Emberek Érdekesség

8 híresség, akiknek a terhességi bejelentései teljesen felejthetetlenek voltak

A hírességek gyakran kerülnek címlapokra nagy terhességi bejelentéseikkel, egyedi és emlékezetes módot találva arra, hogy izgalmas híreiket megosszák a világgal. A nyilvános megjelenésektől kezdve a közösségi médiáig kreatív módokat találtak arra, hogy bejelentéseiket felejthetetlen pillanatokká tegyék a popkultúra történetében. Némelyikük vírusként terjedt el, hatalmas felhajtást és izgalmat keltve a rajongók és a média körében.

1. Rihanna

Rihanna, aki a 2023-as Super Bowl félidei show-ján lépett fel Phoenixben, 34 évesen második gyermekét várja. A show-ra teljesen vörösbe öltözött, beleértve egy overallt, egy szűk bodyt és egy formázott bandeau-t, amely felfedte a babapocakját. Rihanna a fellépés elején drámai módon mutatta meg terhességét: megdörzsölte a hasát, és a cipzárat lehúzva megmutatta a pocakját. Nevezetesen ő az első várandós nő, aki valaha is szerepelt a félidei showban.

2. Kylie Jenner

Embed from Getty Images

Kylie Jenner 2018-ban jelentette be kislánya, Stormi születését egy videóval, amiben megörökítette a terhességi útját. A „To Our Daughter” (A lányunknak) című videó 20 évvel ezelőtti felvételekkel kezdődik, amikor Kris Jenner életet adott Kylie-nak. A videó megjelent a közösségi médiában, és gyorsan vírusszerűen terjedt. Túl cuki!

3. Serena Williams

2017-ben a teniszkirálynő, Serena Williams úgy jelentette be terhességét, hogy a Snapchaten posztolt egy fotót a babapocakjáról. A fotó felirata „20 hetes” volt, ami őrületbe kergette az internetet. Bár később levette a képet, megerősítette, hogy várandós.

4. P!nk

2016-ban Pink úgy jelentette be terhességét, hogy megosztott egy fotót az Instagramon, amelyen kislánya, Willow látható, amint mindketten megérintik Pink babapocakját. A fotó a „Meglepetés!” feliratot kapta, és a rajongói izgatottan fogadták.

5. Kate Hudson

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kate Hudson (@katehudson) által megosztott bejegyzés

2018-ban Kate Hudson úgy jelentette be terhességét, hogy megosztott egy videót az Instagramon, amelyen ő és családja lufikat pukkasztanak, hogy felfedjék a baba nemét. A videó tele volt izgalommal és örömmel, a rajongók pedig örömmel osztották meg az örömhírt. Kislány lett!

6. Chrissy Teigen

Chrissy Teigen 2015-ben egy játékos Instagram-poszttal jelentette be terhességét kislányával, Lunával. Egy fotót osztott meg magáról és férjéről, John Legendről a következő felirattal: „John és én olyan boldogok vagyunk, hogy bejelenthetjük, hogy babát várunk”.

7. Jasmine Tookes

A modell 2022. november 22-én örömmel tájékoztatta 6,7 millió Instagram-rajongóját, hogy első gyermekét várja férjével, Alfredo Borreróval. Több kedves fekete-fehér képet is közzétett magáról, amint növekvő babapocakját ölelgeti, és úgy tűnik, hogy mélyen szerelmes Borreróba.

8. Kaley Cuoco

Kaley Cuoco és párja, színésztársa, Tom Pelphrey 2022 októberében fedték fel, hogy első gyermeküket, egy kislányt várnak. Az Instagram-sztoriját használta arra, hogy képeket osszon meg a babapocakjáról.

Emellett számos imádnivaló képet is megosztott magáról és Pelphrey-ről az Instagram-oldalán, köztük egyet, amelyen az Ozark színésze egy „szeretem az apukámat” feliratú babakelengyét tart a kezében, egy másikon pedig mindketten olyan bögréket tartanak, amelyekre a „papa mackó” és „mama mackó” szavakat vésték.

via