Emberek Érdekesség

24 éves vagyok, a férjem pedig 85 éves, idősebb, mint a nagyapám – megpróbálom megszülni az első babánkat

Miracle és Charles között 61 év korkülönbség van, de ezt a párt nem érdeklik a köztük lévő évtizedek. Az ifjú pár még a családalapítás mellett is elkötelezte magát, ami sokakat meglephet, hiszen Charles 13 évvel idősebb felesége nagyapjánál. Szerelmük mégis azt bizonyítja, hogy két lelki társ közötti kapcsolatot semmi sem állíthatja meg.

Hogyan találkoztak

A 24 éves Miracle Pogue és a 85 éves Charles Pogue útjai 2019-ben keresztezték egymást, amikor a nő egy mosodában dolgozott, és azonnal szoros kötelék alakult ki közöttük.

Miracle megosztotta, hogy Charles, aki nyugdíjas ingatlanügynök, egyetlen ruhadarabbal látogatott el a mosodába, és mindig a segítségét kérte. Így emlékezett vissza: „”Egy nap besétált, lazán letett egy darab papírt a pultra, és azt mondta: „Írd fel a számodat. Olyan volt, mint a lovagom fényes páncélban.

Nem hagyták, hogy az életkor akadály legyen.

Miracle tudta, hogy Charles idősebb, de a pontos életkor rejtély maradt. Számára leginkább az a pozitív energia számított, amit a férfi sugárzott, és az, hogy mennyire jól érezte magát vele.

Két hónap elteltével a fiatal nő végre megtudta Charles korát, és az érzései ekkorra már csak fokozódtak iránta. Szeretettel mondta: „Ő volt az én kicsikém, és nem ment sehova”.

Elmagyarázza továbbá, hogy férje kora nem aggasztja őt. Miracle hangsúlyozza: „Nem érdekel, hogy 100 vagy 55 éves, én önmagáért szeretem őt. Azt hittem, hogy talán 60 vagy 70 éves, mert olyan jól néz ki. Mindig talpon van és aktív”.

Eleinte nem mindenki helyeselte a kapcsolatukat.

Miracle elmondta, hogy édesanyja, a 45 éves Tamika és nagyapja, a 72 éves Joe a kezdetektől fogva teljes mértékben támogatták kapcsolatukat, felismerve a boldogságot, amit Charles hozott az életébe. Ezzel szemben édesapja, a 47 éves Kareem kezdetben ellenállóbb volt.

Elmesélte: „A nagyapám azt mondta nekem, hogy ha én boldog vagyok, és ezt akarom, akkor ő is boldog. De apám válasza egy határozott ‘nem’ volt”. Apja azonban végül meggondolta magát, különben „elveszítette volna a lányát”.

Miracle hozzátette: „Mondtam neki, hogy szükségem van a támogatására, és hogy kísérjen el az oltárhoz. Miután találkozott Charles-szal és beszélgetett vele, őszintén megszerette őt”. Végül a fiatal menyasszony álma a tökéletes esküvőről valóra vált, és élete „legszebb napjaként” jellemezte.

Családot szeretnének alapítani.

A párnak szembe kell néznie az online kritikákkal a jelentős korkülönbségük miatt, de Miracle szerint ez nem fog változtatni a dolgokon. Sőt, elárulta, hogy nagyon várják már a közös családalapítást, és reméli, hogy két gyermekük lesz Charles-szal, akinek nincs gyereke.

„Szeretném, ha lenne még egy generáció. Tervezzük, hogy felkeresünk egy IVF-klinikát, hogy megbeszéljük a lehetőségeinket” – jegyezte meg.

Az IVF útjuk nem mentes a kihívásoktól, és Miracle elismerte, hogy a klinikán szerzett tapasztalatai „eléggé nyomasztóak” voltak.

Ő azonban továbbra is reménykedik és optimista. „Most már elfelejtem, amíg megkapom a babámat. Lehet, hogy Charles kora miatt nem lesz gyerekünk, de nyitott vagyok. Lehet, hogy nem fog működni.”

via