Érdekesség

„2 különböző ember”: A 24 éves nőnek extrém „terhességi orra” van, és az emberek nem ismerik fel az arcát

A terhesség hatására megnő az orr, és néhány nő számára ez az a dolog, amire egyáltalán nincsenek felkészülve. Még egy új TikTok-trend is van, ahol a nők „terhességi orr” (pregnancy nose) hashtaggel osztják meg a „terhességi orr” előtti és utáni képeiket. Néhányan közülük teljesen más embernek tűnnek a terhesség előtti pillanataikon, mint a terhesség utáni fotóikon.

Bemutatott hősnőnk is szembesült ezzel a kihívással. És bizonyos mértékig nem csak az orra változott meg, hanem az egész arca elkezdett úgy kinézni, mint valaki másé.

A terhességi változások túlterhelték ezt a fiatal nőt.

Ez a fiatal nő a TikTok-on vált szenzációvá, miután megosztott egy videót a „terhességi orráról”, ami teljesen felismerhetetlenné tette az arcát.

Tyreece Wood az első trimeszter végén vette észre, hogy megváltozott az orra mérete, de a leendő anyuka először nem sokat gondolkodott rajta. Ahogy telt az idő, a 24 éves lány észrevette, hogy még a bőrének a textúrája is változni kezdett, a szemöldökével és a hajával együtt.

Terhessége végére Tyreece „undorítónak” érezte magát, és nem „ismerte fel” magát, amikor a tükörbe nézett. Történetét bátran megosztotta a TikTok-on, ahol mára több mint 15,9 millió megtekintést és 1,8 millió kedvelést gyűjtött össze.

Tyreece nem volt felkészülve a változásra, és egy másik embert látni a tükörben túl sok volt neki.

Tyreece bevallja, hogy a terhessége alatti testváltozásokkal való megbirkózás már így is nehéz volt, de az, hogy belenézett a tükörbe, és nem ismerte fel magát, egyszerűen elkeserítő volt.

Azt mondja: „Ezért nincs sok kép rólam terhesen. Soha senkit nem láttam, aki beszélt volna a legtöbb tünetről, amit a terhességem alatt tapasztaltam. Azt hittem, minden változás a súlyomban és a hormonokban lesz biztos”.

De a bőr- és hajszerkezet-változásokon kívül az egyik szemöldöke kiemelkedőbb lett, 45 kilót hízott, és észrevette, hogy a bőre sötétebb lett.

Senki más nem igazán vette észre a változást, kivéve a leendő anyukát.

Tyreece azt mondja: „Megkérdeztem a férjemet és a családtagjaimat, hogy észrevették-e a különbséget, és mindig azt mondták, hogy nem, vagy talán egy kicsit. A férjem csak azután mutatott rá, hogy megszületett a fiunk, és visszanéztük a kórházi képeket”.

Azonban sok felhasználó, aki megnézte a videót, azt kommentálta, hogy a képek 2 különböző nőnek tűnnek. Néhányan annyira hitetlenkedtek, hogy azt mondták, a fotók biztosan hamisak vagy szerkesztettek.

„Néhány nő elmondta a történetét, néhányan pedig megköszönték, hogy valami ennyire valósat tettem közzé” – mondja Tyreece. Az orra egy hónappal a kisfia érkezése után visszanyerte a normális méretét és formáját.

via