7 híresség, akik teljesen megbánták a tetoválásaikat

Mindannyian tudjuk, hogy ha tetoválásról van szó, elég könnyű rossz döntést hozni. Rengeteg híresség is beleesett már ebbe a csapdába. Néhányan a párjuk nevét tetováltatták magukra, míg mások olyan butaságokat csináltattak, amelyek akkoriban menőnek számítottak. Sajnos sokáig együtt kell élnünk döntéseink következményeivel, különösen a tetoválások esetében.

Válogatást készítettünk 7 olyan hírességből, akik idősebb korukban megbánták a tetoválásaikat.

1. Angelina Jolie

Még a 2000-es évek elején, amikor Angelina Jolie és egykori férje, Billy Bob Thornton együtt voltak, szerelme jeléül tetoválást szentelt neki. A színésznő bal vállán lévő tetoválás egy ázsiai stílusú sárkányt ábrázolt, fölé pedig a „Billy Bob” név volt tetoválva. Miután azonban a pár házassága 2003-ban megromlott, Jolie eltávolíttatta a tetoválást, majd később gyermekei születési helyének koordinátáival fedte le.

2. Ryan Reynolds

Sokan talán nem tudják, de Reynoldsnak csak néhány tetoválása van, ami neki bőven elég. Egy interjúban azt mondta: „Mindet utálom.” Azt is kifejtette: „Mindet lézereztetném, ha nem lenne órákon át tartó, brutális fájdalom. De a feleségem azt mondja, hogy meg kellene tartanom őket, hogy megőrizzem a döntéseimet.”

3. Adam Levine

Adam Levine felsőtestét alapvetően tetoválások borítják. Egy Anderson Coopernek adott interjúban, amikor megkérdezték tőle, hogy megbánta-e valamelyik tetoválását, Levine bevallotta, hogy a legtöbb tetoválás tetszik neki, és soha nem fedné el egyiket sem. De van egy a jobb vállán, amit úgy próbált kijavítani, hogy körbevette valamivel. A tetoválás végül úgy nézett ki, mint egy karfiol, a közepén a nappal.

4. Heidi Klum

Az America’s Got Talent zsűritagja, Heidi Klum a tetoválást a volt férjével, Seallel közös negyedik házassági évfordulójuk megünnepléseként készíttette, amit később megbánt. Válásuk után Klum azzal véglegesítette házasságuk végét, hogy eltávolította volt férje nevét a jobb belső karjáról.

5. Pamela Anderson

1995-ben az egykori Baywatch-sztár, Pamela Anderson egy szögesdrót-füzért tetováltatott a felkarjára, amikor megkapta a Barb Wire – A bosszúálló angyal című film főszerepét. Ahelyett, hogy minden nap a kezére festette volna a szögesdrótot, úgy döntött, inkább magára tetováltatja. 19 évvel később Anderson úgy döntött, hogy eltávolítja a testművészetet. Azt mondta, a tetoválás „szemet szúró” lett, ahogy öregedett.

6. Melanie Griffith

Az ismert sztárpár, Melanie Griffith és Antonio Banderas 19 évig voltak házasok. Griffith 2014 nyarán jelentette be válásukat. Közel egy évvel a szakításuk után már nem volt látható szerelmük jele. A színésznő először sminkkel takarta el Banderas nevét, később azonban lézeres kezeléssel eltávolították a testfestést.

7. Justin Bieber

A magasan kitüntetett popénekes, Justin Bieber a GQ-nak adott interjújában körbejárta tetoválásait. Megmutatta az egyiket a bal csuklóján, ami a volt barátnőjét ábrázolta. A Selena Gomezzel való szakítása után megpróbálta elmosni a nő arcát a kezén, de az emberek még mindig tudják, hogy a tetoválás az exéhez köthető.

Neked is van tetoválásod? Megbántad már valamelyiket?

via