Érdekesség

7 híresség, aki összebarátkozott az exe új párjával

Nem szokatlan dolog, ha valaki nem kedveli az exe új partnerét – sőt, egyesek szerint ez természetes. Néha azonban a régi és az új élettársak megfordítják a forgatókönyvet, és összebarátkoznak egymással. Ehhez nagyfokú érettség és a múlt teljes elengedése szükséges, ami gyakran nem könnyű dolog.

Összeállítottunk egy listát azokról a hírességekről, akiknek nem gond az exük új kedvesével barátkozni. Néhány duó rögtön megkedvelte egymást, másoknál viszont az elején volt némi feszültség.

1. Lenny Kravitz és Jason Momoa

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jason Momoa (@prideofgypsies) által megosztott bejegyzés

Lisa Bonet színésznő 1987-ben ment hozzá Lenny Kravitzhez, a pár 6 évvel később elvált. Bonet 2017-ben ment férjhez Jason Momoa-hoz. A pár 16 évig volt együtt, mígnem 2022-ben bejelentették különválásukat.

Mindezek ellenére Kravitz és Momoa nagyon jó barátok – a Momoa-nak küldött születésnapi üzenetében Kravitz a „testvérének” nevezte őt, és megemlítette, hogy ők „egy család”.

2. Gwyneth Paltrow és Dakota Johnson

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Derek Blasberg (@derekblasberg) által megosztott bejegyzés

Gwyneth Paltrow és Dakota Johnson is összejött a Coldplay énekesével, Chris Martinnal. Paltrow 13 évig volt a felesége, mielőtt 2016-ban elváltak, és a párnak 2 közös gyermeke van. Martin 2017 óta randizik Dakota Johnsonnal.

Úgy tűnik, a 2 nő közel áll egymáshoz. Gwyneth Paltrow egy interjúban azt mondta, hogy megérti, hogy a barátságuk furcsának tűnhet, mivel „nem szokványos”, de ő „imádja” Johnsont.

3. Jada Pinkett Smith és Sheree Zampino

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sheree Zampino (@shereezampino) által megosztott bejegyzés

Mielőtt 1997-ben feleségül vette Jada Pinkett Smith-t, Will Smith Sheree Zampino színésznő férje volt. Az egykori párnak egy közös gyermeke van.

Smith és Pinkett Smith kapcsolatának korai szakaszában a színésznő visszaemlékezése szerint nem nagyon kedvelte Zampinót, és sokat veszekedett vele. Pinkett Smith szerint ez azért volt, mert tapasztalatlan volt – „nem értette a házasságot, így a válást sem értette”. Az évek során a nők rendezték a kapcsolatukat, és elég közel kerültek egymáshoz ahhoz, hogy Pinket Smith talkshow-jában nevessenek korábbi nézeteltéréseiken.

4. Katy Perry és Miranda Kerr

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

KATY PERRY (@katyperry) által megosztott bejegyzés

Katy Perry jegyben jár Orlando Bloomal, aki korábban 3 évig volt Miranda Kerr férje. Bloomnak és Kerrnek van egy közös gyermeke, Flynn, és ő volt az oka annak, hogy a két nő közel került egymáshoz. Kerr és Perry is a legjobbat akarta a gyereknek, ezért néhány ünnepnapot együtt töltöttek, Kerr szavaival élve „modern családként”.

Kerr ma már az üzletember, Evan Spiegel felesége, és nem neheztel sem az exére, sem Perryre. Azt mondta, hogy „imádja Katyt”, és „a legfontosabb dolog”, hogy Flynnnek „boldog apja és boldog anyja van”.

5. Demi Moore és Emma Heming

Embed from Getty Images

Demi Moore 13 évig volt Bruce Willis felesége, mielőtt 2000-ben elváltak. Willis 2009-ben vette feleségül Emma Heming modellt, Moore pedig végül nagyon megszerette exének új feleségét.

A nemzetközi nőnapon egy imádnivaló tisztelgést posztolt Hemingnek, és „gyönyörű anyának, aki elkötelezett a családja iránt” és „abszolút gyönyörű nőnek” nevezte. Moore azt is megemlítette, hogy gyermekeik testvérek, és Heminget a családja részének tekinti.

6. Nina Dobrev és Nikki Reed

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nikki Reed (@nikkireed) által megosztott bejegyzés

Nina Dobrev sosem házasodott össze a Vámpírnaplók sztárjával, Ian Somerhalderrel, de a pár 3 évig együtt volt. 2 évvel a szakítás után Somerhalder feleségül vette Nikki Reed színésznőt.

Dobrev hamarosan megszólalt exének házasságával kapcsolatban, mondván, hogy „nem érti, miért lenne vele problémája”. Azt is megemlítette, hogy Reeddel jóban van, és egyáltalán nem tartja furcsának – épp ellenkezőleg, szerinte mindenkinek jól kellene kijönnie egymással.

2017-ben Reed közzétett egy képet magáról, Dobrevről és Somerhalderről, amivel véget vetett a féltékenységről és megcsalásról szóló pletykáknak. Azt írta, hogy semmi ilyesmi nem történt, és szerinte ezek az álhírek ártanak a fiatal lányoknak azzal, hogy folyamatosan egymás ellen uszítják a nőket.

7. Taylor Swift és Sophie Turner

Embed from Getty Images

Sophie Turner Taylor Swift exbarátjának, Joe Jonasnak a felesége, de ez nem akadályozza meg a 2 nőt abban, hogy barátok legyenek és őszintén szólva rajongjanak egymásért. Amikor Swift kiadta régi dalát, a „Mr. Perfectly Fine”-t, a dal újrakiadási projektjének részeként, a rajongók azt találgatták, hogy a dal talán a Jonasszal való sikertelen románcáról szól, de úgy tűnt, Turnert ez nem érdekli – az Instagram-sztorijában népszerűsítette a dalt. Válaszul Swift egy Trónok harca utalással posztolta újra Turner történetét, a sorozatban, amelyben Turner a végéig szerepelt.

Te milyen körülmények között fontolnád meg, hogy barátkozz az exed új párjával?