Érdekesség

21 kép, amely boldogság pirula lehet a rendszerető embereknek (és a rendetlen embereknek is)

Ha valaha is kísértésbe estél, hogy elrendezz egy ferdén álló képet más otthonában, vagy szenvedsz, ha a könyveket nem méret és szín szerint rendezik, akkor tudnod kell, hogy nem vagy egyedül. Olyan emberek csoportjába tartozol, akiket a Jóbarátokból maga Monica Geller vezet, de ez rendben van így. Azoknak, akik mindannyian azt szeretik, ha a dolgok ragyogóan tiszták és rendezettek, biztosan tudjuk, hogy tetszeni fognak az online talált képek. Ha azonban nem vagy ilyen csodabogár, akkor biztosíthatunk arról, hogy miután megnézed ezeket, akkor az akarsz majd lenni.

Kiválasztottuk a legjobb képeket, amelyeket a rendes emberek megosztottak a közösségi médiában, és biztosak vagyunk benne, hogy szótlanul és mosolyogva hagynak. Azok számára, akik nem perfekcionisták, ez nagyszerű módja lehet annak, hogy motiválják, hogy rendbe hozza a lakását! Ez egy win-win helyzet!

1.”A szinesztéziám azt jelenti, hogy a színükre jobban emlékszem a könyveknek, mint a címükre vagy a szerzőre, tehát ez történik, ha van elég helyem a polcon!”

2.„Megmutattam a húgomnak a KonMari örömét! Segítséget kért az ágyneműs szekrényéhez, és azt hiszem, nagyszerű munkát végeztünk (még úgy is, hogy kicsit túl sokat akart megtartani!) ? ”

3.”A régi könyvtámaszok rendben tartják a pólóimat, ahogy közeledek a mosási naphoz, és a fiókom ürül.”

4.„Saját függőleges teasarkom”

5.”Végre az összes vállfám egyforma”

6.”Ezt az anyukámtól loptam…”

7.”Apukám új deszkát fektetett egy régi fa köré!”

8.”Arra gondoltam, hogy szeretnéd látni, hogyan tárolom a fülbevalóimat.”

9.„Végre kitakarítottam a depressziós garázs fészkemet, hetekig tartó kemény munka után. Elajándékoztam 55 tele szemetes zsáknyi cuccot, és kidobtam 12 köbméter szemetet. Egy év után először tudok ott parkolni.”

10.„Esőcseppek egy autó napfénytetőjén”

11.„Az összes toll, amire szükségem volt, hogy megszerezzem a mesterdiplomámat”

12.„Kézipoggyászom egy két hétig tartó utazásra, ügyesen összehajtva és betömve, mint egy bento doboz. Csak kézitáskával utazunk, így nekem csak ez és a 30 centis mini hátizsákom van : D”

13.A hó olyan rendezett módon gyűlt össze, mintha egy mesevilágot látnánk.

14.A ház egy kis sarka, ahol minden ott van, ahol lennie kell, sok örömet okozhat.

15.“Tökéletes hópehely, amely tegnap a kabátomra esett”

16.Ez a legjobb hely a munkához…

17.„A ruha hegytől a szépen rendezett fiókokig. 7 darab lóg a szekrényben is. Végre egy ruhásszekrény, ahol minden egyes tárgy örömet okoz!!”

18.”Szabadnapom volt, és ezt csináltam a feleségemnek.”

19.Gumi maci ajándékdoboz a tökéletes randihoz: pipa ✅

20.”A feleségem egyedi kamrát szeretett volna, ezért építettem neki egyet.”

21.”30 másodpercen belül bármit megtalálhatsz!”

Perfekcionistának tartod magadat? Házadnak mely része tölt el büszkeséggel a rendje és tisztasága miatt? Oszd meg velünk a képeket!