Érdekesség

Miley Cyrus megosztja, milyen érzés 30 évesnek lenni, és a küldetését hogy megerősítse a nőket

Miley Cyrus néhány hónapja töltötte be a 30-at, és ez egy új korszakot jelent számára. Változásokon megy keresztül a megjelenésében és a gondolkodásmódjában. Íme néhány gondolat, amit megosztott velünk arról, hogyan érzi magát mostanában.

Egy nemrég adott interjúban Miley megosztotta: „Mindig azt mondom, hogy az én igazságom és az ellenkezője is igaz. Valahogy teljesen más vagyok, aztán valahogy pontosan ugyanolyan. Most, hogy a harmincas éveimben vagyok – úgy értem, a húszas éveimben nagyon jól szórakoztam. Ha nem hiszel nekem, szerintem rá tudsz keresni a Google-ban.”

Határozottan más, és bölcs döntéseket hozott, hogy odafigyel, és nem csak a megérzéseire.

„Azt hiszem, a fogadalmam az lesz – az ösztöneim nagyon hangosak, de néha nem vagyok jó hallgatóság. Dolly azt mondta nekem, hogy a férje [Carl Thomas Dean] azt mondja: hallgatni tudsz, de figyelni nehezebben’ És azt hiszem, ez lenne az én fogadalmam, hogy ne csak magamra figyeljek, hanem másokra is.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés

Miley Cyrus a gondolkodásmódváltás mellett bemutatta új kislemezét, a Flowers-t, amelyben saját boldogságát és érzelmi gyógyulását kívánja az első helyre tenni.

A nőket nem kellene kritizálni azért, mert nem házasok vagy nem vállalnak gyereket. Egyszerűen csak az a fontos, hogy boldognak érezzék magukat, és a boldogság útja mindenkinél más lehet. „El tudom vinni magam táncolni. Tudom fogni a saját kezemet. Igen, jobban tudom szeretni magam, mint te.” Ez a fő üzenet a nőknek, hogy elsősorban magadat kell szeretned.

via