Érdekesség

7 híresség, akik úgy döntöttek, hogy hűek maradnak kedvenc ruháikhoz és megütötték a főnyereményt

A vörös szőnyegen való divatos megjelenés minden híresség életének egyik alappillére. De mivel a tervezők egyre kreatívabbak, garantált módja annak, hogy bármely eseményen feltűnést keltsenek, ha újra felveszik azt a ruhát, amelyben már lefotózták őket. Őszintén szólva, ettől még közelebb érezzük magunkat kedvenc sztárjainkhoz, ezért lássunk néhányat a kedvenc ruháik közül, amelyekben úgy döntöttek, hogy többször is tündökölnek.

1. Rebel Wilson 2020 és 2023

Rebel Wilson új szintre emelte egy outfit megismétlését, amikor megjelent a 2023-as Vanity Fair Oscar-gálán. A Tökéletes hang sztárja, aki nemrég fogyott le 36 kilót, nem hagyta, hogy új alakja megakadályozza abban, hogy újra felvegyen egy gyönyörű ruhát, amit 3 évvel az Oscar-díjátadó előtt viselt. Rebel úgy ragyogott abban az aranyszínű ruhában, mint egy gyémánt, függetlenül attól, hogy történt-e némi testreszabás vagy sem.

2. Cate Blanchett 2016 és 2020

Amikor Cate Blanchett először jelent meg ebben a gyönyörű öltözékben 2016-ban, azt hittük, hogy ez egy ruha. Miután azonban Blanchett 4 évvel később újra viselte, de nadrággal, rájöttünk, hogy a gyönyörű virághímzéses darab egy olyan felső, amit univerzálisan bármivel párosíthat, és lélegzetelállítóan néz ki.

3. Jane Fonda 2014 és 2020

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Már értjük, miért tért vissza Jane Fonda ehhez a gyönyörű ruhához a 2020-as Oscar-díjas szereplésén. Tökéletesen öleli az idomait, és másodszorra még jobban nézett ki, mivel Fonda őszülő haja kontrasztot alkotott vele, szemben a 2014-es meleg szőkével. Egy megjegyzés magunknak: próbáljuk újra a ruhákat, amikor megváltoztatjuk a hajszínünket.

4. Helena Bonham Carter

Első alkalommal Helena a 2011-es SAG-díjátadón viselte ezt a gyönyörű fekete-fehér ruhát. A színésznőnek annyira tetszhetett, ahogyan kinézett, hogy nem várt sokáig, és ugyanezt a ruhát leporolta, hogy alig egy évvel később a Londoni Filmfesztivál nyitógáláján is megjelenjen benne. Nem is tudjuk eldönteni, melyik alkalommal tetszett jobban Bonham megjelenése.

5. Helen Mirren 2012 és 2015

A trükkös Helen Mirren azt hitte, hogy a kardigánok cserélgetése majd eltereli a figyelmünket arról, hogy kétszer is ugyanazt a ruhát viselte, de ezt a gyönyörű virágos darabot nem tudtuk összetéveszteni. Mirren először 2012-ben a Hitchcock premierjén választotta a ruhát, majd 3 évvel később a Szentivánéji álom 2015-ös premierjére újra felvette.

6. Elizabeth Banks 2004 és 2020

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Elizabeth Banks a 2020-as Vanity Fair Oscar-gálán úgy büszkélkedett tónusos fizikumával, hogy ugyanazt az elegáns piros ruhát viselte, amit 16 évvel korábban ugyanezen a partin. Banks még az Instagramon is megerősítette, hogy a ruha újrahasznosított: „Gyönyörű, és jól áll… szóval miért ne viseljem újra?!”

7. Kate Middleton 2019 és 2023

Kate lehet, hogy királyi családtag, de leginkább az újrahasznosítás királynőjeként ismert. Middleton a 2023-as BAFTA-ra újrahasznosította Alexander McQueen ruháját, miután először ugyanezen az eseményen jelent meg benne, de 4 évvel korábban. Idén Kate egy fekete kesztyűs, statement darabot választott, és a vállán lévő virágokat drapp masnival helyettesítette – ez egy merészebb megjelenés, és talán másodszorra is a kedvencünk.

via