Emberek Érdekesség

8 híresség, akikről nem is tudtuk, hogy királyi felmenőkkel rendelkeznek

Jó megjelenésükkel, tehetségükkel és világsikerükkel néhány hollywoodi sztár évtizedek óta uralkodik a popkultúrában. De meglepődnénk, ha kiderülne, hogy néhány híres híresség ereiben valóban királyi vér csörgedezik, és európai királyok leszármazottai. Talán még jobban meglepődünk, ha egymás melletti összehasonlítást látunk az őseikkel, és felfedezzük a fizikai hasonlóságot.

Minket lenyűgöznek azok a sztárok, akik történelmet írnak, ahogyan azt őseik is tették évszázadokkal előttük. Megosztunk néhány hírességet, akik valódi királyi családoktól származnak.

Brad Pitt és II. Henrik király

A kutatások szerint a hollywoodi színész rokonságban áll II. Henrikkel, a XII. századi angol uralkodóval.
Emellett ő II. Erzsébet királynő huszonötödik unokatestvérének unokája.

Tilda Swinton és I. Eduárd király

A brit színésznő I. Eduárd angol király közvetlen leszármazottja, és VIII. Henrik királlyal is rokonságban áll.
Tilda Swinton a jelenlegi királyi családdal is rokonságban áll a néhai Diana hercegnő, Sarah Ferguson yorki hercegnő és Camilla Parker Bowles cornwalli hercegnő révén.

Madonna és Camilla Parker Bowles

Károly herceg felesége, Camilla és az amerikai zenei ikon rokonok, mivel mindketten a XVII. századi francia asztalos, Zacharie Cloutier leszármazottai, aki 1634-ben telepedett le a kanadai Québecben.

Rose Leslie és II. Károly király

A Trónok harca színésznője édesanyja révén II Károly angol király leszármazottja. Rose Leslie egy tizenötödik századi skóciai kastélyban nőtt fel. Férje,a Trónok harca sztárja, Kit Harington szintén rokonságban áll II. Károly királlyal a nagymamája révén.

Hilary Duff és Alexander Spotswood

A 34 éves színésznő lett a „legkirályibb” amerikai híresség, hiszen ő az az amerikai sztár, aki a legszorosabb rokonságban áll II. Erzsébet királynővel, mivel ő a tizennyolcadik unokatestvére. Hilary Duff Alexander Spotswood leszármazottja, aki III. Eduárd tizedik dédunokája volt.

Kyra Sedgwick és III. Henrik angol király

A kutatások szerint a színésznő Erzsébet királynő huszonegyedik unokatestvérének unokája. Mindkettőjüknek van egy közös őse, III. Henrik angol király, aki a tizenharmadik században uralkodott.

Michael Douglas és III. Eduárd király

A 77 éves hollywoodi sztár II. Erzsébet királynő tizenkilencedik unokatestvérének leszármazottja. Közös ősük III. Eduárd angol király.

Angelina Jolie és II. Erzsébet királynő

Angelina Jolie szintén rokoni kapcsolatban áll a királynővel, hiszen ő a huszonhatodik unokatestvére. Az angol uralkodónak és az amerikai sztárnak közös őse van, II. Fülöp Ágost francia király.

Gondoltad volna, hogy ezeknek a sztároknak valóban kék vérük lehet? Te meddig mentél vissza a legmesszebbre, hogy nyomon követhesd a saját családfádat?

via