Emberek Érdekesség

8 híresség, akik 50 után házasodtak és még mindig hisznek abban, hogy a szerelem valódi

Vannak, akik úgy érzik, hogy 30 éves koruk betöltése után lemaradtak. Mintha az életnek lenne egy lejárati dátuma, és egy bizonyos kor után már nem lehet megtalálni a szerelmet vagy szórakozni. Nos, mások úgy döntöttek, hogy dacolnak az ilyen hiedelmekkel, és nem veszítik el a reményt, függetlenül a koruktól. Így végül úgy döntöttek, hogy átírják a történetüket, hogy boldog véget adjanak neki, még azután is, hogy betöltötték az 50-et.

1. Richard Gere és Alejandra Silva

A pár 2015-ben kezdett randizni, és végül 2018 elején házasodtak össze. Akkoriban a színész 68 éves volt, míg felesége 35.

2. Harrison Ford és Calista Flockhart

Harrison és Calista Hollywood egyik legstabilabb párja. Ők ketten 2002-ben kezdtek randizni, és 2010-ben kötötték össze az életüket. Abban az évben Ford már 67 éves volt, és ez volt a harmadik házassága.

3. Paul McCartney és Nancy Shevell

A brit énekes 2007-ben ismerkedett meg Nancy Shevell-el, és többéves kapcsolat után 2011-ben házasodtak össze. Akkoriban éppen a Heather Mills modellel folytatott válóperének közepén járt, de ez nem akadályozta meg abban, hogy újra szerelmes legyen. Paul 69 évesen adott még egy esélyt a házasságnak.

4. Julio Iglesias és Miranda Rijnsburger

Embed from Getty Images

Az Isabel Preyslerrel kötött sikertelen házassága után Julio Iglesias újra megtalálta a szerelmet, hála Miranda Rijnsburgernek. Több mint 20 évig éltek együtt, és öt gyermekük született, de csak 2010-ben léptek végül oltár elé egy rendkívül meghitt ceremónia keretében. Amikor végre másodszor is kimondta az igent, Julio már 67 éves volt.

5. George Clooney és Amal Alamudin

Hollywood egyik legkapósabb agglegénye az ügyvédnő, Amal Alamudin bájainak esett áldozatul, amikor 2013-ban megismerkedett vele. A következő évben a pár úgy döntött, hogy összekötik az életüket, amikor George 53, a nő pedig 36 éves volt.

6. Albert monacói herceg és Charlene Wittstock

A monacói királyi pár 2000-ben ismerkedett meg, de csak 2006-ban hozták nyilvánosságra kapcsolatukat. A herceg 2011-ben kérte meg a sportoló kezét, és ezzel véget vetett több évtizedes agglegényéletének. Akkor 53 éves volt.

7. Barbra Streisand és James Brolin

Ha valaki büszkélkedhet azzal, hogy megtalálta az igaz szerelmet, az Barbra Streisand. A színésznő 1996-ban ismerkedett meg James Brolinnal egy vakrandin. Két évvel később a pár egy Malibuban tartott szertartáson lépett oltár elé. Akkoriban a nő 56 éves volt, a férfi pedig 58.

8. JLo és Ben Affleck

Ha valaki tudja, hogyan kell esélyt adni a szerelemnek, az Jennifer Lopez. Legújabb fogadásában Ben Affleckre fogad, akivel eredetileg a Gengszter románc forgatása közben ismerkedett meg. 2002-ben kezdtek el randizni, és még abban az évben eljegyezték egymást. 2003 szeptemberében elhalasztották az esküvőjüket, majd végül 2004 januárjában szakítottak. Tizenhét évvel később a pár visszatért, és 2022 júliusában házasodtak össze, amikor Lopez alig pár nappal volt kevesebb, mint 53.

Mit gondolsz azokról a párokról, akik 50 éves koruk után házasodnak össze? Mi volt a legmerészebb dolog, amit valaha tettél a szerelemért?

via