Érdekesség

„Talán azt hiszi, hogy már túl öreg vagyok” – George és Amal Clooney gyönyörű szerelmi története

A szerelem egy olyan érzés, amely elhiteti velünk, hogy bármi lehetséges. Szinte olyan, mintha egy csillagokból álló mező között repülhetnénk, egy gyönyörű álom, amiből soha nem szeretnénk felébredni. Persze csak akkor, ha a szerelmünk viszonzásra talál. Vannak emberek, akiknek a szerelme mulandó, lehetetlen és örökkévaló, és vannak olyanok, akik nemet, távolságot és kort nem ismernek, és mindent megtesznek azért, hogy tartós legyen.

Mi szeretjük azokat a történeteket, amelyekben a körülmények ellenére sikerül párként megszilárdulni, mint például George és Amal Clooney, akik a korkülönbségtől függetlenül együtt vannak.

George Timothy Clooney 1961-ben született, míg Amal Clooney (született Alamuddin) 17 évvel később, 1978-ban. A férfi színész és ismert hollywoodi sztár, a nő pedig elismert ügyvéd. A férfi amerikai, míg a nő brit és libanoni. Így kezdődik ennek a híres párnak a szerelmi története, akik nem sokat tudtak és nem is akartak tenni Ámor ellen.

2013 júliusában jártunk, és a sors George Clooney-t Amal Alamuddin útjába sodorta, a mindig romantikus Olaszországban, a Comói-tónál. Emlékszik, hogy amikor meglátta a nőt, azt gondolta: „Gyönyörűnek találtam, viccesnek és nyilvánvalóan okosnak. Valószínűleg azt hitte, hogy öreg vagyok. Aztán küldött néhány képet abból az időből, amikor itt járt, és írtunk egymásnak, e-maileztünk, beszélgettünk, főleg arról, hogy mi történik egymás életében, és egy idő után világossá vált, hogy többek vagyunk, mint barátok.”

Ugyanezen év októberében, miközben a szerelem a távolból erősödött, George és Amal együtt voltak Londonban, majd a karácsonyt Cabo San Lucasban töltötték. Ezután Kenya lett volna az úti célja a párnak, akik egyértelműen többé váltak, mint egyszerű barátok. A színész egy interjúban elmondta: „Csináltam róla egy képet, és ő mosolygott. [Később] azt mondtam a haveromnak, Bennek: ’Tudod, azt hiszem, meg kéne kérnem a kezét.’”

Hollywood egyik legkedveltebb agglegénye, rendező, színész, producer és két Oscar-díj nyertese épp arra készült, hogy élete szerelmének adja a szívét. 2014. április 28-án George Clooney vacsorát készített, csak egy kis tésztát, és megkérte Amalt, hogy vegye elő az öngyújtót, hogy meggyújtsa a gyertyákat. De helyette egy eljegyzési gyűrű volt, a háttérben zene szólt, majd letérdelt előtte.

Húsz perccel később a lány magához tért a döbbenetből, és igent mondott. George felidézte, hogy aggódott, hogy a dolgok túl hamar történtek. De érezte, hogy ők egymáshoz illenek.

2014 szeptemberében történt, hogy a tehetséges színész, George Clooney feleségül vette a sikeres ügyvédnőt, Amal Alamuddint. A férfi 53 éves volt, a nő pedig 36. A helyszín nem is lehetett más, mint a varázslatos Velence, de mivel a nő szülei nem tudtak részt venni, egy hónappal később Nagy-Britanniában újra összeházasodtak. Meg kellett szoknia a hírnevet és a házaséletet.

De mivel a szerencse megsokszorozódik, 2017-ben kétszeresen is szülők lettek. A Clooney család június 6-án üdvözölte az ikreket, Alexandert és Ellát. „Vad volt, minden szubjektív, amíg nem válik valósággá. Egyszer csak azt mondod: ’Szülő vagyok!’” – mondta a híres színész.

Amal, aki most már a Clooney vezetéknevet viseli, a Time magazinnak adott interjújában kifejtette, mennyire boldognak érzi magát férje mellett: „A házasság csodálatos. A férjemben olyan társam van, aki hihetetlenül inspiráló és támogató, és az otthonunk tele van szeretettel és nevetéssel.”

Az ügyvédnő így folytatta: „Ez olyan öröm, amilyet elképzelni sem tudtam volna. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy egy nagyszerű szerelemre találtam az életemben, és hogy anya lehetek, így találom meg az egyensúlyt.”

Több mint 7 év telt el az esküvőjük napja óta, a Clooney házaspár pedig szilárd és stabil, nagyon privát módon élik az életüket. Gyermekeikről még a közösségi médiában sincsenek fotók, de valahányszor a vörös szőnyegen látjuk a párt, a szerelem felvillanása beárnyékolja a paparazzók kameráit. Ilyenkor értjük meg, hogy Ámor számára a kor nem más, mint egy szám.

Szerinted hogyan hat a korkülönbség egy kapcsolatra? Hány olyan párt ismersz, ahol nagy a korkülönbség?

via