Emberek Érdekesség Film

Kate Winslet elárulta, hogy Leonardo DiCaprio inkább tűnik a férjének, mint az igazi férje

Szerelmük története a Titanic fedélzetén kezdődött, de a Kate Winslet és Leonardo DiCaprio közötti kötelék még jóval a stáblista lepergése után is megmaradt. És most Winslet édes kinyilatkoztatása mindenhol megérintette a rajongók szívét. Menjünk mélyebbre, és nézzük meg, mit mondanak róla.

DiCaprio A szabadság útjai című filmben kihasználta a Winslettel való barátságát.

Évekkel a Titanic fedélzetén lezajlott epikus szerelmi történetük után Kate Winslet és Leonardo DiCaprio újra összejöttek a filmvásznon. Ezúttal azonban a történet messze nem egy tündérmesébe illő románc volt. Sam Mendes erőteljes drámájában, A szabadság útjaiban a 2 színész egy problémás párt alakított, akiknek házassága saját összetört álmaik súlya alatt omlott össze.

Alakításuk intenzitása megbabonázta a közönséget, és mindannyiunkat emlékeztetett arra a nyers tehetségre és hihetetlen kémiára, ami miatt először is beléjük szerettünk. „Nagyon is kihasználtuk a barátságunkat és a kapcsolatunkat ehhez a filmhez” – magyarázta DiCaprio.

„Nincs semmi rejtett dolog. Ez két ember, akik csak a legjobbat próbálják kihozni magukból, és csak egymást hajtják.”

Amikor Kate Winslet felkészült A szabadság útjai szerepére, tudta, hogy teljes mértékben át kell adnia magát a film érzelmi nyomásának. Ez azt jelentette, hogy szívét-lelkét bele kellett öntenie a karakterbe, és jelentős mennyiségű időt kellett töltenie régi barátjával és sztár társával, Leonardo DiCaprióval.

Ami a DiCaprióval való közös munkát illeti, Winslet úgy vélte, hogy a projektnek nem csak az egyenlő szerepek miatt kell megfelelnie, hanem azért is, mert minden pillanatot ki akart élvezni, amikor vele együtt forgattak. Kifejtette, hogy az élmény olyan sok mindent tartogatott számára, és ha kevesebbel megelégedett volna, azt nem érezte volna olyan különlegesnek.

Férj és feleség érzés

Winslet így jellemezte a DiCaprióval való mély kötődését: „[Leo] inkább tűnik a férjemnek, mint az igazi férjem”. Bevallotta, hogy gyakran beszél róla az életére gyakorolt mély hatása miatt, és azt mondta: „Azt kell mondanom, nagyon sokat beszéltem róla”.

Winslet a rendező Mendes előtt nyíltan beszélt arról, hogy milyen kihívást jelentett DiCaprióval intim jeleneteket forgatni. Annak ellenére, hogy úgy érezte, kissé megviselte a pillanatok intenzitása, végig tudta nyomni, és mindent beleadott. Végül elfogadta, hogy ez csak a munka része, és reménykedett abban, hogy minden a legjobbra fordul.

via