Érdekesség

17 dolog, amely bizonyítja, hogy a turkáló a kincsvadászok paradicsoma

A turizással nemcsak pénzt takaríthatunk meg, de segít megvédeni a bolygót is. És kellemes bónuszként lehetőséget ad számunkra, hogy kincseket találjunk. Természetesen nem kalózkincseket, de mégis egyedi és klassz dolgokat. Sok ember jár turkálóba, és egy csomó okot szeretnénk adni arra, hogy csatlakozz hozzájuk.

Megtaláltuk ezt a 17 turkálós gyöngyszemet, amelyek boldoggá tették tulajdonosukat. És miközben a közeli turkálóba rohanunk, szemügyre veheted őket.

1. „A helyi Goodwill üzletben találtam: pontos másolata annak a pulóvernek, ami az anyukámnak már legalább néhány évtizede a birtokában van”

2. „Itt minden turkálóból van. Eltartott néhány évig, de annyira megérte! ”

3. „A középiskolában volt egy régi almás nyakláncom, de egy volt barátom házában hagytam. Tegnap MEGLÁTTAM UGYANAZT A NYAKLÁNCOT! 10 évvel később és 700 mérföldnyire!”

4. “Megtaláltam az egyik festményt, amelyet a nagymamám festett! Tudomásom szerint körülbelül 25 évvel ezelőtt adták el. Azt hittem, örökre elveszett.”

5. „A helyi kisvárosi turkálóban vásároltam. Szeretem őt.”

6. “1970-es évek fekete-fehér hordozható tévéje. 20 dollár, és működik!”

7. „A férjemmel ezt az ingyen kapott antik tűzoltókészüléket egy asztallá változtattuk egy márványlap segítségével, amelyet egy garázsvásárban találtunk 1 dollárért.”

8. „Egy 70-es évekbeli kockás kanapé AM / FM rádióval a karfájában!”

9. „Találtam egy hozzá illő mellényt egy szoknyához, amelyet több mint egy éve vásároltam! A mai napig fogalmam sem volt arról, hogy ez egy szett volt.”

10. „Nézd meg ezeket a szuper aranyos mérőkanalakat, amelyeket ma vettem! 4 dollárt fizettem a készletért.”

11. “1200 dolláros La Pavoni Europiccola eszpresszó készítő 6,50 dollárért a Goodwillnél. Kávéval kapcsolatos álmaim most teljesültek.”

12. „Az unokámnak nagyon jól áll a 90-es évekbeli kabátja!”

13. „Ezt a jelöletlen 18 karátos arany karkötőt 5 dollárért vettem”

14. „20 éve megvan, Bulgáriában vettem egy turkálóban. Ezek a csizmák túl fognak élni engem, elpusztíthatatlanok.”

15. „Megtaláltam a legtökéletesebb bögrét.”

16. „Vadonatúj Kindle!!! 1,99 dollárért vettem!! Őrület.”

17. „A vőlegényem úgy kérte meg a kezem, hogy egy gyűrűt rajzolt az ujjamra. 7 hónappal később megtaláltuk a gyűrűt, amit rajzolt egy turkálóban.”

Vettél már valamit turkálóban? Mi volt az? Megmutathatod nekünk kommentben.