7 híresség, akik kibújtak a konvenció alól és kreatívak lettek, amikor elnevezték a gyerekeiket

A gyermeked elnevezése az egyik legfontosabb és legmeghatározóbb pillanata a szülővé válásnak. A döntés pedig kihívást jelenthet. Sok szülő olyan nevet szeretne választani, amely kiemelkedik a többi közül, vagy amely mély és személyes jelentéssel bír számukra. A hírességek sem különböznek ettől. Néhány híresség szembemegy a konvenciókkal, és egyedi neveket választ, gyakran érdekes jelentéssel.

Összegyűjtöttünk néhányat a legkreatívabb hírességek gyermeknevei közül, és a mögöttük álló inspirációt. Némelyikük titokzatos, némelyikük édes, és reméljük, arra inspirálnak, hogy vállald fel egyéniségedet, és gondolkodjon a megszokottól eltérően.

1. Beyoncé

Beyoncé-nak és Jay Z-nek 3 közös gyermeke van. Legidősebb lányuk a Blue Ivy nevet kapta. 2017-ben születtek ikreik, akiket Rumi és Sir Carter névre kereszteltek. Rumi a pár kedvenc költőjéről kapta a nevét, a Sir pedig egyszerűen tökéletes névnek tűnt a kisfiúnak.

2. Kylie Jenner

Kylie Jenner még mindig nem tudja, hogy ő és Travis Scott hogyan jutottak a Stormi névre a kislányuknak. Először a Storm-ra (Vihar) gondoltak, de azt nem érezték helyesnek. Aztán lett belőle Stormi, és egyszerűen megragadt. Kylie még azt is elmondta, hogy lehet, hogy más nevek jobban tetszettek volna neki, de olyan volt, mintha Stormi maga választotta volna a nevét.

3. Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow színésznőnek és a Coldplay énekesének, Chris Martinnak 2 közös gyermeke van. Felhúztak néhány szemöldököt, amikor bejelentették, hogy a lányuk neve Apple (Alma), de Gwyneth megmagyarázta, miért. Azt mondta, hogy édesnek, egészségesnek és tisztának hangzik. Van egy Moses nevű fiuk is, akit egy dalról neveztek el, amit Chris írt neki, mielőtt összeházasodtak volna.

4. Mariah Carey

Mariah Careynek és Nick Cannonnak ikrei vannak, egy fiú és egy lány. Lányukat Monroe-nak nevezték el, Marilyn Monroe színésznő után, aki Carey egyik inspirációja. A fiuk neve Moroccan, Carey New York-i lakásának marokkói ihletésű dekorációjáról kapta, amely Cannon lánykérésének helyszíne volt.

5. Alicia Keys

Alicia Keysnek 2 fia van, és nagyon szokatlan nevük van. A nagyobbik fiát Egyp-nek (Egyiptom), a kisebbiket pedig Genesis-nek hívják. Egypt nyilvánvalóan azután kapta a nevét, hogy Alicia egy életet megváltoztató utazást tett az országba, amelyről a nevét kapta.

6. Khloé Kardashian

Khloé Kardashian megmagyarázta lánya, True (Igazság) szokatlan nevét. A nagymamája javasolta a nevet, és ez volt a dédapja keresztneve, a nagyapja középső neve. Egész terhessége alatt nem tudta kiverni a fejéből, így tudta, hogy ez a megfelelő név.

7. Cardi B

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

E! News (@enews) által megosztott bejegyzés

A rapper Cardi B-nek és férjének, Offset-nek 2018-ban született kislánya. Sok találgatás volt, hogy mi lesz a neve. Aztán bejelentették: Kulture Kiari. Offset választotta a nevet, de Cardi nagyon szereti. A Kulture, ha úgy írjuk, hogy ‘kultúra’, azt jelenti, hogy a művészetek vagy egy társadalom eszméi és szokásai. A Kiari pedig valójában a rapper Offset valódi keresztneve.

A te gyerekeidet hogy hívják és honnan jött az ihlet? Melyik volt a legmeglepőbb számodra a hírességek gyermeknevei közül?

via