Érdekesség

43 kozmetikai beavatkozáson estem át, hogy úgy nézzek ki, mint egy Barbie, de a kritikusok szerint úgy nézek ki, mint egy „zombi”

A 29 éves bagdadi Dalia Naeem több ezer dollárt költött egy feltűnő átalakításra, hogy úgy nézzen ki, mint az ikonikus Barbie-figura. Sokan „iraki Barbie”-nak is nevezték már, szőke fürtjei és abszolút elbűvölő és felismerhető kinézete miatt. Úgy döntöttünk, kiderítjük, hogyan él Dalia a hirtelen jött hírnévvel, és hogyan egyengette útját a kritikák között, amelyek nem igazán látszanak álmai útjába állni.

A nő azután keltett feltűnést az interneten, hogy megmutatta új arcát.

A 29 éves Dalia Naeem mindig is arról álmodott, hogy úgy nézzen ki, mint az ikonikus baba megtestesítője. Úgy tudni, 43 kozmetikai beavatkozáson esett át, hogy lemásolja Barbie külsejét.

Dalia műsorvezető és színésznő hazájában, Irakban, és az Instagramon oszt meg pillanatképeket az arcáról, amelyeken legújabb beavatkozásait mutatja be.

A nőnek több mint 990 ezer követője van az Instagramon, és sokan közülük nem győzik hangsúlyozni, mennyit változott az évek során, mióta elkezdte az átalakulást. Most egy előtte készült képét úgy nézik, hogy szinte teljesen felismerhetetlen.

Dalia nem győzi dicsérni azokat, akik segítenek neki elérni az ideális külsejét. Dicséri a vele dolgozó kozmetikust és azt mondja: „A sminked Barbie”.

Nagyon kitartóan próbálja elérni álmai külsejét.

Dalia beavatkozásai közé tartozik az ajakfeltöltés és a mellnagyobbító műtét. Kitartásának eredményeként egyre közelebb kerül álmához, hogy úgy nézzen ki, mint Barbie.

Az emberek véleménye azonban ellentmondásos a kemény munkájával kapcsolatban. Úgy tűnik, nem mindenki biztos a külsejében.

Néhány követője kritizálja őt, sőt, egy ember szerint úgy néz ki, mint egy zombi. Sokan azonban támogatják a fiatal nőt abban, hogy a saját életét élje és a saját álmait kövesse. Néhányan „gyönyörű rózsának” nevezik őt a kommentekben, mások pedig csak csodálatukat fejezik ki a kinézete miatt.

Dalia viszont úgy tűnik, nem sokat törődik a sok negatív véleménnyel, amit kap. Egyelőre Ausztráliában nem tud több műtétet elvégeztetni, így azzal van elfoglalva, hogy jó nemzetközi klinikákat keressen, hogy továbbra is azt csinálhassa, ami boldoggá teszi, és közelebb viszi álmai megvalósításához.

via