Emberek Érdekesség Nők

10 híres nő, akik szakítottak a sztereotípiákkal és úgy döntöttek, hogy egyszerűen csak önmaguk lesznek

A modern társadalom nagyon magas követelményeket támaszt a nőkkel szemben. Mindig tökéletesen kell kinézniük, nagyszerű körmökkel, hibátlan hajjal és sima bőrrel kell rendelkezniük, és igazi hölgyként kell viselkedniük. Nehéz megfelelni ezeknek az elvárásoknak, és még nehezebb figyelmen kívül hagyni őket, különösen, ha közszereplő vagy, akire állandóan milliók szeme szegeződik. De ezek a híres nők különböző módokon hűek maradnak önmagukhoz.

Julia Roberts nem használ dezodort.

A színésznő nagy figyelmet fordít arra, hogy mit eszik, és milyen higiéniai termékeket használ. Az Oscar-díjas színésznő egy interjúban elmondta, hogy csak szappant és vizet használ, és már régóta nem használ dezodort.

Kim Kardashian sminkben alszik.

Ezt a fontos szépségápolási szabályt valószínűleg minden lány ismeri: mindig mosd le a sminkedet. De ennek a sztárnak saját véleménye van a dologról. Egyszer Kim Kardashian azt mondta, hogy szinte mindig igyekszik 2 napig megtartani a sminkjét, és akkor is azzal fekszik le, ha másnap nem tervez nyilvános szereplést. Reggel már csak ki kell javítania, és máris készen áll.

Victoria Beckham nem mossa ki a farmerját.

A tervezőnő szerint a farmer veszít formájából és kifakul, ha gyakran mossák. Csak extrém helyzetekben mossa ki a farmerját, például ha a gyerekei ráöntöttek valamit. És csak hideg vizet használ a mosáshoz.

Adele ritkán borotválja a lábát.

Az énekesnő egy interjúban elmondta, hogy abban a hónapban először kellett leborotválnia a lábát. Amikor pedig az újságíró megkérdezte tőle, hogy a barátja mit szólt ehhez, azt mondta, hogy ez nem az férfi döntése volt, mert csak róla szólt.

Lady Gaga egy vödörbe pisil.

A színpadi élet rengeteg kellemetlen pillanattal jár. Lady Gaga őszinte vallomása pedig kiváló bizonyíték erre. Elmondása szerint a koncertjelmezek fel- és levétele olyan sok időt vesz igénybe, hogy néha könnyebb egy vödörbe pisilni, mint kimenni a vécére.

Mena Suvari eltávolíttatta a mellimplantátumait.

Suvari még elég fiatalon döntött a műtét mellett – néhány évvel az Amerikai szépség című film megjelenése után. A színésznő azt hitte, hogy ezzel könnyebb lesz az élete, de kezdte megbánni, és eltávolíttatta az implantátumokat. Most boldogabb, mint valaha.

Cameron Diaz úgy döntött, hogy nem használ izzadásgátlót.

Cameron Diaz egyetért Julia Robertsszel abban, hogy a friss illathoz nem kell annyi termék. A színésznő úgy véli, hogy az izzadásgátlók feleslegesek, és már régóta nem használja őket.

Kim Cattrall nem visel alsóneműt.

A Szex és New York sztárja szerint jót tesz, ha nincs rajtunk fehérnemű. A bőrnek van esélye lélegezni, szóval mi lehet ennél jobb?

Meghan Markle maga sminkel.

Sussex hercegnéjének a legjobb sminkesek állnak rendelkezésére, de gyakran saját maga sminkeli magát, kivéve a jelentős eseményeket, például esküvőket vagy nagy fogadásokat.

Jennifer Lawrence a menstruációja miatt változtatott ruhát, hogy kényelmesen érezze magát.

Jennifer Lawrence mindennél többre értékeli a kényelmét. Így amikor 2016-ban, közvetlenül a Golden Globe-gála előtt megjött a menstruációja, nem vett fel semmilyen különleges alsóneműt, hogy elrejtse a pocakját, hanem egy lazább ruhát vett fel, hogy lazítson.

Mennyire törődsz a társadalom által felállított szabályokkal? Mikor hagyod magad az lenni, aki vagy?

via