Érdekesség

Egy 23 éves nőnek már 11 kisbabája van, és még sokkal többet szeretne

Képzeld el, hogy egyszerre nem egy, hanem tizenegy csecsemő kéri a figyelmedet. Ez Christina Ozturk, egy 23 éves nő élete, és nem is lehetne boldogabb. Valójában annyira szerelmes a gyerekekbe, hogy még nagyobb családot tervez.

A Bright Side interjút készített a fiatal anyával, hogy bepillantást nyerjen az életébe. A végén egy édes videót találsz az összes gyerekről.

Tizenéves anyuka

Amikor Christina 17 éves volt, megszületett első gyermeke, Victoria. Egyedülálló anya volt, de az élete megváltozott, amikor egy nyaralás közben megismerte mostani férjét. Elmondása szerint a férfi első látásra beleszeretett, és megkérte, hogy menjen hozzá feleségül és legyen rengeteg gyerekük.

Az eddigi legnagyobb család titka

Christina gyermekeinek többsége egy időben született és egyidős! Mivel lehetetlen, hogy valakinek ennyi gyereke legyen egyszerre, férjével a béranyaság felé fordultak, hogy gyorsan nagy családot építsenek maguknak. Még ha nem is mindet ő szülte meg, akkor is ő a biológiai anyukájuk. A házaspár több tucat babát szeretne, de egyelőre nem terveztek pontos számot.

Egy falunyi ember kell a babák gondozásához.

56 éves milliomos párja szuper apa, aki gondoskodik arról, hogy mindenki igényeit kielégítsék a családban. Annak érdekében, hogy Christina a lehető legjobban gondoskodjon a gyerekekről, dadákat és több segítőt alkalmaznak.

Egy átlagos nap Christina számára

Christina elmondja, hogy férjével megosztották a felelősséget. A férfi dolgozik, ő pedig a gyerekekre vigyáz. Rendszeresen sétálnak, játszanak és filmeket néznek a gyerekekkel. A hétvégéket minőségi családi időre szánták, és naptól függetlenül gondoskodnak arról, hogy együtt étkezzenek.

Bónusz: Nézd meg, hogyan áll össze a csapat fotózásokra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Кристина Озтюрк (@batumi_mama) által megosztott bejegyzés

Ha lenne időd és pénzed, te is szeretnél nagy családot?