. A táskájában tartja őket. A legmeglepőbb az, hogy tudja, hogy ez hátborzongatóan hangzik, de mégis csodás számára.

4. Taylor Swift – hógömböket készít

Úgy tűnik, Taylor Swift még a barátaival is szívesen készít hógömböket. Ráadásul a „Lover” című klipjéből is készített egy hógömböt.

5. Ryan Gosling – kötöget

Bár Ryan Gosling az egyik legnagyobb sztár, egyszer leírta a tökéletes napját, aminek semmi köze a színészethez. Az ő tökéletes napja az, amikor kötöget, és ha jól csinálja – a végén még egy szép ajándék is lehet belőle.

6. Mike Tyson – galambász versenyekre jár

Egy galambász verseny valójában több embert vonz, mint gondolnánk, köztük olyan hírességeket, mint Mike Tyson. Ő tulajdonképpen gyerekkora óta szereti a galambokat, és mostanra már több mint ezer madara van. Azt mondja, hogy a galambok sokat taníthatnak nekünk önmagunkról.

7. Kendall Jenner – madárhívogató

Talán nem is csak hobbi, hanem Disney-szerű tehetség, Kendall Jenner ugyanis annyira elképesztően tud fütyülni és madárhangokat kiadni, hogy azt hihetnéd, egy madárraj vesz körül.

8. Beyoncé – méhészkedés

Beyoncé azért kezdett el méhészkedni, hogy a mézzel segítsen a lányának, aki súlyos allergiás. Nem sokkal később hobbivá nőtte ki magát. Mostanra körülbelül 80 000 méhe és 2 méhkaptára van.

9. Tom Hanks – régi írógépeket gyűjt

Tom hobbija, a vintage írógépek gyűjtése egészen szerethető. Valójában még azelőtt kezdte el gyűjteni őket, hogy a karrierje felívelő pályára került volna. Számára ezek a gépek éppen a mérnöki munka és a művészet megfelelő kombinációját jelentik. Jelenleg mintegy 120 írógépet számlál a gyűjteménye.

10. Claudia Schiffer – rovarok gyűjtése

Amikor általában azt halljuk, hogy egy híres modell mit gyűjt hobbiból, először talán azt gondoljuk, hogy táskákról, ruhákról vagy kiegészítőkről stb. van szó. Claudia esetében azonban ez nem igaz. Ő rovarokat gyűjt, különösen pókokat.

11. Brad Pitt – fazekasság

Brad Pitt a szobrászkodás és a fazekasság hobbiját gyógyító céllal kezdte el a válása után. De ma már ez egy módja annak, hogy kifejezze magát. Tulajdonképpen olyan szintre jutott, hogy annyira elragadtatta magát, hogy most már nem akarja abbahagyni.

12. Demi Moore – antik babák

Még a mostanra már volt férjét, Ashton Kutchert is kirázza a hideg Demi hatalmas babagyűjteményétől. Még arra is megpróbálta rávenni, hogy nyisson múzeumot az antik babáinak.

13. Nicolas Cage – kastélyok és dinoszauruszkoponyák

Cage kiszámíthatatlan költekezési szokásának része volt, hogy kastélyokat, sőt, még egy dinoszaurusz koponyát is vásárolt. Túllicitálta érte Leonardo di Capriót, de végül vissza kellett adnia a mongol kormánynak, mert a jelek szerint a koponya lopott volt.

14. Mila Kunis – videojátékokkal játszik

Kunis imád videojátékokkal játszani, különösen a Call of Duty és a World of Warcraft játékokkal. Több World of Warcraft egyesületnek is tagja volt, sőt, az egyik egyesületből ki is kellett lépnie, miután egy rajongó felismerte.

15. Leslie Mann – egykerekűzés

Leslie 10 éves korában kezdett el egykerekezni. Kapott egyet karácsonyra, és magától megtanulta használni. Most már sokféle trükköt tud, például járdaszegélyről leugrani és hátrafelé kerékpározni.

Melyik döbbentett meg téged a legjobban? Mi a hobbid? Tudsz más híresség hobbijáról, ami meglepett?