Érdekesség

Igazi koporsóban alszom, és ez egy valóra vált álom – Íme a történetem

„Halottnak lenni a világ számára” – ezt mondják, amikor a lehető legjobbat aludtad éjszaka, de egy nő talán kicsit szó szerint vette, amikor az ágyát koporsóra cserélte. Egy vírusvideóban mutatta be egyedi alvási rendjét, és azt, hogy miért nem szeretné másképp.

A nő egy önjelölt „vámpír” influencer.

A Sad Spice becenévre hallgató influencer a közösségi médiában a végletekig vitte a Drakula-rajongást. Spice népszerű pixie-szőke külseje miatt, és gyakran oszt meg cosplay-ruhákat 600 000 TikTok-követőjével, de jellegzetes kiegészítője egy pár akrilból készült, felcsatolható vámpírfog, amely a Penge-filmek szereplőire emlékeztető gót vámpír kinézetét adja neki.

A 27 éves, az Egyesült Államok déli részéről származó nő azonban azzal tetőzött és gyűjtött több mint 1,6 millió megtekintést a TikTok-on, hogy elárulta, nemcsak hogy egy valódi koporsót tart a hálószobájában, hanem abban is alszik. Azzal kezdte, hogy elmagyarázta, hogy a koporsót egy „Casket Builder Supply” nevű helyen vásárolta, és magának kellett lefestenie és összeszerelnie, mint a legtöbbeknek, akik egy normál ágyat vásárolnak egy bútorboltban.

Ahogy továbbra is őszinte volt követőivel, még több lenyűgöző információt adott különleges „ágyválasztásáról”.

Az egész akkor kezdődött, amikor még tinédzser volt.

A vírusvideóban Spice érdekes részleteket osztott meg vámpírszerű hálószobájáról, beleértve azt is, hogy honnan ered a vágya, hogy koporsóban aludjon. Elmondása szerint ez a vágya már régóta húzódott, egészen 14 éves koráig nyúlik vissza, és szerette volna, ha könnyen el tudna bújni a problémái elől. Hogy ezt akkor megpróbálja megvalósítani, a szüleihez fordult, és megkérte őket, hogy építsenek neki egy koporsóágyat. Sajnos egy kicsit tovább kellett várnia álma megvalósulására, mivel furcsának találták az ötletet, és nemet mondtak rá.

A kezdeti ellenvetéseik ellenére kitartott, és végül elérte célját, ahogy ezt a videóban humorosan meg is jegyezte. A dicsekvése azonban nem állt meg itt.

Azt állítja, hogy több előnye is van.

Az influencer ugyanis egy kicsit feldobta a kétméteres koporsót, hiszen nem csak dekorációnak használja. Spice elmondta, hogy 10 centiméternyi memóriahabbal lett kényelmesen kibélelve, és bár nem csukja be a fedelet, amikor aludni megy, nem légmentes, ezzel elhárította azokat az állításokat, hogy veszélyes lehet.

Amellett, hogy kényelmes alvóhelyet biztosít, Spice szerint a koporsó egyedülálló módon a nemkívánatos randevúk kiszűrésére is szolgál, hiszen az influencer tréfásan megjegyezte, hogy senki sem akar olyannal lógni, aki koporsót tart a szobájában.

Egyesek kritizálják, míg mások megértik az álláspontját.

Mivel minden csak nézőpont kérdése, a kommentszekcióban nagyon vegyes reakciókat váltott ki az egész eset.

Míg követői közül néhányan aggodalmukat fejezték ki, és ezt vörös zászlónak vagy akár a trauma lehetséges jelének tekintették, másoknak sikerült pozitívabb oldalát látni a dolognak, és támogatásukról biztosították a nem szokványos alvási módját. Néhányan még csodálták is egyedi életmódját, és hozzá hasonlóan potenciális előnyöket láttak benne, például az éjszakai műszakban dolgozók jobb alvását, a koncepció újszerűségét, sőt, még azt is, hogy segítséget jelent mindazoknak, akik migrénben szenvednek.

„Őszintén szólva nagyon szeretnék egy memóriahabos párnázott dobozt, amibe elbújhatnék, különösen, ha visszatérne a migrénem” – írta valaki. „Bár a fedelet becsuknám.”

via